Keith Long
Favori Üye
biliyorum spoilera al ceza almaOrayı anladık da [emoji3] pompyle bahsettiğim sahneyi de göndermek istedim.
biliyorum spoilera al ceza almaOrayı anladık da [emoji3] pompyle bahsettiğim sahneyi de göndermek istedim.
evet komik bu seferde seline takacak amaOrayı anladık da [emoji3] pompyle bahsettiğim sahneyi de göndermek istedim.
demekki seline bir düşman gelebilir elif komiser bıçaklanarak ölmüştü ama oya okar ölmez o uzun zaman oynayabilir küçük ağada bile nerdeyse küçük ağanın finaline kadar oynuyabilirdievet komik bu seferde seline takacak amagaliba mazlum sarışın bayanlardan hoşlanıyor
aynen durur dizide durmalıda o zaten başına bir şey geldi denize düştü şimdi mazlumla tanışıyor tersi oldudemekki seline bir düşman gelebilir elif komiser bıçaklanarak ölmüştü ama oya okar ölmez o uzun zaman oynayabilir küçük ağada bile nerdeyse küçük ağanın finaline kadar oynuyabilirdi
onu anladım uyuşturucu olduğunu bu zombi hapı @papuleooDediğin gibi Hakan bıçaklandı [emoji17] Hüsnü Tekine patlıyor, Mesut başka bir yerden patlatıyor [emoji6] Ali garibime vermişler uyuşturucuyu tıpkı Mesut'a yaptıkları gibi.
Haftaya 9 reyting kesinlikle garanti 10 ve üstü ise ihtimaller dahilinde.
aynen mesut seline tokat atacak sandım tam tersine öptüDediğin gibi Hakan bıçaklandı [emoji17] Hüsnü Tekine patlıyor, Mesut başka bir yerden patlatıyor [emoji6] Ali garibime vermişler uyuşturucuyu tıpkı Mesut'a yaptıkları gibi.
Haftaya 9 reyting kesinlikle garanti 10 ve üstü ise ihtimaller dahilinde.
Bunu da işlediniz demek
haftaya umarım bonzai etkisi yaratmaz Ali komisere zombi hapı veriyorlar haftayaBunu da işlediniz demek
Aaaa , Ali ye bakalım nasıl olacak 😱haftaya umarım bonzai etkisi yaratmaz Ali komisere zombi hapı veriyorlar haftaya
zombi hapının etkisi seri katliam yapıyorAaaa , Ali ye bakalım nasıl olacak 😱
Fragman damı gördünüz Hemen çıktımı ki 😱zombi hapının etkisi seri katliam yapıyor
Bismillah Ali hap ile zombi olmuş fragmana bakın @Harunnn60 @mrt-06 @xemrexxxattım profiline @Çiğdem-
öyle hap var gerçekte Türkiyede
bende işlicektim bende aynı zamanda işlicekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?