'Arka Sokaklar'da Ayrılıklar Devam Ediyor!

Rıza baba, Hüsnü ve Mesut devam ettiği sürece problem yok. :A

Aynen gereksiz hamle oldu o, hiç iyi yönetemiyorlar son dönemde..

Afili Aşk ve Zalim İstanbul'un yanına iyi projeler bulabilecek miyiz bakalım.. @Yiğitt
Yalı dan uzak dursunlar oralar çok pahalı
Maliyeti ucuz diziler yapsınlar
Kendi depolarını kullansınlar
Arka sokaklar kendı deposunu kullanıyor hastahane konusunda
O yeni hastane Çiçek taksinin yeri
@Emre Ozansoy

Aynen gereksiz hamle oldu o, hiç iyi yönetemiyorlar son dönemde..

Afili Aşk ve Zalim İstanbul'un yanına iyi projeler bulabilecek miyiz bakalım.. @Yiğitt
Ağustos'un sonuna geliyoruz, hala bir dizi projesi detayları duyamadık. İlk kez böyle görüyorum yani, bakalım neler olacak yeni sezonda? :D Afili Aşk'ın durumu da net değil sonuçta...

• Beğendim
Reactions: Bully
Ağustos'un sonuna geliyoruz, hala bir dizi projesi detayları duyamadık. İlk kez böyle görüyorum yani, bakalım neler olacak yeni sezonda? :D Afili Aşk'ın durumu da net değil sonuçta...
para az eldekilerle idare etsinler abartmanın anlamı ben diğerlerini bitirirdim o günlük diziyi haftalığa çevirirdim
yazın tek dizi yapabildiğine göre durum kötü @Yiğitt birde günlük dizi var

2014 - 2015 zamanları bir sürü dizi başlatır, leblebi gibi harcardık, içlerinden de tutan olurdu illa ki, nerden nereye. :A

Afili Aşk bakalım gününde mi kalacak, yoksa değişiklik olacak mı. Yeni sezonda da idare edecektir kanalı bir süre daha. :D En çok sevilen yaz dizisi oldu, güldürüyor, eğlendiriyor. :D Çağlar'ın da etkisi büyük bunda. :A

• Güldürdün
Reactions: Yiğitt
2014 - 2015 zamanları bir sürü dizi başlatır, leblebi gibi harcardık, içlerinden de tutan olurdu illa ki, nerden nereye. :A

Afili Aşk bakalım gününde mi kalacak, yoksa değişiklik olacak mı. Yeni sezonda da idare edecektir kanalı bir süre daha. :D En çok sevilen yaz dizisi oldu, güldürüyor, eğlendiriyor. :D Çağlar'ın da etkisi büyük bunda. :A
O sezon Arka sokaklar harcanmıştı @Bully
kanal d ye güzel bir gönderme yapardım 10.sezon içinde küçülme istedi ama kabul etmedi
@Bully

• Beğendim
Reactions: Bully

Forum İstatistikleri

Konular
176,566
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy