Zaten iki haftadır totalde düşüyor "dediğim gibi".Şimdiden dizi sıkmaya başladı, 2 bölümdür Ali sahnelerini izliyordum ve devam edeceğim. Ama Ali'nin hikayesi bitince @serhatt 'ın dediği gibi birisi vurulmadan 7-8 alamaz artık.
Ben yazsam yükseltirim onca polisiye dizi seyrettim İrlanda’da sevgilisini bomba ile patlattı uyuşturucu satıcısı trende her meslek çalışanını öldürmek isteyen seri katil bir kasap çetesi @serhattZaten iki haftadır totalde düşüyor "dediğim gibi".![]()
Keşke beni senarist olarak alsalar Arka Sokaklar 9 aylık arasında İrlanda’nın daha ağır polisiyesine mecbur kaldım @AlemdarŞimdiden dizi sıkmaya başladı, 2 bölümdür Ali sahnelerini izliyordum ve devam edeceğim. Ama Ali'nin hikayesi bitince @serhatt 'ın dediği gibi birisi vurulmadan 7-8 alamaz artık.
Onlarda yükseltti ama hep aynı taktik artık sıktı.Ben yazsam yükseltirim onca polisiye dizi seyrettim İrlanda’da sevgilisini bomba ile patlattı uyuşturucu satıcısı trende her meslek çalışanını öldürmek isteyen seri katil bir kasap çetesi @serhatt
------
Keşke beni senarist olarak alsalar Arka Sokaklar 9 aylık arasında İrlanda’nın daha ağır polisiyesine mecbur kaldım @Alemdar
------
@ömer karataş ne diyorsun
Ben İrlanda’dan öğrendiğim taktikle yapabilirim Seri katil olan bir kasap çetesi bütün meslek çalışanlarını öldürüyor hem öldürdüğü insanların etlerini satıyor kendi mahallesine hatta polis muhbirini konuşturup hangi ekip peşinde olduğunu öğreniyorOnlarda yükseltti ama hep aynı taktik artık sıktı.
Bu dediğini RTÜK varken yapamazlar, vahşet bu.Ben İrlanda’dan öğrendiğim taktikle yapabilirim Seri katil olan bir kasap çetesi bütün meslek çalışanlarını öldürüyor hem öldürdüğü insanların etlerini satıyor kendi mahallesine hatta polis muhbirini konuşturup hangi ekip peşinde olduğunu öğreniyor
Muhbir uyarmasın diye onu da öldürüp onunda etlerini satıyor o İrlanda’da 38 sezondur aynı çetenin peşinde @serhatt
Bende bir çocuk kitabı yazacağım zaten hep uyarlama ile gidiyorlar belki dizi felan yaparlar Türkiye’de öyle özellikle bir kitap sinema filmi oldu @serhattÇocuk kitabından nerelere vay be.
Çocuk kitabı ilgi görmez burada.Bende bir çocuk kitabı yazacağım zaten hep uyarlama ile gidiyorlar belki dizi felan yaparlar Türkiye’de öyle özellikle bir kitap sinema filmi oldu @serhatt
Fantastik olacak kitap bir de iki tane senaryom var başka sitede yapımcı alsın diye fiyatı 19 dolar okuma fiyatı bu @serhattÇocuk kitabı ilgi görmez burada.
Pahalı.Fantastik olacak kitap bir de iki tane senaryom var başka sitede yapımcı alsın diye fiyatı 19 dolar okuma fiyatı bu @serhatt
Cevherden kaynaklı diziyi şikayet etmişler eski özel harekatçı Rıza baba ve ekibi neden yakalayamıyor bir tanesinde yakalandı Amerika serbest bıraktıPahalı.
Yapımcı Ali cengiz deveci kötü bir yapımcı tecrübesi yok Arka sokaklarla yetiştirmeye çalışıyor Arka Sokaklar’ın tecrübesi olan bir yapımcıya ihtiyacı var724. Bölüm Ön İzleme