Keith Long
Favori Üye
Amerika baş konsolosluğuna bombalı saldırı yoksa bir pusumu baş konsoloslukla beraber Albayçok karışık fragman ama hain değil hakan bundan adım kadar eminim
Hakanın olmadığı zaten belli. Benim şahsi görüşüm ekibi sıkıştırmak için şu kel başkomiserin yaptığı bir plan ama anlaşılan Rıza Baba olayı kendi lehine çevirip Albayı yakalamaya çalışıyor ama Albay bu tuzağa düşmez.çok karışık fragman ama hain değil hakan bundan adım kadar eminim
Amerika büyük elçisi biliyor bence tuzağı Enginin tayin edildiği yer rus büyük elçisine saldırı oluyor hem bombalı hem silahlı ekip Amerika büyük elçisinin adamlarıyla çatışıyorHakanın olmadığı zaten belli. Benim şahsi görüşüm ekibi sıkıştırmak için şu kel başkomiserin yaptığı bir plan ama anlaşılan Rıza Baba olayı kendi lehine çevirip Albayı yakalamaya çalışıyor ama Albay bu tuzağa düşmez.
Ondan ziyade Albay Konsolosluğa baskın yapmayı planlıyor ekipte işe karışınca büyük ihtimalle patlayan arabadakiler Konsolosluğun ailesi olmalı bu demek oluyor ekibin başı dertte.Amerika büyük elçisi biliyor bence tuzağı Enginin tayin edildiği yer rus büyük elçisine saldırı oluyor hem bombalı hem silahlı ekip Amerika büyük elçisinin adamlarıyla çatışıyor
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Amerika konsolosluğuna çalışıyor bence ordakini ben rusa benzettimOndan ziyade Albay Konsolosluğa baskın yapmayı planlıyor ekipte işe karışınca büyük ihtimalle patlayan arabadakiler Konsolosluğun ailesi olmalı bu demek oluyor ekibin başı dertte.
hakan üzerinden yürütülen bir plan ama başarısız olacak büyük ihtimal hakanda ekibe geri dönecek sonraHakanın olmadığı zaten belli. Benim şahsi görüşüm ekibi sıkıştırmak için şu kel başkomiserin yaptığı bir plan ama anlaşılan Rıza Baba olayı kendi lehine çevirip Albayı yakalamaya çalışıyor ama Albay bu tuzağa düşmez.
Benim dediğim olabilir rusyayla Amerikanın arası kötü darbeciler emri Abd de den almadımı ama dizide gösteren fotoğraf osmanlı bayrağı pensilvanyadaki evde öyle göstermişler Fethullah her halde osmanlıyı getirecekti Amerikanında derdi bu yani halkın polisinde ben bunu sezon finalinde işledim osmanlı darbesi diye 15 temmuz olunca darbeciler yenildi senaryomdahakan üzerinden yürütülen bir plan ama başarısız olacak büyük ihtimal hakanda ekibe geri dönecek sonra
Bende böyle düşünüyorum zaten başka bir şey olması mümkün değil.hakan üzerinden yürütülen bir plan ama başarısız olacak büyük ihtimal hakanda ekibe geri dönecek sonra
Benim dediğime nediyorsun o saldırı konusundaBende böyle düşünüyorum zaten başka bir şey olması mümkün değil.
aaa tek türkiyedeki doktor hain çıktı demek
Hayır Abd nin tuzağıaaa tek türkiyedeki doktor hain çıktı demek
bence o tecavüzcü polisin işimontaj olduğu çok belli
aynen hakan değil ismail başkomiser paralelci ve albay yüksel yörük ilede bağlantısı olabilir hatta vardır@Çiğdem- @Harunnn60 @sokak sanati @MayısKralı uğur pektaş olayına gönderme hakanın tutuklanması fetttuhlahçılıktan asıl fettuhlahçı ismail başkomiser
Bence olur asıl büyük bağlantısı abd büyük elçisi çünkü o ekibi biliyoraynen hakan değil ismail başkomiser paralelci ve albay yüksel yörük ilede bağlantısı olabilir hatta vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?