Kanal D Arka Sokaklar - Dizi Yorumları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Katılım
1 Şubat 2007
Mesajlar
93,001
Reaksiyon puanı
49,676
Puanı
1,060
Konum
İstanbul
Web Sitesi
izleryazar.com
ArkaSokaklar.jpg

Ekranların en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar, Kanal D'de yayınlanmaya tüm hızıyla devam ediyor. Diziyle ilgili her türlü yorum, sohbeti bu konudan yapabilir; fragman, özet gibi paylaşımları yapabilirsiniz.

Arka Sokaklar her cuma Cuma 20.00'da Kanal D'de!
 

Araf

Emekli
Katılım
25 Temmuz 2011
Mesajlar
38,599
Reaksiyon puanı
23,220
Puanı
1,060
Konum
Aydın
Dizinin uzun sürmesi biraz şaşırtıcı. Bu arada oyuncu kadrosu güçlü olduğunu düşünüyorum ve eklemeye yapıyorum, bu dizi daha ne kadar devam edecek acaba.
 

xBUGRAx

Emekli
Katılım
11 Şubat 2012
Mesajlar
67,167
Reaksiyon puanı
19,807
Puanı
1,060
Konum
Stars Hollow
Arka Sokaklar 263.Bölüm Özeti

Ekip, kaçırılan bir genç kızı kurtarmak için harekete geçiyor. Ekrem ve Leyla'nın düğün günüdür. Gelin konvoyu devam etmektedir. Yolda durup halay çekmeye başlarlar. O sırada Atakan gelip, Ekrem'i etkisiz hale getirir ve Leyla'yı kaçırır. Resul polise haber verir. Ekip olay yerine gelir. Ekrem, Atakan'ı tanıdığını söylemez. Atakan, Leyla'yı evde bir odaya kapatır ve Ekrem'i çağırır. Ekrem, Atakan'ın ablası Arzu'yu hamile bırakmış, sonrada ayrılmıştır. Atakan da bu yüzden Ekrem'den intikam almak istemektedir. Ekip, Atakan'ın elinden Leyla'yı kurtarmak için harekete geçer. Zeynep, Ömer'i bale kursuna yazdırır. Murat'a ilk başta tepki verecek diye söyleyemez. Akşam evde Ömer bale kıyafetini giyip babasına gösterince Murat ne olduğunu şaşırır ve direk tepki verir. Zeynep'e laf geçirmek mümkün değildir ve Ömer baleye gider. Kurs çıkışı Ömer'i almaya Murat gider. Bale öğretmeni Bahar çok hoştur. Bahar ve Murat tatlı tatlı sohbet ederken, ansızın Zeynep gelir.



 

Araf

Emekli
Katılım
25 Temmuz 2011
Mesajlar
38,599
Reaksiyon puanı
23,220
Puanı
1,060
Konum
Aydın
Yeni Bölümde yaşanacak olaylar bile daha önce dizide geçmiş olabilir, o derece yani. :)
 

xBUGRAx

Emekli
Katılım
11 Şubat 2012
Mesajlar
67,167
Reaksiyon puanı
19,807
Puanı
1,060
Konum
Stars Hollow
Arka Sokaklar 264.Bölüm Özeti

Bir tecavüz ve darp olayını araştıran ekip, ansızın silahlı bir çatışmanın ortasında kalıyor.

Sibel ve Ufuk çifti, çocukları olan, düzgün, üst sınıf bir ailedir. Sibel'in her gün aynı otoparka bıraktığı arabası bir akşam ıssız bir yolda giderken istop eder. Başına geleceklerden habersiz olan Sibel, arabaya bakmak için indiğinde arkasındaki motosikletli adamı fark eder ve başına aldığı darbe sonucu bayılır. Kendine geldiğinde üstü başı yırtılmış, tecavüze uğramış bir şekilde karşısında ekibi bulur. Ekip olayla ilgili çalışmalara başlarken, Sibel ve Ufuk yaşadıkları travmayı kolay kolay unutamazlar. Bu olay hayatlarını bambaşka yerlere savurur. Olayı çözmek için otoparka giden ekip, bir anda silahlı bir çatışmanın ortasında kalır. Uyuşturucu mafyasının da dahil olduğu olay gitgide daha karışık bir hal almaya başlar.

