Kanal D Arka Sokaklar - Dizi Yorumları

Oktay gürsoy müfettiş Veysel karakteriyle rıza babanın baş düşmanı adamı suç üstü yakalamışlar ama bürokrasi kapatmış şimdi intikam için sahada
@papuleoo @Çiğdem-
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sende izlersen kesin geçeriz [emoji4]
tuncun olayını merak edip bakmıştım o konu kapanmış sanırım ama dedem yşilçam filmleri dısında tek izlediği türk dizisi 10 yılır arka sokaklar tekrarlarınıda bıkmadan kaçırmıyor sizin desteğiniz büyük yerden yani bana çokta gerek yok :A :A :A

tuncun olayını merak edip bakmıştım o konu kapanmış sanırım ama dedem yşilçam filmleri dısında tek izlediği türk dizisi 10 yılır arka sokaklar tekrarlarınıda bıkmadan kaçırmıyor sizin desteğiniz büyük yerden yani bana çokta gerek yok :A :A :A
Ne güzel. Ama sen dizinin reklamı için gereklisin [emoji4]

Ayrıca diziye Eşkiya daki Mahmut katılıyor kesin izlemelisin. Hemde Rıza Babanın düşmanı rolünde.

Ne güzel. Ama sen dizinin reklamı için gereklisin [emoji4]

Ayrıca diziye Eşkiya daki Mahmut katılıyor kesin izlemelisin. Hemde Rıza Babanın düşmanı rolünde.
aaaa @pompy rıza babanın düşmanı katılıcak demişti ama yaşlı birisi sanmıstım ayoll mahmut tekrar heyecan katar diziye cevher kadar olmasada :F

Hüsnü Çoban'ı Safranbolu'ya sürmüşler [emoji17] @pompy @ömer karataş
Gördüm Mesut rıza Ali de orda Safranboluda @papuleoo @Çiğdem-
Ekip mafyayı yakalıyor şaibeli bir müfettiş yollamanın amacı ne bu bence saraya bağlı dedi rıza OHAL durumunda kim karar sağlar Sürgün şeklinin Hüsnü Amir olarak Safranboluya sürülüyor
Ekipte yeni başkomiser Selin yapıcak müfettiş araları bozulsun diye Arifin yerinden ceza evinde yatan Serdar müdür gelebilir

Gördüm Mesut rıza Ali de orda Safranboluda @papuleoo @Çiğdem-
Ekip mafyayı yakalıyor şaibeli bir müfettiş yollamanın amacı ne bu bence saraya bağlı dedi rıza OHAL durumunda kim karar sağlar Sürgün şeklinin Hüsnü Amir olarak Safranboluya sürülüyor
Ekipte yeni başkomiser Selin yapıcak müfettiş araları bozulsun diye Arifin yerinden ceza evinde yatan Serdar müdür gelebilir

Hüsnü Başkanı ziyarete gitmişler