Kanal D Arka Sokaklar - Dizi Yorumları

xBUGRAx

Emekli
Katılım
11 Şubat 2012
Mesajlar
67,167
Reaksiyon puanı
19,807
Puanı
1,060
Konum
Stars Hollow
Arka Sokaklar 271.Bölüm Özeti (25.01.2013)

Serdar, İstanbul Emniyeti Organize Suçlarla Mücadele bölümünün başına geçmiştir. Rıza Baba’nın ilk işi Mesut’la Serdar’ın aralarını düzeltip, Mesut’un soruşturma olayının güzel bir şekilde kapanmasını sağlamaktır. Beraber gittikleri balıkçıda Melek’e olan ilgisini açıkça belli eden Serdar, arasının düzelmeye başladığı Mesut’la yeni bir ayrılma noktasına gelir. Metin’in yoğun çalışma temposu dershanede sınıf atlamasına sebep olacaktır. Hüsnü’nün evinde kutlama yapılır. Bu kutlama bir tek Nazike’ye yaramaz. Ömer’in okulundan istedikleri vesikalık fotoğrafları çektirmeye giden Zeynep, fotoğraflarını çeken Vildan’ın iltifatları üzerine kadının da isteğini kıramayarak, fotoğrafçı da kullanılmak üzere birkaç fotoğrafının çekilmesine izin verir. Fotoğraflarını almaya Murat’la birlikte giden Zeynep, çektirdiği fotoğrafları çerçeveli halde vitrinde bulur. Murat çılgına döner. Serdar’ın organize şubede yürüttüğü ilk operasyon, gümrükten yasal olmayan yollarla ülkeye sokulacak sanayi parçaları ile uğraşan bir çetedir. Serdar, Rıza Baba’dan operasyon için destek ister. Rıza Baba ve ekip, Serdar ve ekibiyle, işadamı Lemi Aydın’la çete lideri Cemil’in gerçekleştireceği alışveriş sırasında şebekeyi çökermek için baskın verirler. Sıkı bir çatışma başlar. Lemi yakalanır, Cemil ise deponun diğer tarafına kaçarken Mesut karşıdan gelerek ateş etmeye başlar. Ardı ardına ateş ederken Cemil yere düşer. Cemil’in arkasında Serdar vardır. Mesut ateş etmeye devam etmektedir.
 

denizz19

Emekli
Katılım
7 Ocak 2012
Mesajlar
114,733
Reaksiyon puanı
63,555
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Arka Sokaklar 272.Bölüm Özet

Serdar hemen ameliyata alınır. Hayati tehlikesi devam etmektedir. Serdar’ın ekip arkadaşları Mesut’u suçlamaktadır. Olay yeri incelenir, deliller toplanır. Savcı Fikret, olay yerinde olanları dinler. Rıza Baba olay aydınlanana kadar Mesut’un açığa alınmasına karar verir. Ekipteki herkes hem şaşkın hem de gergindir. Mesut, Melek’in kapısına gider. Herkesin aklındaki soru işareti acaba Mesut isteyerek mi Serdar’ı vurmuştur. Birlikte bir düğüne gitmeye hazırlanan Zeliha ve Tibet, akşam giyecekleri kıyafetleri kurutemizlemeye bırakmışlardır. Suat ve Nazike kurutemizlemeden aldıkları kıyafetleri minibüste unuturlar. Bütün gün hazırlık yapan Zeliha ve Tibet ne yapacaklarını düşünürlerken, ev halkı müthiş bir çözüm bulur. Andrea, kardeşinin ameliyat parası için Türkiye’ye çalışmaya gelmiş bir Rus’tur. Tanıştığı Yusuf hem pasaportuna el koyar, hem de kadını fuhuşa zorlar. Her şey Andrea’nın, çalıştırıldıkları barda Yusuf için çalışan diğer Rus kızlardan Eva’yı bıçaklamasıyla başlar. Olay yerine gelen ekip, bar çalışanlarının ifadesine başvurur ve barda fuhuş yapıldığı ortaya çıkar. Andrea bir telefon kulübesinden Yusuf’un adresini vererek fuhuş olayını ihbar eder. Yusuf’un evine giden ekip zorla çalıştırılan diğer kızlarla, el koyduğu pasaportları bulur. Yusuf, Andrea’nın peşindedir. Andrea kaçarken kendisini Yusuf’a teslim edeceğini anladığı Ercüment’i de bıçaklar. Son olarak kendisini Rusya’ya kaçırması için yüklüce para verdiği kaptanın da Yusuf ile işbirliği yaptığını anlar ve arabaya atladığı gibi kaçar. Ancak bu kez Yusuf’a yakalanmıştır. Arabayı fark eden Yusuf peşine takılarak kaza yaptırır. Ekip, Andrea ve Yusuf’un peşindedir. 1 Şubat Cuma Günü Saat 20:00'de Kanal D'de
 

