Arabaların üstüne falan atlıyor ,sokakta vahşet ediyoröyle hap var gerçekte Türkiyede
Arabaların üstüne falan atlıyor ,sokakta vahşet ediyoröyle hap var gerçekte Türkiyede
Zombi hapı diyorlar bana yuhArabaların üstüne falan atlıyor ,sokakta vahşet ediyor
Ben izlerim o bölümü zaten Cuma dizim yokZombi hapı diyorlar bana yuh
Rtük ceza versin hemen @pompy
Allah korusun flakka demezler bonzai dediklerinde ne olduğunu hatırlıyorsunZombi hapı diyorlar bana yuh
Allah korusun flakka demezler bonzai dediklerinde ne olduğunu hatırlıyorsun
Zombi hapı değilmi onu anlamadımZombi hapı diyorlar bana yuh
Bonzai böyle yapmıyor saçmalamaAllah korusun flakka demezler bonzai dediklerinde ne olduğunu hatırlıyorsun
Zombi hapı işteZombi hapı değilmi onu anlamadım
diğer adı zombi hapı flakaZombi hapı değilmi onu anlamadım
diğer adı zombi hapı flaka
Aaa flaka başka bir şey sandım Rtük Arka Sokakalra ceza veremezBonzai böyle yapmıyor saçmalama
Zombi hapı işte
biliyorum direk öldürüyordu Yani Arka sokaklar bonzai konusunu işlediyle o zaman kendilerini baya aştılarBonzai böyle yapmıyor saçmalama
Zombi hapı işte
Hayır sen nasıl bu konuları normal karşılıyorsun onu anlamadımbiliyorum direk öldürüyordu Yani Arka sokaklar bonzai konusunu işlediyle o zaman kendilerini baya aştılar
Mesutada yaptılar o hayalisyon uyuşturucuHayır sen nasıl bu konuları normal karşılıyorsun onu anlamadım
Türk dizisin de zombi izleyeceksin sen daha ne istiyorsun kiHayır sen nasıl bu konuları normal karşılıyorsun onu anlamadım
vodafone patlamasını bonzai eren bülbülü maltepe restaurant patlamasınıTürk dizisin de zombi izleyeceksin sen daha ne istiyortsun ki
Siz yaparsınız vllavodafone patlamasını bonzai eren bülbülü maltepe restaurant patlamasını
@Çiğdem- bu gidişle Mısırada gideriz kanal d nin elinde tek gündemi işlicek Bir tek Arka sokaklar kaldı
Ben izleyecem , Cuma öyle dizi de yok zaten izlenecekBaya baya süper fragman , izlesem mi diye düşündüm
Spora gidiyorum ve orada şevkat açıyorlarBen izleyecem , Cuma öyle dizi de yok zaten izlenecek
belki orda açarlar zombi hapı var diyeSpora gidiyorum ve orada şevkat açıyorlar