Aynen muhteşem bir fragman olmuş. İzlediğin bir şey yoksa kesinlikle izlemelisin.Şimdi Medyaradar'da görünce izledim, fragman dehşet. 😱
Aynen muhteşem bir fragman olmuş. İzlediğin bir şey yoksa kesinlikle izlemelisin.Şimdi Medyaradar'da görünce izledim, fragman dehşet. 😱
Pek televizyon izleyemiyorum ama Cuma günü denk gelirsem bakarım.Aynen muhteşem bir fragman olmuş. İzlediğin bir şey yoksa kesinlikle izlemelisin.
Denk gelmeni sağlayacağım aga [emoji4]Pek televizyon izleyemiyorum ama Cuma günü denk gelirsem bakarım.
Alinin sinirinden oldu bence öyle bir vurduki falso aldı kurşunBölüm muhteşemdi. Tek sıkıntı müzikler oldu halbuki dizimiz müzik konusunda çok ama çok iyiydi ilk defa böyle önemli bir bölümde müziklerin çoğunu beğenmedim.
Sezgin'in tıpkı Cevher Şanlı gibi basitçe öldürülmesi bana saçma geldi keşke biraz daha uzatasalardı.
O bence Azmi gibi olabilirsezgin onuralp öldü darısı kenan aslanın başına
evet sezgin yerine sağlam birini yine bekliyorumO bence Azmi gibi olabilir
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kenan arslan azmi gibi olabilirevet sezgin yerine sağlam birini yine bekliyorum
cevher sezgin gibi bir tetikçisi olması lazım birdekenan arslan azmi gibi olabilir
kerim bafralı çıkacakmış yakındacevher sezgin gibi bir tetikçisi olması lazım birde
Ali intikamını aldı almasınada Sezgine yazık oldu. Fragmana yeni baktımda yeni rolü Kenan ve kızı alacak gibi.Alinin sinirinden oldu bence öyle bir vurduki falso aldı kurşun
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bide avukat müjdeAli intikamını aldı almasınada Sezgine yazık oldu. Fragmana yeni baktımda yeni rolü Kenan ve kızı alacak gibi.
Doğruya birde avukat çıktı ekibin başına.bide avukat müjde
Bölüm nasıldı beğendin mi?sezgin onuralp öldü darısı kenan aslanın başına
kurtuldu eli kıpırdadı orda bir daha durdu galiba felçDoğruya birde avukat çıktı ekibin başına.
Fragmanı izledin mi? Pınarla ilgili bilgi yok.
Fragmanı diyorum orada onunla ilgili bir şey vermediler demekki kurtuldu.kurtuldu eli kıpırdadı orda bir daha durdu galiba felç
benim yazdığım senaryoyu görüyorsundur demi nasıl gidiyor iyimi görüyorsunFragmanı diyorum orada onunla ilgili bir şey vermediler demekki kurtuldu.
@mrt-06 aga sen izledin mi? Gerçi hatırlatamadım [emoji17]
Güzel gidiyor.benim yazdığım senaryoyu görüyorsundur demi nasıl gidiyor iyimi görüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?