xBUGRAx

Emekli
Katılım
11 Şubat 2012
Mesajlar
67,167
Reaksiyon puanı
19,807
Puanı
1,060
Konum
Stars Hollow
Arka Sokaklar 274.Bölüm Özeti (15.02.2013)

Bir inşaat projesinin taşeron firma sahipliğini yapan Kamil, projede masrafları azaltmak adına işçi sigortalarını ödemez. Müteahhit Aydın bu konuda Kamil’i ikaz etse de işe yaramaz. Bu konu işçilerin arasında da huzursuzluğa sebep olur ve ilk ses Üzeyir’den çıkar. Üzeyir, sigortanın ödenmediğini, geçici bir süreliğine giriş yapıldığını sonra yine sigortasız çalıştırıldığını söyleyerek isyan eder. Bu duruma işçilerinde şahit olmasına bozulan Kamil, adamları ve mühendis Hidayet’le Üzeyir’i oradan uzaklaştırır. Üzeyir’den bir daha haber alınamaz. Üzeyir’in ortadan kaybolması ve işçilerin haklarının yerine getirilmemesi işçilerden Fırat’ın bir şeyler yapmasına sebep olacaktır. Fırat önce olayı incelemeye gelen iş müfettişi Umut’a, Üzeyir’den söz eder, sonrada işçilere sendika tüzüğünü dağıtır. Fırat’ın bu başkaldırısı Kamil’i huzursuz eder. İşler Kamil’in sözleşmesinin feshedilmesine kadar gider. Kamil, işsiz kalmanın acısını Fırat’tan çıkaracaktır. Olayı inceleyen İş müfettişi Umut’un intihar değil, cinayet sonucu öldüğü anlaşılınca, emniyete alınan Hidayet, Üzeyir cinayetini de anlatır. Ekip Hidayet’le beraber cesedin gömüldüğü yere giderken, Kamil’in adamları Ferdi’yle beraber Fırat’ın barakasının her yerine benzin dökerler. Ekip şantiyenin uzak bölümünde Üzeyir’in cesediyle ilgilenirken gelen yangın haberiyle inşaata koşarlar ve gördükleri manzara yüreklerini burkar.Rıza babanın Sümbül Hanım’ın lokantasına sık gitmeye başlaması Ayla’da değişimlere sebep olur. Ayla hem kendinde hem evinde radikal değişiklikler yapar. Melek, alışveriş yaptığı mağazanın verdiği promosyon kuponunu Mesut’la beraber gittikleri sinemadan çıkınca bulur ve beraber gitmeyi teklif eder. Promosyon beş yıldızlı bir otelin, çiftlere ücretsiz masaj hizmetidir. Mesut’la Melek masaja giderler. Tam masaj sırasında arayan Aylin, masaja beraber gittiklerini öğrenince, ekibin diline düşerler. Ekibin yürüttüğü bir diğer operasyon kadın pazarlayan bir şebekeyle ilgilidir. Rıfkı özellikle arap turistlere kadın pazarlayan bir eşcinseldir. Rıfkı’nın müşterileriyle sadece telefonda konuşması, hiç yüz yüze gelmemesi onun yerine başkasının gitmesiyle işin içinde ki herkesi ortaya çıkarabilecektir. Ve Rıfkı’nın yerine geçecek kişi Hüsnü olur. Hüsnü makyajı ve kıyafetiyle tüm emniyetin esprilerine konu olur. Hele ki Rıfkı yerine operasyona gittiğinde ki karşılaştıkları sürpriz görülmeye değerdir.
 

xBUGRAx

Emekli
Katılım
11 Şubat 2012
Mesajlar
67,167
Reaksiyon puanı
19,807
Puanı
1,060
Konum
Stars Hollow
Arka Sokaklar 275.Bölüm Özeti (22.02.2013)