Şirin'i ateşlenmesi sonucu onu hastaneye getiren Mesut ve Tunç, Melek'e haber verirler. Melek ve Mesut arasındaki gerginlik biraz dağılsa da, artık arkadaş olmaya karar vermişlerdir. Emniyette çekiliş sonucu polislerden birine verilecek çift kişilik tatil ödülü herkesin hayaller kurmasına sebep olur. Çekilişe Murat-Zeynep ve Hüsnü katılmıştır. İki tarafta hayal kurmaktadır. Ve beklenen büyük gün gelir. Çekilişi Rıza Baba yapar.
 

denizz19

Emekli
Katılım
7 Ocak 2012
Mesajlar
114,733
Reaksiyon puanı
63,555
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Arka Sokaklar 265.Bölüm Fragmanı


[h=2]14 Aralık Cuma saat 20:00'de Kanal D'de[/h]
 
Moderatörün son düzenlenenleri:

xBUGRAx

Emekli
Katılım
11 Şubat 2012
Mesajlar
67,167
Reaksiyon puanı
19,807
Puanı
1,060
Konum
Stars Hollow
Arka Sokaklar 265.Bölüm Özeti (14.12.2012)

Ekip, terör örgütünün silahlı saldırısı sonucu şehit düşen Savcı Ender'in katillerinin peşine düşüyor. Murat'la Zeynep'in gidemediği tatile giden Hüsnü ve Suat, oteli öve öve bitiremezler. Arif ve Ziya, 25 yaşlarında, örgüt üyesi iki gençtir. Bir kuyumcuyu soyarlar. Kamera görüntüleri ve plakaları sayesinde takibe alınan ikili, bir yerde durup çantayı çalılıklara atar. Güler çantayı alır ve kaçar. Güler, Arif'in sevgilisi ve tutuklanmış örgüt üyesi Aytaç Kendir'in kardeşidir. Çantayı Güler'e verdikten sonda geldikleri mekana, polis baskın yapar ve çıkan çatışmada Ziya yaralanır. Arif de el bombasıyla ikisinin de ölümüne yol açar. Güler altınla dolu çantayı örgüt üyelerinin kaldığı bir yere, Dayı lakaplı Hikmet'le beraber götürür. Karşılığında Celil Başkan dedikleri adamdan uzun namlulu silah ister. Aytaç'la ilgili soruşturmayı yürüten savcı Ender, Murat ve Zeynep'in dönüşümlü korumalığıyla olayı inceler. Fazlı'nın yardımıyla altınların para ile takas yerini öğrenen polis, önce Adem'e, oradan da Dayı lakaplı Hikmet'e ulaşır. Celil'in verdiği uzun namlulu silahı alan Güler, Savcı Ender'in kapısında nöbet tutar ve örgüt üyelerinin ele geçirildiği gece, evinden çıkan savcıyı tek el ateşle öldürür. Hamile eş Seval ve oğlu Cem acı içindedir. Kendisine canını emanet ettiği için vicdan azabı duyan Rıza, Zeynep'in açtığı ateşle yaralanan Güler'i bulmak için sorguda Aytaç ve Hikmet'i sıkıştırır. Ekip Güler'i yakalamanın peşindedir.
 

denizz19

Emekli
Katılım
7 Ocak 2012
Mesajlar
114,733
Reaksiyon puanı
63,555
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Arka Sokaklar 266.Bölüm Özet

