Kanal D Arka Sokaklar - Dizi Yorumları

Eşkiya dünyaya hükümdar olmazdaki Wiktor da diziye katılmış. Veyselden sonra ikinci transfer oldu.
Bide bu soydan gibi olucak kenan aslan çünkü onun adamları olan polisler soruşturmayı yürütüyor

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bölüm çok iyiydi. Özellikle gazilerin hayatlarını işlemeleri ve neler çektiklerini göstermeleri gerçekten çok anlamlı umarım diğer dizilere de örnek teşkil eder.

Sezgin halen çok güçlü ve böyle giderse daha 6-7 bölüm daha oynar üstelik adam Rıza Babayı içeri aldırtacak.

Totalde 9,41 ile birinci sıradayız, Abc1 de ise ikinci sıradayız Survivor ister istemez bizi etkiledi ama haftaya Survivor falan dinlemeyiz [emoji2]

Totalde 9,41 ile birinci sıradayız, Abc1 de ise ikinci sıradayız Survivor ister istemez bizi etkiledi ama haftaya Survivor falan dinlemeyiz [emoji2]
Survivorı Hayır kampanyası yapmasınlar diye koydular RTÜrkün işi bu bence @papuleoo

pınar ölmez bebek ölür sadece
kurşunları saydım 32 tane

ohaaa yine 11 reytingleri bulucak gibi :F @xemrexxx
32 tane kurşun yedi pınar

Kızının intikamı için Rıza Baba'nın kızını hedef alan ve başarılı olan Sezgin'in saldırısı sonucunda Pınar yoğun bakıma kaldırılır. Yapılan tüm çabalara rağmen doktorun ağzından iyi sözcükler dökülmez ve herkes şok olur. Ali ise tüm bu olayların sebebinin kendisi olduğunu düşünür ve acısından kahrolur. Bu haberi alan Rıza Baba dayanamaz ve Mesut'un yardımıyla hapishaneden kaçar. Rıza Baba, Sezgin'den intikamını alabilecek mi? Pınar, hayata veda ederek tüm sevenlerini üzüntüyle baş başa mı bıraktı? @Çiğdem- kanal dnin özeti

Son düzenleme:
kurşunları saydım 32 tane

32 tane kurşun yedi pınar

Kızının intikamı için Rıza Baba'nın kızını hedef alan ve başarılı olan Sezgin'in saldırısı sonucunda Pınar yoğun bakıma kaldırılır. Yapılan tüm çabalara rağmen doktorun ağzından iyi sözcükler dökülmez ve herkes şok olur. Ali ise tüm bu olayların sebebinin kendisi olduğunu düşünür ve acısından kahrolur. Bu haberi alan Rıza Baba dayanamaz ve Mesut'un yardımıyla hapishaneden kaçar. Rıza Baba, Sezgin'den intikamını alabilecek mi? Pınar, hayata veda ederek tüm sevenlerini üzüntüyle baş başa mı bıraktı? @Çiğdem- kanal dnin özeti
daha önce arabadan atıldığında da pınar böyle yapmıştı kanal d :D :D ölmeyeceği kesinleşti yine bence

Pınarın ölmediğini hepimiz biliyoruz zaten ömer hocam belirtmiş bencede ölen çocuğudur maksat gizem olsun diye ama bence çok iyi merek uyandırdılar özellikle Rıza Babanın kurtulması ve intikamını nasıl alacağı muazzam şekilde heyecanlandırdı beni.

Haftaya abartısız en AZ 11-13 reyting bekliyorum.

Pınarın ölmediğini hepimiz biliyoruz zaten ömer hocam belirtmiş bencede ölen çocuğudur maksat gizem olsun diye ama bence çok iyi merek uyandırdılar özellikle Rıza Babanın kurtulması ve intikamını nasıl alacağı muazzam şekilde heyecanlandırdı beni.

Haftaya abartısız en AZ 11-13 reyting bekliyorum.
Son sahnedeki kurşunları saydınmı 32 tane @papuleoo

@papuleoo gerçek hayatta hamileymiş belki istihbaratçılar hastahaneden kaçırabilir öldü diye gösterip bebek in anne sütü bitene kadar böyle gösterebilirler @papuleoo

@papuleoo gerçek hayatta hamileymiş belki istihbaratçılar hastahaneden kaçırabilir öldü diye gösterip bebek in anne sütü bitene kadar böyle gösterebilirler @papuleoo

Karnı şişmediği sürece diziden çıkarmazlar [emoji4] zaten sezon arasına üç dört ay kaldı son bölümde göstermezlerdi olur biterdi. Bence öyle bir şey olmaz maksat gizem olsun.

Kurşun sayısını saymadım.

Karnı şişmediği sürece diziden çıkarmazlar [emoji4] zaten sezon arasına üç dört ay kaldı son bölümde göstermezlerdi olur biterdi. Bence öyle bir şey olmaz maksat gizem olsun.

Kurşun sayısını saymadım.
Benimde uykum geldi oyüzden saydım

Şimdi Medyaradar'da görünce izledim, fragman dehşet. 😱
Sen uykun gelince ne yaparsın survivorı 1 saat önce başlıyor 19 da başlatıyor ve gece yarısına kadar sürdürüyor Survivorla aynı anda gidip onun bittiği anı değerlendirmek lazım beyazshowu 00.16 ya atsınlar bence yada saat 18.30 gibi haberler başlasın 19.30 Arka sokaklar özet 21.00 gibi yeni bölüm