Tarık ve karısı Sezen’in en büyük hayalleri, oğulları Arda’yla, kira ödemeden kendi evlerinde yaşayabilmektir. Tarık, bütün giderlerinden kısarak biriktirdikleri paraların üzerine arabasını satmaya karar verir. Araba ilanını verdiği internet sitesinden Feridun isminde bir adam arayarak buluşmak ister. Açık otoparkta Tarık’la buluşmak üzere yola çıkan Feridun’un bir de arkadaşı Şahin vardır. Açık otoparkta buluştuktan sonra biraz arabayı kullanmak istediklerini, sonrada ilerdeki sanayideki ustalarına göstermek istediklerini söylerler. Deneme sürüşü sırasında karısıyla konuştuktan sonra arabaya geri dönen Tarık’ı silah zoruyla kelepçeleyerek arka koltuğa yatırırlar. Öbür gün Tarık’ın beline kadar gömülü şekilde cesedi bulunur. Ekip hemen çalışmaya koyulur. Ofiste Melek’e gelen çiçeği herkes Mesut’un jesti sanır. Mesut rol yapmak zorunda kalırken, bir yandan da kimin gönderdiğini merak etmeden duramaz. Melek’le baş başa kaldıkları bir an, çiçeği kendisinin göndermediğini söyler. Melek’in bildiğini duyunca Serdar’dan gelip gelmediğini merak eder. Zeynep, Murat’la kendilerine hiç zaman ayıramadıklarını söyleyerek yakınır. Ev ile iş arasında sıkışıp kalmaları ve uzun süredir beraber bir yerlere gidememiş olmaları Zeynep’in canını sıkmıştır. Murat, Zeynep’in gönlünü almaya çalışacaktır.


 

xBUGRAx

Emekli
Katılım
11 Şubat 2012
Mesajlar
67,167
Reaksiyon puanı
19,807
Puanı
1,060
Konum
Stars Hollow
Arka Sokaklar 276.Bölüm Özeti (01.03.2013)

Yasemin, babası Veysel’in zoruyla dilendirilen küçük bir kız çocuğudur. Pınar’ın çalıştığı anaokulunun yakınlarında dilenirken görülür. Pınar durumdan Ali’yi haberdar etse de, polisler geldiğinde Yasemin’i bulamaz çünkü, babası fark ettiği an yerini değiştirir. Veysel uyuşturucu bağımlısıdır ve uyuşturucu satın almak için kızının topladığı parayı kullanır. Torbacı Savaş, Veysel’in devamlı çağırmasından ve parayı denkleştirememesinden şikayetçidir. Savaş’ın patronu Hayri, kızını dilendirdiğini öğrenince kızının peşine düşer. Bu arada Pınar konuyla yakından ilgilenir. Okulda, diğer okula yardım kapsamında toplatılan kışlık kıyafetlerden vermek ister ancak, Yasemin yine bir görünür, bir kaybolur. Okul çıkışında yanında arkadaşı Füsun ile eve giderken Yasemin’i yol kenarında otururken bulur. Tam inmiş ilgilenecekken, babası Veysel gelir ve Pınar’ı tartaklar. Pınar’ı hemen hastaneye götüren Füsun, Ali’ye de haber verir. Ali karısını tartaklayanı bulup hıncını çıkarmak ister. Ekip de Ali’ye yardımdadır. Tesadüfen buldukları telefon numaralarını arayarak emniyetten aradıklarını belirten bir şebeke, insanları terör örgütlerine yardım etmekle suçlayıp, eğer istedikleri adrese, sahip oldukları bütün para, altın vs. ile gelirlerse bu durumdan kurtulacaklarını söylerler. Birçok insanı bu yolla dolandıran şebekenin yeni kurbanı Nazike’dir. Olayı öğrenen Hüsnü delirir.
 

xBUGRAx

Emekli
Katılım
11 Şubat 2012
Mesajlar
67,167
Reaksiyon puanı
19,807
Puanı
1,060
Konum
Stars Hollow
Arka Sokaklar 277.Bölüm Özeti (08.03.2013)

