Cevher'in gideceğini kim söyledi ki?Evet bende izliyorum güzel şuan ama bu hep böyle devam etmez Cevher giderse düşüş başlar
Daha iyiymiş. Rıza Baba da 10.40'a çıkmıştı zaten. Zirve şansı var.Yanlis o 10.66 o sadece O Ses ile cakistigi günlerin ortalamasi
Karadayi bu sezon Total 10.50, AB 10.46 ortalama ile gidiyor
Gitmesin şimdilik ama gideceği zaman dedim Cumartesi iyi bence Kanal D diziyi ateşe atmak istiyosa buyursun atsınCevher'in gideceğini kim söyledi ki?
Daha iyiymiş. Rıza Baba da 10.40'a çıkmıştı zaten. Zirve şansı var.
O da doğru. Cumartesi zirveyi alıyor sonuçta. Ama Kanal D'nin işlerine akıl sır ermiyor. Yeni dizilerinden birini ya da X-Factor'u Pazartesi'ye koysa daha iyi olur. Sonuçta milyon tane dizisi var. Biri tutmazsa diğerini yayınlar.Gitmesin şimdilik ama gideceği zaman dedim Cumartesi iyi bence Kanal D diziyi ateşe atmak istiyosa buyursun atsın
Cevher'in gideceğini kim söyledi ki?
Daha iyiymiş. Rıza Baba da 10.40'a çıkmıştı zaten. Zirve şansı var.
Rıza Baba ortalama falan dinlemez zirveyi alır.Ben ortalama diyorum ortalama tek seferlik 10.40 reyting demiyorum
Rıza Baba ortalama falan dinlemez zirveyi alır.
Ben hep rıza babacıydım. Karadayı'nın karşısına güçlü ne yapım ne gelirse gelsin desteklerim onu zaten.Sen ne ara riza babaci oldun Kanal D'nin en iyi dizisi olunca mi
Doğru xfactor var bakalım ne olcakO da doğru. Cumartesi zirveyi alıyor sonuçta. Ama Kanal D'nin işlerine akıl sır ermiyor. Yeni dizilerinden birini ya da X-Factor'u Pazartesi'ye koysa daha iyi olur. Sonuçta milyon tane dizisi var. Biri tutmazsa diğerini yayınlar.
@ABAY_06 başbakan arka sokaklar gün begendirmeye çalışıyor galiba tahminim perşembeye atcaklar başbakan tnsye demistirki ne yapıyorsunuz tns diye bagirmistirArka Sokaklar Karadayı2dan kendisi kaçtı Düşük gidiyodu Gelsin bakalım ne olur görelim
Armağan Çağlayan var pek umudum yok. Ama ilk bölümüne göz atarım.Doğru xfactor var bakalım ne olcak
Benimde pek umudum yok agaArmağan Çağlayan var pek umudum yok. Ama ilk bölümüne göz atarım.
Ben hep rıza babacıydım. Karadayı'nın karşısına güçlü ne yapım ne gelirse gelsin desteklerim onu zaten.
rıza baba bu hızla pazartesi de zirveyi alır şu an çarşamba ve cuma hariç totalde zirveyi alamayacağı gün yok efsane ismin
ne alakası var .ss kaliteliyim demeyen hiçbir total işinin alyhine konuşmam hem kötü laf etsem pompy gönderme yaparsen harbiden izliyorsun sanırım?
birde AB ci geçiniyorsun ya
Perşembe ye alınabilir emir Başbakan'dankucuk aga cumartesi gunu icin iyi gider ama arka sokaklar pazartesi napar bilinmez.
Aslinda as carsambaya alimsa da
olur