Beren Saat A/B oyuncusu, A/B kadınıdır. Total'e yanaşmaz.O gelmez bence Beren Saat gelecekmiş diye duydum![]()
Beren Saat A/B oyuncusu, A/B kadınıdır. Total'e yanaşmaz.O gelmez bence Beren Saat gelecekmiş diye duydum![]()
İşsiz kalsın bak nasıl totalin dibi oluyor. Aşka Sürgün dizisi kesin totaldir Mahsun varBeren Saat A/B oyuncusu, A/B kadınıdır. Total'e yanaşmaz.![]()
Kaç yıl geçti aradan bilmiyorum başladığı yıl ilk sezonunun tamamını izlemiştim sonra devam edemedim.Reyiz Arka Sokaklar konusunda uzman hiçbir detayı kaçırmaz![]()
İşsiz kalması mümkün mü sence?İşsiz kalsın bak nasıl totalin dibi oluyor. Aşka Sürgün dizisi kesin totaldir Mahsun var![]()
Nail kırmızıgül gerçektende çok başarılıydı yeni sezonda Vadide görürüz umarımnail kırmızıgül açık ara en iyi isimdi bence diziye yeni katılanalrdan beni bile çekmişti diziye öoldükten sonra tekrar braktım izlemeyinailbey seçiminden sonra umutluyum ama yine o kalitede oyuncular seçilicektir bence bu seferde yılan hikayesinin memolisini alsınlar mehmet ali arabora yeni polis olarak katılırsa ekibe ayy harika olur
öyle değilmi @pompy mehmet ali arabora polis oalrak ekibe girse güzel olmazmı 🙂🙂
arka sokaklardakı tarzıyla çok yakışırdı vadiye cidden ben zaten bir nail beyi birde barış falayıNail kırmızıgül gerçektende çok başarılıydı yeni sezonda Vadide görürüz umarım![]()
aaaa bilmiyordum çok yanlış bir karar bence kesinlikle kabul etmeliydi zaten tnt kanalında yayınlanan dedektif memoli teklifinide kabul etmemişti dizilerde oynamak istemiyor nedense