Burak, Cezmi ve Rasim sahte reçeteler yazarak, dolandırıcılık yapan bir çetedir. Eczanenin sahibi Selma Hanım, durumdan bihaberdir. Hastanede, şebekeyle iş birliği yapan doktorlar vardır. Rasim’in bir gün SGK Müfettişi Altan’ı arayıp olanları anlatması ile olaylar çözülmeye başlar. Eczaneye teftişe gelirler. Altan, reçeteleri inceleyince Burak’a soyadı benzerliklerini sorar. Burak hepsinin akrabaları olduğunu söyleyerek durumu idare eder. Teftişe bozulan Cezmi, yanına adamını alarak Rasim’in evine gider. Uzun tartışmanın ardından Rasim’i bir kabloyla boğarak öldürürler. Kabloyu sıkarken eli kesilen Cezmi, elinden akan kanı Rasim’in gömleğiyle temizler. Bir ara Rasim ellerinden kurtulur gibi olduğunda eline geçirdiği şişeyi cama fırlatır. O sırada yoldan geçen polis memuru hemen içeri girer ve vurulur. Cezmi ve adamları orayı terk ederler. Ekip, Rasim’in evini, iş yerini aramaya başlar. Çok fazla delil yoktur. Rasim’in kasasında üzerinde kırmızı reçete yazan bir dosya bulunur. İçinde kimlik fotokopileri, adres ve telefonlar yazılıdır. Altan, Rasim cinayetini duyunca Rıza’yı arayarak olanları anlatır. Cezmi, Altan’ın peşindedir. Ekip bu arada kırmızı reçetede isimleri, adresleri yazanları ziyaretlere başlar. Buldukları kişiler ya ölmüş ya da tedavisi bitmiş kişilerdir. Rıza Baba ve ekip, Altan’ı kurtarmanın ve şebekeyi çökertmenin peşine düşerler. Hüsnü, yoldan geçen otobüsün kapısına sıkışan kadına yardım etmek için otobüsü durdurmaya çalışır. Otobüs durur, kapı açılır ve kadın Hüsnü’nün üzerine düşer. Okuldan çıkan Tunç, Metin ve Tekin de olaya şahit olmakla kalmaz, gördüklerini kayda alırlar. Hüsnü bir anda internet dünyasının en çok tıklananı olur. Rıza’ya misafirliğe gelen Necdet Dayı, Rıza’ya akşam erken gelmesini, kendisine rakı içmeyi öğreteceğini söyler. Tavla imtihanı da sıradadır. Necdet Dayı’nın şerefine rakı sofrası kurulmuştur. Gecenin sonunda Rıza stresten hastaneye kaldırılır. Necdet Dayı, orda bile rahat bırakmaz…
 

xBUGRAx

Emekli
Katılım
11 Şubat 2012
Mesajlar
67,167
Reaksiyon puanı
19,807
Puanı
1,060
Konum
Stars Hollow
Arka Sokaklar 278.Bölüm Özeti (15.03.2013)

Muzaffer ve Haktan adlı şahıslar, motosikletle, sokakta gördükleri kadınlara saldırıp, paralarını çalarlar. Kurbanları Güliz, ağır yaralı olarak hastaneye getirilir. Olayı incelemeye başlayan ekip, aynı bölgede üçüncü kez aynı olayın yaşandığını anlayınca, Melek, Zeynep ve Aylin’in canlı hedef olarak sokakta olmalarına karar verilir. Rıza, Murat, Mesut ve Ali de takiptedir. Gece yarısı olmuştur. Kızlar gizli görevdedir ve motorcuları kendilerine çekecek yerlerde dolanırlar. Muzaffer ve Haktan, Zeynep’in yanında biter. Suratına aldığı darbeyle “geldiler” diye bağıran Zeynep’in sesi tüm telsizlerden duyulur. Bahri adında serseri bir genç, Necdet Dayı’nın köstekli saatini görünce, yardım etme bahanesiyle yanına geçtiği adamın saatini çalar. Necdet Dayı polise giderek olayı anlatır, Rıza’nın da adını verir. Babasından kalma köstekli saat, Atatürk’ün hediyesi olduğu için daha da önemlidir ve Rıza bulmaya söz vermiştir. Bulduğunda ise güzel bir sürprizle karşılaşacaktır. Mesut, Melek’i eve kahve içmeye davet etmiştir. Kapıyı açar açmaz kolilerle karşılaşırlar. Tunç, Bingöl’deki bir okul için, arkadaşlarıyla beraber kitap toplamıştır ve kargo için para bulduklarında onları okula göndereceklerdir. Sabah gittiği marketten döndüğünde kolileri bulamayan Tunç panikle kolileri ararken, Mesut, sabah bir kargocuyla gelip bütün kolileri adrese yolladığını söyler. Nazike, her gün kapının önündeki sokak hayvanlarına yiyecek verir. Yine aynı işlemi yapmak için çıktıp, eve döndüğünde kaşıntı tutmuştur. Bitten şüphelenen Suat, hemen Hüsnü’ye haber verir. Eve gelen Hüsnü, Nazike’yi kapının önüne koyar ve belediye ekiplerine haber verir.
 

xBUGRAx

Emekli
Katılım
11 Şubat 2012
Mesajlar
67,167
Reaksiyon puanı
19,807
Puanı
1,060
Konum
Stars Hollow
Arka Sokaklar 279.Bölüm Özeti (22.03.2013)

Nadir, beraber iş yaptıkları Faik’le, bir otoyol ihalesinde, ihaleden çekilmeyi kabul etmeyen Tayangir İnşaat firmasının sahibi Andaç’ın kardeşi Güngör’ü kaçırarak adamlarına dövdürür. Güngör sürünerek eve gider. Andaç, kardeşinin başına gelenleri polise haber vererek Güngör’ü hastaneye götürür. Rıza Baba ve ekip, hemen Nadir’in adamı Cemo’yu, Faik’i ve Nadir’in karısı Pelin’i emniyete alır. Pelin ve Nadir’in çocukları olmamaktadır. Problem Nadir’dedir ve hiçbir şekilde tedaviyi kabul etmez. Pelin bu duruma çok içerler ve yeniden konuyu açtığı anda patlayan kavgayla Nadir evi terk edip otele gitmiştir. Faik sorguda olayı inkar eder. Cemo’yu, Nadir’le iletişime geçebilir diye serbest bırakırlar. Andaç kardeşi Güngör’ü hastaneden almış eve gelmiştir. İçeri girdiklerinde Nadir’le karşılaşırlar ve yardımcıları da öldürülmüştür. Nadir, ikisini de alarak depo gibi bir yere gider. Nadir bir gün önce dövdüğü Güngör’ün kanının sıçradığı gömleği evde çıkarırken karısı Pelin görmüştür. Pelin, Murat ve Zeynep tarafından eve bırakılınca, Nadir’in kanlı gömleğini onlara verir. Depoda Andaç ve Güngör’ü bırakıp çıkan Nadir ve Cemo, takipteki polis arabasıyla uzaklaşırken, kumandayla bomba düzeneğini patlatırlar. Bomba patladığında ekip de olay yerindedir. Metin 18. yaş gününü evde ailesiyle beraber kutladıktan sonra dışarı çıkmak İster. Tunç ve Tekin’le beraber plan yaparlar. Evde akşam ailece yapılan kutlamadan sonra, Tunç’lara gidiyoruz diyerek evden çıkarlar. Tunç, onları tanıdığı bir bodyguardın çalıştığı bara götürür. Eve gelen Mesut ve Melek kimseyi bulamaz. Barmen çocukların durumunu anlar ve onlara alkolsüz bira verir. Metin, Tekin ve Tunç kendilerinden geçmiş bir şekilde eğlenirken, bodyguard durumu haber vermek için Mesut’a telefon eder. Mesut fena halde kızmıştır.




 

darksaal

Emekli
Katılım
7 Eylül 2011
Mesajlar
33,327
Reaksiyon puanı
3,579
Puanı
910
Konum
İSTANBUL
[h=1]Arka sokaklar 280. bölüm fragmanı[/h]
 
Moderatörün son düzenlenenleri:

xBUGRAx

Emekli
Katılım
11 Şubat 2012
Mesajlar
67,167
Reaksiyon puanı
19,807
Puanı
1,060
Konum
Stars Hollow
Arka Sokaklar 280.Bölüm Özeti (29.03.2013)