Ekip, uyuşturucu satan ve ölü bulunan iki torbacının katillerinin peşine düşüyor. Yiğit, 25 yaşında bir üniversite öğrencisidir. Kendisi gibi uyuşturucu bağımlısı olan kız arkadaşı Ezgi'yle aynı evde yaşamaktadır. Ezgi'nin uyuşturucu kriziyle başa çıkmaya çalışan Yiğit, uyuşturucu satıcısı Orçun ve Salih'in yanına gider. Parası olmadığı için ona uyuşturucu vermezler. O da önce onları tehdit eder, sonra da Salih'i yaralayalar ve uyuşturucuyu alır. Ezgi'yle beraber kaçmaya başlarlar ve o gece aldıkları dozdan sonra sabah eve gelen ekibin çifti uyandırmasıyla beraber Yiğit'in öldüğü anlaşılır. Yiğit'i kaybetmenin acısıyla bütün isimleri polise veren Ezgi de hastanede tedavi altına alınır. Ezgi'nin verdiği adrese giden ekip, Orçun ve Salih'in cesetleriyle karşılaşır. Aynı gün içinde diğer bir torbacı Serdar'ın da aynı şekilde öldürülmesi şüphelerin aynı kişiye yoğunlaşmasına sebep olur. Ekip torbacıların katilini bulmanın peşine düşer. Zeynep'in yaklaşan doğum günü Murat'ı hediye telaşına sokar. Tüm ekibe danışan Murat, sonunda güzel bir tercih yapacaktır. Şule'nin sınıftan arkadaşı Kaan'la ilişkisini öğrenen Metin'le Tekin, ağabeylik taslayıp Kaan'ı tehdit ederler. Şule bu duruma çok bozulmaktadır. Ta ki olaya Kaan'ın ablası dahil oluncaya kadar. 21 Aralık Cuma 20:00
 

xBUGRAx

Emekli
Katılım
11 Şubat 2012
Mesajlar
67,167
Reaksiyon puanı
19,807
Puanı
1,060
Konum
Stars Hollow
Arka Sokaklar 267.Bölüm Özeti (28.12.12)

Rıza Baba’nın tayininin çıkması, yerine de ve anlaşması zor bir yeni amirin atanması ekibinin huzurunu kaçırıyor. Rıza Baba’nın tayini, evdekilerin olduğu kadar ekibin de canını sıkmıştır. Rıza Baba, Bütçe Şube’deki görevine başlamıştır. Ancak kararı emekli olmaktır. Ayla da bu kararının arkasındadır. Ekipte olamamak demek, Rıza için adeta bir ölümdür. Bu yüzden emekli olmak istemesi ailecek verdikleri en doğru karar gibi görünür. Ekibe yeni amir atanır. Serdar Taşpınar. Serdar, Samsun Emniyeti Organize Şube’den tayin olmuştur. Organize Şube’deki başarısı da herkesçe malumdur. Ancak Serdar biraz soğuk ve itici görünür. Ekibin alışmadığı bir şekilde davranmaktadır. Ekip, Rıza Baba’larının gitmesine alışamadan, yeni amirin tayini fazlasıyla canlarını sıkmaktadır. Serdar, ekipteki herkesin dosyalarını tek tek inceler. Ekipteki herkesle inişli çıkışlı bir ilişkisi vardır. İlk büyük gerginliği Zeynep ve Murat ile yaşar. Evli çiftin ekipte çalışması da gözüne batar. Bu yüzden Zeynep, Vedat Müdür’e gidip, eski görev yeri olan trafiğe dönmek için tayin dilekçesini verir. Ekipte çatırdamalar başlamıştır. Beş çocuklu, dar gelirli bir ailenin çocuğu olan Ethem, hastanede böbrek nakli bekleyenler arasında birinci sıradadır. Ankara’dan gelen müjdeli haberle ameliyata hazırlanırken, gece yarısı yatağından düşerek, cihazlarla bağlantısı kesilmiş, ölmüş şekilde bulunur. Hemen sıradaki diğer çocuk Görkem’in ameliyata hazırlanması istenir. Görkem zengin bir ailenin tek çocuğudur. Babası Anıl ameliyat öncesinde, Ethem’in babasına nakil sırası karşılığında yüklü para teklif etmiştir. Teklifi reddeden baba birkaç saat sonra oğlunu kaybedeceğinden habersizdir. Olay üzerine hastaneye gelen ekip normal bir ölüm gibi gözüken olayda şüphe uyandıran bir dizi durumla karşılaşır. Anne ve babanın olay sırasında uyumalarının sorgulanmasıyla işe başlayan ekip korkunç bir sonla karşı karşıya gelir. Olaylar sonrasında gerilen ekibin erkekleri, gece toplanıp Rıza Baba’yla dertleşmeye, meyhaneye giderler.
 

