Arka Sokaklarda Değişiklik !

İşsiz kalsın bak nasıl totalin dibi oluyor. Aşka Sürgün dizisi kesin totaldir Mahsun var :F
İşsiz kalması mümkün mü sence? :D

O zamanlar ben tanımıyordum bile Bereni. Aşkı Memnudan sonrasını kast ediyorum. Hem Aşka Sürgün zamanında o tür diziler A/B dizileriydi. Şimdi artık o diziler totalleşti. :D

Bkz: Karagül. Çocuk bu kadınınmış da doğarken alıp başkasına vermişler, şimdi çocuğu ile aynı evde yaşıyor ve bilmiyor çocuğu olduğunu falan da filan. :F

İşsiz kalması mümkün mü sence? :D

O zamanlar ben tanımıyordum bile Bereni. Aşkı Memnudan sonrasını kast ediyorum. Hem Aşka Sürgün zamanında o tür diziler A/B dizileriydi. Şimdi artık o diziler totalleşti. :D

Bkz: Karagül. Çocuk bu kadınınmış da doğarken alıp başkasına vermişler, şimdi çocuğu ile aynı evde yaşıyor ve bilmiyor çocuğu olduğunu falan da filan. :F
Beni ilgilendirmez dönemin totali Beren :D

nail kırmızıgül açık ara en iyi isimdi bence diziye yeni katılanalrdan beni bile çekmişti diziye öoldükten sonra tekrar braktım izlemeyi :kiki::kiki: nailbey seçiminden sonra umutluyum ama yine o kalitede oyuncular seçilicektir bence bu seferde yılan hikayesinin memolisini alsınlar mehmet ali arabora yeni polis olarak katılırsa ekibe ayy harika olur :love1::love1:
öyle değilmi @pompy mehmet ali arabora polis oalrak ekibe girse güzel olmazmı 🙂🙂

nail kırmızıgül açık ara en iyi isimdi bence diziye yeni katılanalrdan beni bile çekmişti diziye öoldükten sonra tekrar braktım izlemeyi :kiki::kiki: nailbey seçiminden sonra umutluyum ama yine o kalitede oyuncular seçilicektir bence bu seferde yılan hikayesinin memolisini alsınlar mehmet ali arabora yeni polis olarak katılırsa ekibe ayy harika olur :love1::love1:
öyle değilmi @pompy mehmet ali arabora polis oalrak ekibe girse güzel olmazmı 🙂🙂
Nail kırmızıgül gerçektende çok başarılıydı yeni sezonda Vadide görürüz umarım :Z

Nail kırmızıgül gerçektende çok başarılıydı yeni sezonda Vadide görürüz umarım :Z
arka sokaklardakı tarzıyla çok yakışırdı vadiye cidden ben zaten bir nail beyi birde barış falayı
görmeyi çok istiyordum vadide barış mümkün değil gibi ama nail olabilir en azından başrol oalrak bir dizi teklifi alıcaktır bence 🙂🙂

@Çiğdem- teklif etmişler yılan hikayesine benzer diye kabul etmemiş ancak kötü karakter olarak gelir

beren saat gelirse diziyi perşembeye alırlar @RevaN

Son düzenleme:
@Çiğdem- teklif etmişler yılan hikayesine benzer diye kabul etmemiş ancak kötü karakter olarak gelir

beren saat gelirse diziyi perşembeye alırlar @RevaN
aaaa bilmiyordum çok yanlış bir karar bence kesinlikle kabul etmeliydi zaten tnt kanalında yayınlanan dedektif memoli teklifinide kabul etmemişti dizilerde oynamak istemiyor nedense
😵😵

@Çiğdem- eskiden programı vardi heberler diye hükumet yayından kaldı geZi parkı eylemine katıldı diye 31 Mayıs ta yayından kalktı finalsiz

Yapıcak değil yapacak:D
Ve süpriz değil sürpriz:D
Ve noktalama işaretleri yok:D
(abaycım eleştirilere hazır ol:D)

İlk sezonları çok güzeldi. Tunç'un hasta olduğu bölümler efsaneydi zaten. :) Açıkcası eski tadı da kalmadı ama bitmesini istemiyorum nedense..

Türker İnanoğlu röportaj vermiş bugün 10.sezonda bitirmeyi planlıyorlarmış diziyi. :) 2 sezon daha devam edecek yani. :A

Forum İstatistikleri

Konular
176,551
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy