Bakalım belki açtırırızbelki orda açarlar zombi hapı var diye
Bakalım belki açtırırızbelki orda açarlar zombi hapı var diye
valla bu bölüm feciydi Hakan tokat yedi AylindenBakalım belki açtırırız
Uzun zamandır izlemiyorum ama Ali için bakacağımvalla bu bölüm feciydi Hakan tokat yedi Aylinden
acısını çıkarttı hapisanede amavalla bu bölüm feciydi Hakan tokat yedi Aylinden
valla feci bölümacısını çıkarttı hapisanede ama
aynen gelecek bölümde öyle olacak aksiyon gerilim dram aşk hepsi olacak yeni bölümdevalla feci bölüm
ama zombi hapını Ali nerden bulduaynen gelecek bölümde öyle olacak aksiyon gerilim dram aşk hepsi olacak yeni bölümde
bu böllümde hap map birşeyler gösterdiler onunla ilgilidir muhakkakama zombi hapını Ali nerden buldu
zombi Hapı yani yam yama çeviriyormuşbu böllümde hap map birşeyler gösterdiler onunla ilgilidir muhakkak
aynen daha önce kurtlar vadisinde işlenmiştizombi Hapı yani yam yama çeviriyormuş
her halde kanal d deki bölümüaynen daha önce kurtlar vadisinde işlenmişti
valla korktum zombi gibi fragmandaöylemi, yarın bakayım bi.
Şimdi uyuyacam. Iyi geceler
Sende oyalanma
onu anladım uyuşturucu olduğunu bu zombi hapı @papuleoo
Bende evire çevire döveceğini sandım [emoji4] ama Mesut işi biliyor [emoji6]aynen mesut seline tokat atacak sandım tam tersine öptü
Zombi hapı o flaka nerden buldu onuEvet uyuşturucu hapı zamanında Mesut'a da vermişlerdi.
Bende evire çevire döveceğini sandım [emoji4] ama Mesut işi biliyor [emoji6]
Aynen Flaka. Nerden bulduğunu bilmiyorum ama büyük ihtimalle içeceğine atmışlardır.Zombi hapı o flaka nerden buldu onu
mesutta bukadar olmamıştıAynen Flaka. Nerden bulduğunu bilmiyorum ama büyük ihtimalle içeceğine atmışlardır.
İşte Mesut'a olanların aynısı şuan Ali'ye oluyor.
Mesut'ta bence daha büyüğü oldu. Ekip olay yerine yakın olduğu için erken müdahale ettiler.mesutta bukadar olmamıştı
budefa uzaktalar bunu nasıl haledeceklerMesut'ta bence daha büyüğü oldu. Ekip olay yerine yakın olduğu için erken müdahale ettiler.
Özel çıkınca daha iyi anlarız. Ayrıca bence 2. Fragmanda çıkar.