adam4

Favori Üye
Katılım
10 Ocak 2012
Mesajlar
2,091
Reaksiyon puanı
36
Puanı
169
Arka Sokaklar 267.Bölüm Senaryosu

bu hafta Cuma günü yayınlanacak olan Arka Sokaklar dizisinin 267 bölüm seneryosunu sizlerle paylaşıyorum aşağıda vermiş olduğum linke tıklayarak seneryoyu en ince ayrıntısına kadar okuyabilirsiniz.Ayrıca Kurtlar Vadisi 176 Bölüm çok yakında sizlerle ol

https://docs.google.com/file/d/0BxGS0UNFRrknMzlCSDBIYnNZaE0/edit?pli=1
 
Son düzenleme:

xBUGRAx

Emekli
Katılım
11 Şubat 2012
Mesajlar
67,167
Reaksiyon puanı
19,807
Puanı
1,060
Konum
Stars Hollow
Arka Sokaklar 268.Bölüm Özeti (4.01.2013)

Ekip, eski müsteşarlardan Macit’in gelini kaçıranların peşine düşüyor. Emniyet mensuplarına verilen Valilik yemeğine Serdar’ın daveti üzerine ekipten bir tek Hüsnü ve Melek katılacaktır. Serdar’ın Melek’le ilgili yalnız kalma planlarını gerçekleştirmek adına son dakika iş verdiği Hüsnü, Aylin’inde yardımıyla işini halleder ve geceye katılır. Serdar, Melek ile yalnız kalamadığı için bu duruma bozulur. Doğan, eski müsteşarlardan Macit’lerin şoförüdür. Karısını ameliyat parası bulamadığı için tedavi ettiremeyen Doğan, parayı patronu Macit’in oğlu Rıfat’tan ister. Rıfat parayı vermediği gibi, Doğan’ın işini de değiştirmeye karar verince çileden çıkan Doğan, Rıfat’ı kaçırmaya karar verir. Ancak işler karışır ve Rıfat yerine karısı Selvi kaçırılır. Doğan, Selvi’yi kaçıran yeğeni Sadık ve onun arkadaşı İsmail’e vazgeçmeleri gerektiğini söylese de dinletemez. Parmak izlerinden örgüt mensubu olduğu anlaşılan İsmail, Serdar’ın aklına bu işi örgütün yapmış olabileceğini getirir. Rıfat’ın babasının eski müsteşarlardan olduğu anlaşılınca iyice emin olan Serdar, basın toplantısıyla bunun örgütün işi olduğunu açıklayınca, işler çığırından çıkar. Serdar’ın operasyonu yürütme durumuna bir türlü alışamayan ekip, Rıza Baba’nın dönmesi için yeni yollar dener. Ama Rıza Baba için geri dönmek göründüğü kadar kolay değildir.
 

xBUGRAx

Emekli
Katılım
11 Şubat 2012
Mesajlar
67,167
Reaksiyon puanı
19,807
Puanı
1,060
Konum
Stars Hollow
Arka Sokaklar 269.Bölüm Özeti (11.01.2013)