Ekip, Andaç ve Güngör’ü bomba düzeneğiyle öldüren Nadir’in peşine düşer. Nadir ve Cemo şehir dışında bir yere kaçarlar. Nadir’in karısı Pelin yeniden emniyete alınır. Avukat Levent, emniyetten çıkan Pelin’le beraber eve gittiklerinde, Pelin’in savcıya verdiği ifadeyi inceler. Gömleği verdiğini okuyunca Pelin’e çıkışır. Benay, Nadir’in adamlarından biridir. Torbacıları gezip, paraları topladığı sırada, torbacı Tahir’i dayak yemiş halde görür. Tahir malı çaldırdıklarını söyleyince, Benay arabaya Tahir’i de alarak gösterdiği yere gider ve orda Nadir’le karşılaşır. Nadir, yokluğunda yerine geçmeye çalışan Benay’ı da alarak çıkarlar. Levent buluşma yerine giderken dur dedikleri yerde durur ve Cemo arabaya biner, Nadir’in yanına giderler. Sinyal tespitinden yer bulunur ve ekip oraya doğru yol alır. Levent hem Faik’in hem Pelin’in savcılığa verdiği ifadeleri anlatır. Nadir küplere biner ve Benay’a gelen telefonla polisin yolda olduğunu öğrenince Levent’i vurup kaçarlar. Ekip hemen Pelin’i alarak güvenli bir yere götürür. O sırada çıkışlarını izleyen Nadir, karısını Murat’ın koluna girmiş görünce çılgına döner ve Pelin’i arayarak tehdit eder. Sıra Faik’e gelmiştir. Nadir, Faik’in mekanını basar. Murat’ın tesadüfler sonucu karşılaştığı izler onu Faik’in mekanına götürür. Murat yalnızdır ve Nadir, Murat’ı Pelin’in kolunda gördüğünden beri bu anı beklemektedir. Dövüşmeye başlarlar. Murat’ın hayatı tehlikededir. Nadir’in adamları Murat’ın Nadir’e bir şey yapacağını düşünür ve silahları çekerler. Zonguldak’tan gelen Meliha aslında Tibet’in beşik kertmesidir. Tibet ise Meliha’yı memleketten gelen uzaktan akrabası olarak İstanbul’u gezdirmeyi planlar. Ama hesapta olmayan bir şey vardır. Meliha, Tibet’ten hoşlanmaktadır. Meliha, Zeliha’nın okuluna gider ve Tibet’i bulur. Zeliha, Tibet’ten tanıştırmasını beklerken, Meliha, Tibet’in nişanlısı olduğunu söyler. Zeliha da dinlemeden eşyalarını topladığı gibi eve gelir.
 

xBUGRAx

Emekli
Katılım
11 Şubat 2012
Mesajlar
67,167
Reaksiyon puanı
19,807
Puanı
1,060
Konum
Stars Hollow
Arka Sokaklar 281.Bölüm Özeti (05.04.2013)

Nadir'in yaraladığı Murat'ın yarası ağırdır. Sürünerek hareket etmeye çalışır. Zeynep telefonlarına cevap vermeyen Murat'ı bulabilmek için telaşla emniyete gelir. Aylin'in sinyal taramasından Murat'ın en son görüştüğü kişinin Faik olduğu ve bulunduğu mekanın da Faik’in yerine yakın olduğu anlaşılır. Ekip hemen oraya gider. Zeynep, kanlar içindeki Murat'ı görünce şoke olur. Hemen hastaneye götürülür. Yavuz, hocalarına haber verir. Haberi duyan herkes hastaneye koşar. Murat ölüm kalım arasındadır. Hemen ameliyata alınır. Vücudundan çıkarılan dört kurşundan sonra, iç kanama riskine karşılık yoğun bakımda tutularak uyutulacaktır. Bu haber biraz olsun rahatlatır herkesi. Hastaneye babasını görmeye gelen Ömer, cam gerisinden babasına sesini duyurmaya çalışır. Suat ve Zeliha, Ömer’i eve götürüp göz kulak olurlar. Nadir, Pelin’i ele geçirebilmek için son olarak Zeynep ve Murat’ın evine gider. Suat ve Zeliha’yı darp ederek Ömer’i kaçırır. Zeynep çıldırmak üzeredir ve Nadir, Zeynep’i arayarak Pelin’in karşılığında Ömer’i vereceğini söyler. Zeynep ekiple iletişim kuracağı kulaklıklarını takarak Pelin’le beraber buluşma yerine gider. Ömer, Nadir’in yanında değildir. Zeynep isyan eder. Ekip hemen davranacakken Nadir, Zeynep’e ateş etmeye başlar. Murat yaşayacak mı? Zeynep, oğlunu Nadir’in elinden kurtarabilecek mi?