Keith Long
Favori Üye
Haberim vardı. Kendisi çok iyi bir oyuncu üstelik rolüde iyi sayılır. Reytinglerimizi artıracağını düşünüyorum.
emrahı haftaya geçer inş arka sokaklarHaberim vardı. Kendisi çok iyi bir oyuncu üstelik rolüde iyi sayılır. Reytinglerimizi artıracağını düşünüyorum.
Sende izlersen kesin geçeriz [emoji4]emrahı haftaya geçer inş arka sokaklar
tuncun olayını merak edip bakmıştım o konu kapanmış sanırım ama dedem yşilçam filmleri dısında tek izlediği türk dizisi 10 yılır arka sokaklar tekrarlarınıda bıkmadan kaçırmıyor sizin desteğiniz büyük yerden yani bana çokta gerek yokSende izlersen kesin geçeriz [emoji4]
Ne güzel. Ama sen dizinin reklamı için gereklisin [emoji4]tuncun olayını merak edip bakmıştım o konu kapanmış sanırım ama dedem yşilçam filmleri dısında tek izlediği türk dizisi 10 yılır arka sokaklar tekrarlarınıda bıkmadan kaçırmıyor sizin desteğiniz büyük yerden yani bana çokta gerek yok
aaaa @pompy rıza babanın düşmanı katılıcak demişti ama yaşlı birisi sanmıstım ayoll mahmut tekrar heyecan katar diziye cevher kadar olmasadaNe güzel. Ama sen dizinin reklamı için gereklisin [emoji4]
Ayrıca diziye Eşkiya daki Mahmut katılıyor kesin izlemelisin. Hemde Rıza Babanın düşmanı rolünde.
Üstelik Müfettiş rolünde öyle sıradan bir rolüde yok. Kesin başlamalısın.aaaa @pompy rıza babanın düşmanı katılıcak demişti ama yaşlı birisi sanmıstım ayoll mahmut tekrar heyecan katar diziye cevher kadar olmasada
işte bu rızanın düşmanı eskiden yakaladığı düşman müfettiş Veysel karakteriyleaaaa @pompy rıza babanın düşmanı katılıcak demişti ama yaşlı birisi sanmıstım ayoll mahmut tekrar heyecan katar diziye cevher kadar olmasada
rızanın düşmanı derdi rızadan intikam almak müfettişinÜstelik Müfettiş rolünde öyle sıradan bir rolüde yok. Kesin başlamalısın.
neden öyle dedin ancak herhalde yılbaşı özel cumartesi olucakYeni Bölüm Cumartesi Kanal D'de!
Gördüm Mesut rıza Ali de orda Safranboluda @papuleoo @Çiğdem-Hüsnü Çoban'ı Safranbolu'ya sürmüşler [emoji17] @pompy @ömer karataş
Hüsnü Başkanı ziyarete gitmişlerGördüm Mesut rıza Ali de orda Safranboluda @papuleoo @Çiğdem-
Ekip mafyayı yakalıyor şaibeli bir müfettiş yollamanın amacı ne bu bence saraya bağlı dedi rıza OHAL durumunda kim karar sağlar Sürgün şeklinin Hüsnü Amir olarak Safranboluya sürülüyor
Ekipte yeni başkomiser Selin yapıcak müfettiş araları bozulsun diye Arifin yerinden ceza evinde yatan Serdar müdür gelebilir
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi