Yine efsane şarkı eşliğinde Hüsnü Çoban.
Arka Sokaklar 423.Bölüm Fragmanı
Sezginin bombayı patlaması iyiydi de keşke ne olup bittiğini göstermeselerdi daha çok merek uyandırırlardı.Ben değil Arka sokaklar Yılbaşı arasına bomba patlatarak girdi nediyorsun Sezginin yaptığına
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sezginmi var yoksa terör örgütümüBu akşamki bölüm tek kelime ile süperdi. Hem aksiyon hem macera yönünden çok iyiydi.
Ekibin karşısına sonunda sağlam düşmanlar çıktı. Sezgin, Veysel, Ender... Mesut'un, Hüsnü olmadan yapamayışı ve Hüsnünün yeni görev yerindeki yaşamı diziye olumlu etki edecektir. (Hüsnünün müdürü ekibin eski komser musaviniydi şimdi müdür yapmışlar)
Fragman Beşiktaştaki patlamayı anlatıyor. Böyle bir konuyu anlatmaya çalışmaları takdire şayan umarım emeklerinin karşılığını alırlar.
Bu bölümde terör konusunda işlendi onun için iki ihtimal var. Bombayı ya Sezgin ya da örgüt gönderdi ama araba ile gönderilmesi bana örgüt işi gibi geldi iyi izlediysen bu günkü bölümde örgüte operasyon yapılırken arabalar vardı büyük ihtimalle örgüt hazırlatmıştır.sezginmi var yoksa terör örgütümü
anladım bende anlıyamadım komiser muavininiBu bölümde terör konusunda işlendi onun için iki ihtimal var. Bombayı ya Sezgin ya da örgüt gönderdi ama araba ile gönderilmesi bana örgüt işi gibi geldi iyi izlediysen bu günkü bölümde örgüte operasyon yapılırken arabalar vardı büyük ihtimalle örgüt hazırlatmıştır.
Eski muavini tanıdın mı ben ismini çıkaramadım.
Herhalde yeni bir oyuncu gibi göstermeye çalıştılar ama biz eski izleyicilerden kaçmadı [emoji2]anladım bende anlıyamadım komiser muavinini
ben 2011 de seyretmeye başladığım için babamın pazartesi bir geleneği vardır türk filmi geleneği Tarkan seyrederdi veya maç ben yada 2010 işte @papuleoo biraz selenayla idare ettim bezbebek perfinya derken arka sokaklara başladımHerhalde yeni bir oyuncu gibi göstermeye çalıştılar ama biz eski izleyicilerden kaçmadı [emoji2]
Çevik Kuvvet'e yapılan saldırıyı işliyorlar. Memlekette her gün bir olay yaşanıyor zaten, Arka Sokaklar konu sıkıntısı yaşamaz.@EFE UYSAL bir gelsen fragman yukarda @sürgünüm
Süreç paketi zamanında olunca sıkıntı çıktı biraz dizide yani şu 9.sezon zamanındanÇevik Kuvvet'e yapılan saldırıyı işliyorlar. Memlekette her gün bir olay yaşanıyor zaten, Arka Sokaklar konu sıkıntısı yaşamaz.
Veyseli öldürdü sezgin tahminim örgütle anlaşıcakBölüm şuana kadar çok iyi ilerliyor.
Birazdan Beşiktaş saldırısını işleyecekler @pompy @ömer karataş sende izlemelisin bu sahneyi @dosimosi
Çok iyi yaptı. Zaten Veysel diziye girdiğinde Sezgini diziden çıkaracaklar diye çok sinirlenmiştim hatta burada da yazdım iyi ki o hatayı yapmadılar.Veyseli öldürdü sezgin tahminim örgütle anlaşıcak
Evet sezgin Rızanın silahıyla müfettişi vurduÇok iyi yaptı. Zaten Veysel diziye girdiğinde Sezgini diziden çıkaracaklar diye çok sinirlenmiştim hatta burada da yazdım iyi ki o hatayı yapmadılar.
Bölümü beğendin mi?
Artık haftaya Rıza Babaya soruşturma hatta hapis bile çıkabilir.Evet sezgin Rızanın silahıyla müfettişi vurdu