Kanal D Arka Sokaklar - Dizi Yorumları

Hükümet Arka sokaklara takmış durumda soma göndermesinden sonra 3 reyting nedir 1 bölümde 4 suikast a nasuh ve ekibi öldü @Çiğdem- @ABAY_06 @beyazsoy
cevher yıllar sonra yeniden hareket katmıştı diziye benim gbi izlemeyenleri bile çekmişti yanı reytingleride baya yükseltmişti diziden çıktıktan sonra tekrar heyecan bitti bence reytingleri düşüceği belliydi yani 🙂🙂

@Çiğdem- onu dizi çıkarmadıki hükümet çıkardı Arka sokaklar kolay yoldan Hükümete gönderme yapmayı bulmuştu mit tırına ardından ergenekon davası deniz feneri balyoz kck davası gezi davası yolsuzluk yandaş medyaya gönderme yoksa dizi bidaha yayınlanamıcaktı ulaştırma bakanlığından boykot geldi senaristte bukadar baskı gelirse birgün herkes cevher gibi olur diye gönderme yaptı daha Tunç kaçırılacaktı sezon finalinde ölecekti planları buydu ama planlarını bozan Hükümet oldu

@Çiğdem- onu dizi çıkarmadıki hükümet çıkardı Arka sokaklar kolay yoldan Hükümete gönderme yapmayı bulmuştu mit tırına ardından ergenekon davası deniz feneri balyoz kck davası gezi davası yolsuzluk yandaş medyaya gönderme yoksa dizi bidaha yayınlanamıcaktı ulaştırma bakanlığından boykot geldi senaristte bukadar baskı gelirse birgün herkes cevher gibi olur diye gönderme yaptı daha Tunç kaçırılacaktı sezon finalinde ölecekti planları buydu ama planlarını bozan Hükümet oldu
cevher tuncu öldürüpte yeni sezona kalsaydı dizide muhteşem reytingler alırdı arka sokaklar 🙂

Dün gece yeni sezonun ilk bölümü internetten izledim ve çok da beğendim. :) Ben zaten Arka Sokaklar'ın sadece yeni sezon ilk bölümlerini ve sezon finallerini izliyorum. :F

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961