Kanal D Arka Sokaklar - Dizi Yorumları

çok karışık fragman ama hain değil hakan bundan adım kadar eminim
Hakanın olmadığı zaten belli. Benim şahsi görüşüm ekibi sıkıştırmak için şu kel başkomiserin yaptığı bir plan ama anlaşılan Rıza Baba olayı kendi lehine çevirip Albayı yakalamaya çalışıyor ama Albay bu tuzağa düşmez.

Hakanın olmadığı zaten belli. Benim şahsi görüşüm ekibi sıkıştırmak için şu kel başkomiserin yaptığı bir plan ama anlaşılan Rıza Baba olayı kendi lehine çevirip Albayı yakalamaya çalışıyor ama Albay bu tuzağa düşmez.
Amerika büyük elçisi biliyor bence tuzağı Enginin tayin edildiği yer rus büyük elçisine saldırı oluyor hem bombalı hem silahlı ekip Amerika büyük elçisinin adamlarıyla çatışıyor

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Amerika büyük elçisi biliyor bence tuzağı Enginin tayin edildiği yer rus büyük elçisine saldırı oluyor hem bombalı hem silahlı ekip Amerika büyük elçisinin adamlarıyla çatışıyor

Ondan ziyade Albay Konsolosluğa baskın yapmayı planlıyor ekipte işe karışınca büyük ihtimalle patlayan arabadakiler Konsolosluğun ailesi olmalı bu demek oluyor ekibin başı dertte.

Ondan ziyade Albay Konsolosluğa baskın yapmayı planlıyor ekipte işe karışınca büyük ihtimalle patlayan arabadakiler Konsolosluğun ailesi olmalı bu demek oluyor ekibin başı dertte.
Amerika konsolosluğuna çalışıyor bence ordakini ben rusa benzettim

hakan üzerinden yürütülen bir plan ama başarısız olacak büyük ihtimal hakanda ekibe geri dönecek sonra

hakan üzerinden yürütülen bir plan ama başarısız olacak büyük ihtimal hakanda ekibe geri dönecek sonra
Benim dediğim olabilir rusyayla Amerikanın arası kötü darbeciler emri Abd de den almadımı ama dizide gösteren fotoğraf osmanlı bayrağı pensilvanyadaki evde öyle göstermişler Fethullah her halde osmanlıyı getirecekti Amerikanında derdi bu yani halkın polisinde ben bunu sezon finalinde işledim osmanlı darbesi diye 15 temmuz olunca darbeciler yenildi senaryomda

arka sokaklar set
dXDvlV.png

Amerika büyük elçisi rusya büyük elçisine suikast düzenliyor bombalı suikast arka sokaklarda albaya verilen emir Amerikadan @eskici

aynen hakan değil ismail başkomiser paralelci ve albay yüksel yörük ilede bağlantısı olabilir hatta vardır
Bence olur asıl büyük bağlantısı abd büyük elçisi çünkü o ekibi biliyor
Enginde onun koruma müdürü