Leyla ve Muratin kurtardığı cocuk cocuk esirgeme kurumundan kaçacak 2,kez ve evlâtlık alacak ekipte Yani fatihiAynen reyiz
Fathi kurtaran ekip tekrardan Fatih'in pesinde ve evlâtlık edinicekler fatihi kızılsacli bir kız dizide deniz komiserin kardeşini oynayacak balım gaye bayrakta yeğeni olacak @BullyAynen reyiz
Karışık reyiz ben pek takılmıyorum bu sezon A.sLeyla ve Muratin kurtardığı cocuk cocuk esirgeme kurumundan kaçacak 2,kez ve evlâtlık alacak ekipte Yani fatihi
Fathi kurtaran ekip tekrardan Fatih'in pesinde ve evlâtlık edinicekler fatihi kızılsacli bir kız dizide deniz komiserin kardeşini oynayacak balım gaye bayrakta yeğeni olacak
bence takıl dizide emre koç varKarışık reyiz ben pek takılmıyorum bu sezon A.s
Göz atarım reyiz arada sırada Cevher gibi bir adam gelrise takılırımbence takıl dizide emre koç var
öyle birileri gelse tutaarmı yine bilmiyorum erkek seyircisi azaldığına göreGöz atarım reyiz arada sırada Cevher gibi bir adam gelrise takılırım
Tutar reyizöyle birileri gelse tutaarmı yine bilmiyorum erkek seyircisi azaldığına göre
kanal d neden Pazartesiye almadı Acun yok zatenevet ama belki bakamam karagüle bakabilirim
keşke çarşamba olsaydı daha iyi olurdukanal d neden Pazartesiye almadı Acun yok zaten
ama Arka sokakları seyredenler kanal d de tekrarı yok dizinin net d den ve kanal d sitesinden 30saniyesinde ses gidiyor yani yeni bölümü mutlaka seyretmek zorunda kalacaklarkeşke çarşamba olsaydı daha iyi olurdu
orası öyle ama büyük bir ihtimalle cumartesi izlerim gibime geliyor en azından benim adıma...ama Arka sokakları seyredenler kanal d de tekrarı yok dizinin net d den ve kanal d sitesinden 30saniyesinde ses gidiyor yani yeni bölümü mutlaka seyretmek zorunda kalacaklar
biraz tekrar yayınladılar ardından Yeni bölüme geçtiler@pompy yeni bölüm diye eski bölüm yayınlanıyormuş öyle okudum yorumlarda
Bence yanılmadı onur bişiyler karıtırıyor ama herşey yoluna giricek gibi
Bence yanılmayacak onurda bir iş çıkıcak ama sonra herşey yoluna giricek