Keith Long
Favori Üye
sezgini hapisten kaçıracak müfettiş uyuşturucylaHangisinden ben bakmıyorum cnm yaaaa Hüsnü denmi onumu diyon
sezgini hapisten kaçıracak müfettiş uyuşturucylaHangisinden ben bakmıyorum cnm yaaaa Hüsnü denmi onumu diyon
sezgini hapisten kaçıracak müfettiş uyuşturucyla
ve dizi ceza aldı ve ankaradaki köşke bağlı bu müfettiş olduğu için bu şaibeli müfettişHm öylemii tmm
diziye nediyorsun şaşırdınmı bir müfettişin adaleti kandırmasına mafyayla bir olupsınavında başarılar cnm
tunc olayından sonra daha bakmadım vlladiziye nediyorsun şaşırdınmı bir müfettişin adaleti kandırmasına mafyayla bir olup
bir de yılbaşında tutuklanıyor ekipşarkı güzelmiş vlla
deliyi kullanabilirdin şimdi o kelimeden banlarlar küfür diye Arka sokaklarda bide müfettiş bide mafyayla işbirliği yapıyor görevlendiren saray bence ona bağlı özel bir müfettiş ekibiMahmut iti burada da kaşınıyor
ben sana dailymotiondan fragman biraz durum alcatraa benzediDünkü bölüm tek kelime ile müthiş bir bölümdü. Veysel karakterinin diziye girmesiyle Sezgin karakterin biteceğini düşündüm ama neyseki öyle bir şey olmadı yazık olurdu Sezgine adam on numara oyuncu.
Fragman banada değişik geldi. Kesinlikle ikin fragman çıkmalı ama çıkarmazlar [emoji17]ben sana dailymotiondan fragman biraz durum alcatraa benzedi
biraz alcatraz türk kültürü haliFragman banada değişik geldi. Kesinlikle ikin fragman çıkmalı ama çıkarmazlar [emoji17]
Evet. Sence Hüsnü nasıl Safranbolu'ya gidecek?biraz alcatraz türk kültürü hali
soruşturmanın sonucu sürgün olucak ama amir olarakEvet. Sence Hüsnü nasıl Safranbolu'ya gidecek?
Bence masa başı Başkomiser olarak devam eder. Sezgin sonunda patlamayı yaptı, Veysel'i de eline aldı yakında ekipten biri vurabilir.soruşturmanın sonucu sürgün olucak ama amir olarak
ben öyle zannetmem rızanın nasıl sürüldüğünü hatırlaıyormusun bütçe şube müdür yardımcısı olarakBence masa başı Başkomiser olarak devam eder. Sezgin sonunda patlamayı yaptı, Veysel'i de eline aldı yakında ekipten biri vurabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?