Sonuc ne herkes yasiyor mu
bomba bir mesuta patlamışSonuc ne herkes yasiyor mu
bomba bir mesuta patlamış
Mükemmel dizi ya patlamada 1 ölü oda patlatan yaralılar dışardan içerdekilere bir şey olmamış hahahahaha
yok o da ayağa kalktı neyse ben kiralık aşka başladım .Mesut öldü mü peki
O zaman hepsi ölsünBu meslekte yaşamak da ölmek de ekip işidir öyle ayrı gayrı olmaz ya hepsi ölecek ya hiçbirinin burnu bile kanamayacak
Bu diziden her sey beklenir artikyok o da ayağa kalktı neyse ben kiralık aşka başladım .
Hüsnü hemen yaptıAkıncı'dan firar eden darbecileri işliyorlar hımm bakılır bu bölüme
erdal bombadan ölmedi dolap kafasına indirdi mesut bombada orda kaldı yarısı dışarıda patladı yarısı içerdeO zaman hepsi ölsün
Bu diziden her sey beklenir artik
Mesut yaralanmadi miHüsnü hemen yaptı
Rıza boş ver dedi o tarafları girersen çıkamayız dedi
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
erdal bombadan ölmedi dolap kafasına indirdi mesut bombada orda kaldı yarısı dışarıda patladı yarısı içerde
hayır sadece sarsıldı bir tek dolap bombayı engelledi mesut yanındaydı bombanınMesut yaralanmadi mi
normal şeyler ilk sezondaydı galiba nikah masasında masanın altında bomba patlamıs rıza babalar masada oturuyordu çevresinde diğerleri ölmeyi bırak mesutlara birşey olmamıştı bile @xemrexxxMükemmel dizi ya patlamada 1 ölü oda patlatan yaralılar dışardan içerdekilere bir şey olmamış hahahahaha
masa çelik miydi demir miydi neydi etkisini azaltmıştı bombanın cahal .ssnormal şeyler ilk sezondaydı galiba nikah masasında masanın altında bomba patlamıs rıza babalar masada oturuyordu çevresinde diğerleri ölmeyi bırak mesutlara birşey olmamıştı bile @xemrexxx
hakanı tutuklamışlar fettuhlahçı diye azmiyle bağlantısı varmı azmi öldü diyeBölüm çok iyiydi. Özellikle darbe görüntüleri vermesi iyi düşünülmüştü. Albay rolü için Ali Başar on numara olmuş adam bildiğin psikopat tek sıkıntı sesinin dublaj olması keşke kendi sesini kullandırsaydılar. (bu ses de yabancı gelmiyor ama çıkaramadım [emoji17])
ayy yine otür bir bahane bulmuslrdır ozaman ne bilimmasa çelik miydi demir miydi neydi etkisini azaltmıştı bombanın cahal .ss
buda mesut bombayı dolabın öbür tarafına atmış erdalla beraber birtek canlı bomba öldüayy yine otür bir bahane bulmuslrdır ozaman ne bilim