Mesut, terör örgütüne mensup kişilerce kaçırılıyor. Serdar’ın Mesut hakkında açtığı soruşturma kapsamında emniyete gelen müfettiş, Serdar ve Mesut’u dinler. Ekibin bir türlü sempatisini kazanamayan Serdar, bu olayla iyice tepki toplar. Zeynep, Ömer’i de alarak hasta olan annesini ziyarete gider. Hüsnü’nün evinde ise Nazike’nin kuponuna vuran ikramiyenin sevinci yaşanmaktadır. Ancak Nazike kuponu bayii sahibi Nihat’la ortak oynadığından, kupon Nihat’tadır. Selman uzun süre örgütte çalıştıktan sonra teslim olmuştur. Ekip, örgütü çökertmek için Selman’ı tanık koruma evine götürür. Yurtdışından gelen ve örgütün lider kadrosundan olan Pervin ve Binyat, bunu öğrenince, ekip ve Selman’ın kaldıkları eve silahlı saldırı düzenler. İstediklerini elde edemeyen örgüt üyeleri, Selman’ın kardeşi Sadık’ı da kullanarak Mesut’u kaçırır. Mesut’u geri vermenin karşılığında Selman’ın mahkemede istedikleri şekilde ifade vermelerini isterler. Ekipte herkes Mesut için seferber olur. Bu kez Serdar da yanlarındadır. Rıza Baba’nın ekip içindeki saygınlığı bir kez daha anlaşılır. Çünkü Rıza Baba da Mesut bulunana kadar ekibin yanındadır.
 

denizz19

Emekli
Katılım
7 Ocak 2012
Mesajlar
114,733
Reaksiyon puanı
63,555
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Arka Sokaklar 270.Bölüm Özet

Tibet fena halde gribe yakalanmıştır. Annesi şehir dışında olduğu için Suat evde bakmak istese de Hüsnü bu fikre karşı çıkar. Çorbasını içip, ilaçlarını alıp gidecektir. Ertesi gün Tibet’i arayan Zeliha akşam fenalaştığını, bir arkadaşının da hastaneye götürdüğünü öğrenir. Hastaneye giden Suat ve Zeliha, Tibet’i serumu bitince eve getirirler. Hüsnü evdekilerin ısrarına dayanamaz ve iyileşinceye kadar evde kalmasına izin verir. Ama bir şartı vardır. Evde kimseye grip bulaşmayacaktır. Yeniden ekibin başına gelen Rıza Baba, ekiple beraber hemen işe koyulur. Cevdet, altı aydır haber alamadığı kızı Sema’yı bulmak için, eski karısı Ayfer’in kapısına dayanır. Ayfer’in kocası Yakup, Cevdet’i döverek kızının evden kaçtığını söyler. Olay yerine gelen ekip, Cevdet, Ayfer ve Yakup’u alır. Ayfer kızının evden kaçtığını söyler. Mahallelinin de anlattıkları üzerine Ayfer’in, kocasını kızından kıskandığı için Demirhan adında bir adama sattığı anlaşılır. Sema’nın kaderini yaşayan Cansu, on altı yaşında, altmış yaşındaki Şefik’le evlendirilmek istenen bir genç kızdır. Salonda kız isteme hazırlıkları yapılırken camdan atlayarak kaçar. Sevgilisi Sema’nın satıldığı adam olan Demirhan’dır. Demirhan, Cansu’yu alıp Servet adında bir kadının evine götürür. Sabah uyandığında Demirhan ortada yoktur. Biraz sonra götürüleceği yer, daha önce Sema’nın götürüldüğü yerdir. Rıza Baba ve ekibi Sema’yı ve Cansu’yu bulup, Demirhan’ı yakalamanın peşine düşerler. 18 Ocak Cuma Günü Saat 20:00'de Kanal D'de