Reyiz Arka Sokalar'ın senaryosuna el atsan rahat 20 reyting alır.
ABAY güzel demiş olabilir ama diziyi izlemediğiniz için olayın nasıl geliştiğini ve bugün Murat'ın nasıl kurtulduğunu da gösterdiler. Lütfen bilmeden yorum yapmayalım nokta.
Kerim bafrali gelse süper olur.
Yeni bir Cevher tarzı oyuncu bulmaları lazımReyiz Arka Sokalar'ın senaryosuna el atsan rahat 20 reyting alır.![]()
Medcezirin reklam arasında izledim, küçük çocuk bulundu, heyecanlıydı orası ayrılmak geç oldu ama yine de klişe. Klişe şeyler zaten daha fazla heyecanlandırır.ABAY güzel demiş olabilir ama diziyi izlemediğiniz için olayın nasıl geliştiğini ve bugün Murat'ın nasıl kurtulduğunu da gösterdiler. Lütfen bilmeden yorum yapmayalım nokta.
Gamze Özçelik`in de nasıl kurtulduğunu gösterebilirler.ABAY güzel demiş olabilir ama diziyi izlemediğiniz için olayın nasıl geliştiğini ve bugün Murat'ın nasıl kurtulduğunu da gösterdiler. Lütfen bilmeden yorum yapmayalım nokta.
Bulurlar ya Türker İnanoğlu bu piyasanın piri olmuş yaratır yeni bir karekter.Yeni bir Cevher tarzı oyuncu bulmaları lazım![]()
Sen Medcezir izlerken içine oturan öküz oturmuş oluyor zaten o kalkmadığı için Karagül sana öyle görünmüş.Medcezirin reklam arasında izledim, küçük çocuk bulundu, heyecanlıydı orası ayrılmak geç oldu ama yine de klişe. Klişe şeyler zaten daha fazla heyecanlandırır.Çocuk bulunduktan sonra 5 dakika ağır çekim yaptılar içim öküz oturdu.
Gamze Özçelik`in de nasıl kurtulduğunu gösterebilirler.![]()
Belki de tabutun içindeki Zeynep değildi? Ne malum?Sen Medcezir izlerken içine oturan öküz oturmuş oluyor zaten o kalkmadığı için Karagül sana öyle görünmüş.Karagül'ün çoğu sahnesi heyecanlı, boş sahne yok gibi bir şey. Murat'ın ölmediği en baştan beri biliniyordu kaldı ki zaten ceset bulunmamıştı ama Zeynep mezara gömüldü artık çok geç.
![]()
Doğrudur Reyiz benim kafam senin kadar basmıyor.@sürgünüm arka sokaklar sezon finaline ya suriye de cevherin intikamı icin adamların aşağısı var onlaRin bulaştığı en derini yani en yukarısı rus ajanı bile çıkabilir deniz yildizindaki karakterde yıldız sarp deli bide esma
Yok artık o kadar da klişe olamaz.Belki de tabutun içindeki Zeynep değildi? Ne malum?Klişenin dibi.
![]()
En azından yüzünü değiştirtip gelmesin de. 😱Yok artık o kadar da klişe olamaz.![]()
Canan'ı bırakıp gittiğinde yapmak zorunda kalmışlardı oh iyi olur müstahak.En azından yüzünü değiştirtip gelmesin de. 😱
Hamdi Alkan ne alaka ya?Rüyasında öbür dunyayı gördü yani bir nevi astral seyahat iple felan bağlandı rüyasında o hamdi alkan mı @RevaN
Reyiz Arka Sokaklar konusunda uzman hiçbir detayı kaçırmazDoğrudur Reyiz benim kafam senin kadar basmıyor.![]()
Cananda Gamze yüzünü değiştirip Özlem Conker olmuştu, burda geri dönebilir ama yüzünü değiştirmez.Canan'ı bırakıp gittiğinde yapmak zorunda kalmışlardı oh iyi olur müstahak.![]()
O gelmez bence Beren Saat gelecekmiş diye duydumEn azından yüzünü değiştirtip gelmesin de. 😱