Cevher'in gideceğini kim söyledi ki?Evet bende izliyorum güzel şuan ama bu hep böyle devam etmez Cevher giderse düşüş başlar![]()
Daha iyiymiş.Yanlis o 10.66o sadece O Ses ile cakistigi günlerin ortalamasi
Karadayi bu sezon Total 10.50, AB 10.46 ortalama ile gidiyor![]()
Gitmesin şimdilik ama gideceği zaman dedim Cumartesi iyi bence Kanal D diziyi ateşe atmak istiyosa buyursun atsınCevher'in gideceğini kim söyledi ki?
Daha iyiymiş.Rıza Baba da 10.40'a çıkmıştı zaten. Zirve şansı var.
![]()
O da doğru. Cumartesi zirveyi alıyor sonuçta.Gitmesin şimdilik ama gideceği zaman dedim Cumartesi iyi bence Kanal D diziyi ateşe atmak istiyosa buyursun atsın![]()
Cevher'in gideceğini kim söyledi ki?
Daha iyiymiş.Rıza Baba da 10.40'a çıkmıştı zaten. Zirve şansı var.
![]()
Rıza Baba ortalama falan dinlemez zirveyi alır.Ben ortalama diyorum ortalamatek seferlik 10.40 reyting demiyorum
![]()
Rıza Baba ortalama falan dinlemez zirveyi alır.![]()
Ben hep rıza babacıydım.Sen ne ara riza babaci oldunKanal D'nin en iyi dizisi olunca mi
![]()
Doğru xfactor var bakalım ne olcakO da doğru. Cumartesi zirveyi alıyor sonuçta. Ama Kanal D'nin işlerine akıl sır ermiyor.Yeni dizilerinden birini ya da X-Factor'u Pazartesi'ye koysa daha iyi olur. Sonuçta milyon tane dizisi var.
Biri tutmazsa diğerini yayınlar.
![]()
@ABAY_06 başbakan arka sokaklar gün begendirmeye çalışıyor galiba tahminim perşembeye atcaklar başbakan tnsye demistirki ne yapıyorsunuz tns diye bagirmistirArka Sokaklar Karadayı2dan kendisi kaçtı Düşük gidiyodu Gelsin bakalım ne olur görelim![]()
Armağan Çağlayan var pek umudum yok.Doğru xfactor var bakalım ne olcak![]()
Benimde pek umudum yok agaArmağan Çağlayan var pek umudum yok.Ama ilk bölümüne göz atarım.
![]()
Ben hep rıza babacıydım.Karadayı'nın karşısına güçlü ne yapım ne gelirse gelsin desteklerim onu zaten.
![]()
rıza baba bu hızla pazartesi de zirveyi alırşu an çarşamba ve cuma hariç totalde zirveyi alamayacağı gün yok efsane ismin
![]()
ne alakası var .ss kaliteliyim demeyen hiçbir total işinin alyhine konuşmamsen harbiden izliyorsun sanırım?
birde AB ci geçiniyorsun ya![]()
Perşembe ye alınabilir emir Başbakan'dankucuk aga cumartesi gunu icin iyi gider ama arka sokaklar pazartesi napar bilinmez.
Aslinda as carsambaya alimsa da
olur