Hüsnü suatı bombalıyor evlenerekEvleniyorlar demek @pompy bana sadece şu şunu bombaladı haberleri veriyor diziden iyi haber vermiyor@serhatt @ömer karataş
Hüsnü suatı bombalıyor evlenerekEvleniyorlar demek @pompy bana sadece şu şunu bombaladı haberleri veriyor diziden iyi haber vermiyor@serhatt @ömer karataş
ölmeden önce evlensin demişHüsnü suatı bombalıyor evlenerek![]()
Cevherin öldürdüğü çocuk gibi
5 YAŞINDAydı bu daha 3 yaşında dizide yıl 2021 @ÇiğdemCevherin öldürdüğü çocuk gibiHemen hemen aynı sahneler ve bu dermanda cevher gibi sanırım
@ömer karataş
Arka sokaklar da mı 2021 güncel gitmiyor mu 😱5 YAŞINDAydı bu daha 3 yaşında dizide yıl 2021 @Çiğdem
bebek 2018 de doğdu şu anda 3 yaşında yeni yıl kutlandı ama hangi yıla girdiklerini göstermediler @ÇiğdemArka sokaklar da mı 2021 güncel gitmiyor mu 😱
Aaa olabiliyor dizilerde şaşırmamak lazım ama çocukta çok tatlıymış dizide de olsa insan üzülüyorbebek 2018 de doğdu şu anda 3 yaşında yeni yıl kutlandı ama hangi yıla girdiklerini göstermediler @Çiğdem
patlama olmasa düğünden 1 gün önce olmuş olay Mesut ve selinin düğünün 1 gün önce aynen seyran ve mesut gibi düğüne tam bir gün kalmışten bebek düştü @ÇiğdemAaa olabiliyor dizilerde şaşırmamak lazım ama çocukta çok tatlıymış dizide de olsa insan üzülüyor![]()
Bu bebek kimin beeği çocuk yanıpatlama olmasa düğünden 1 gün önce olmuş olay Mesut ve selinin düğünün 1 gün önce aynen seyran ve mesut gibi düğüne tam bir gün kalmışten bebek düştü @Çiğdem
Meldanın selinin üvey kardeşinin babası örgüt lideriBu bebek kimin beeği çocuk yanı![]()
Son mesajından bende mesutların sandım bir an ohaa diyordumMeldanın selinin üvey kardeşinin babası örgüt lideri
çocuğu öldüren örgüt @ÇiğdemSon mesajından bende mesutların sandım bir an ohaa diyordum![]()
Çokta tatlıymışçocuğu öldüren örgüt
hayır öldü Melda ortaya çıkabilir berlindeki örgüt biliyor umutu Mesutun doğudaki düşmanları bilmiyor @ÇiğdemÇokta tatlıymışAma öldü süsü verilmiş olabilirmi acaba
![]()
Anladım cnm ben yatıyorum artık sende uykusuz kalma cicili bicili rüyalarhayır öldü Melda ortaya çıkabilir berlindeki örgüt biliyor umutu Mesutun doğudaki düşmanları bilmiyor @Çiğdem
korktumAnladım cnm ben yatıyorum artık sende uykusuz kalma cicili bicili rüyalar![]()