Kanal D Arka Sokaklar - Dizi Yorumları

Zaten iki haftadır totalde düşüyor "dediğim gibi". :A
Ben yazsam yükseltirim onca polisiye dizi seyrettim İrlanda’da sevgilisini bomba ile patlattı uyuşturucu satıcısı trende her meslek çalışanını öldürmek isteyen seri katil bir kasap çetesi @serhatt
------

Şimdiden dizi sıkmaya başladı, 2 bölümdür Ali sahnelerini izliyordum ve devam edeceğim. Ama Ali'nin hikayesi bitince @serhatt 'ın dediği gibi birisi vurulmadan 7-8 alamaz artık.
Keşke beni senarist olarak alsalar Arka Sokaklar 9 aylık arasında İrlanda’nın daha ağır polisiyesine mecbur kaldım @Alemdar
------

@ömer karataş ne diyorsun birde bunları yazan kadın Senarist

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: ömer karataş
Ben yazsam yükseltirim onca polisiye dizi seyrettim İrlanda’da sevgilisini bomba ile patlattı uyuşturucu satıcısı trende her meslek çalışanını öldürmek isteyen seri katil bir kasap çetesi @serhatt
------

Keşke beni senarist olarak alsalar Arka Sokaklar 9 aylık arasında İrlanda’nın daha ağır polisiyesine mecbur kaldım @Alemdar
------

@ömer karataş ne diyorsun
Onlarda yükseltti ama hep aynı taktik artık sıktı.

Onlarda yükseltti ama hep aynı taktik artık sıktı.
Ben İrlanda’dan öğrendiğim taktikle yapabilirim Seri katil olan bir kasap çetesi bütün meslek çalışanlarını öldürüyor hem öldürdüğü insanların etlerini satıyor kendi mahallesine hatta polis muhbirini konuşturup hangi ekip peşinde olduğunu öğreniyor
Muhbir uyarmasın diye onu da öldürüp onunda etlerini satıyor o İrlanda’da 38 sezondur aynı çetenin peşinde @serhatt @Alemdar

Son düzenleme:
  • İlginç
Reactions: serhatt
Ben İrlanda’dan öğrendiğim taktikle yapabilirim Seri katil olan bir kasap çetesi bütün meslek çalışanlarını öldürüyor hem öldürdüğü insanların etlerini satıyor kendi mahallesine hatta polis muhbirini konuşturup hangi ekip peşinde olduğunu öğreniyor
Muhbir uyarmasın diye onu da öldürüp onunda etlerini satıyor o İrlanda’da 38 sezondur aynı çetenin peşinde @serhatt
Bu dediğini RTÜK varken yapamazlar, vahşet bu.

Bu dediğini RTÜK varken yapamazlar, vahşet bu.
Evet biliyorum bunları İrlanda’da yazan kişi kadın senarist hepsi çocuk kitabı yazıp senarist olmuş İrlanda saatine göre 15:00 te izledim @serhatt
------

@Alemdar yukarda yazdığım polisiye diziyi seyredebilirmisin birde İrlanda’nın polisiye dizisi bu

Son düzenleme:
Cevherden kaynaklı diziyi şikayet etmişler eski özel harekatçı Rıza baba ve ekibi neden yakalayamıyor bir tanesinde yakalandı Amerika serbest bıraktı
İkincisindede vurdu yine ölmedi üçüncüsünde boğdu herkes öldü zannederken
40 gün içinde diriltmiş Adnan Baki ardından İsrail’in eline geçmiş Mesut’un eski ekibi eskiden Rıza baba ve ekibi gibiymiş Şehirde ve dağda kurt gibi bir ekip
Şu söylediğim taktiği cevhere bağlanırsa dizi ceza almaz her meslek çalışanını öldüren seri katil olan kasap çetesi öldürdüğü insanların etlerini satıyorlar ve bu çete Cevherle bağlantılı çıkacak nasıl fikir @serhatt

724. Bölüm Ön İzleme

Yapımcı Ali cengiz deveci kötü bir yapımcı tecrübesi yok Arka sokaklarla yetiştirmeye çalışıyor Arka Sokaklar’ın tecrübesi olan bir yapımcıya ihtiyacı var
İrlanda’da kadınlar yapımcı polisiyede Bir tecrübeli yapımcı lazım Ali Cengiz Deveci’nin yanına @Bully