Hüsnü suatı bombalıyor evlenerekEvleniyorlar demek @pompy bana sadece şu şunu bombaladı haberleri veriyor diziden iyi haber vermiyor @serhatt @ömer karataş
Hüsnü suatı bombalıyor evlenerekEvleniyorlar demek @pompy bana sadece şu şunu bombaladı haberleri veriyor diziden iyi haber vermiyor @serhatt @ömer karataş
ölmeden önce evlensin demişHüsnü suatı bombalıyor evlenerek
Cevherin öldürdüğü çocuk gibi Hemen hemen aynı sahneler ve bu dermanda cevher gibi sanırım @ömer karataş
5 YAŞINDAydı bu daha 3 yaşında dizide yıl 2021 @ÇiğdemCevherin öldürdüğü çocuk gibi Hemen hemen aynı sahneler ve bu dermanda cevher gibi sanırım @ömer karataş
Arka sokaklar da mı 2021 güncel gitmiyor mu 😱5 YAŞINDAydı bu daha 3 yaşında dizide yıl 2021 @Çiğdem
bebek 2018 de doğdu şu anda 3 yaşında yeni yıl kutlandı ama hangi yıla girdiklerini göstermediler @ÇiğdemArka sokaklar da mı 2021 güncel gitmiyor mu 😱
Aaa olabiliyor dizilerde şaşırmamak lazım ama çocukta çok tatlıymış dizide de olsa insan üzülüyorbebek 2018 de doğdu şu anda 3 yaşında yeni yıl kutlandı ama hangi yıla girdiklerini göstermediler @Çiğdem
patlama olmasa düğünden 1 gün önce olmuş olay Mesut ve selinin düğünün 1 gün önce aynen seyran ve mesut gibi düğüne tam bir gün kalmışten bebek düştü @ÇiğdemAaa olabiliyor dizilerde şaşırmamak lazım ama çocukta çok tatlıymış dizide de olsa insan üzülüyor
Bu bebek kimin beeği çocuk yanıpatlama olmasa düğünden 1 gün önce olmuş olay Mesut ve selinin düğünün 1 gün önce aynen seyran ve mesut gibi düğüne tam bir gün kalmışten bebek düştü @Çiğdem
Meldanın selinin üvey kardeşinin babası örgüt lideriBu bebek kimin beeği çocuk yanı
Son mesajından bende mesutların sandım bir an ohaa diyordumMeldanın selinin üvey kardeşinin babası örgüt lideri
çocuğu öldüren örgüt @ÇiğdemSon mesajından bende mesutların sandım bir an ohaa diyordum
Çokta tatlıymış Ama öldü süsü verilmiş olabilirmi acabaçocuğu öldüren örgüt
hayır öldü Melda ortaya çıkabilir berlindeki örgüt biliyor umutu Mesutun doğudaki düşmanları bilmiyor @ÇiğdemÇokta tatlıymış Ama öldü süsü verilmiş olabilirmi acaba
Anladım cnm ben yatıyorum artık sende uykusuz kalma cicili bicili rüyalarhayır öldü Melda ortaya çıkabilir berlindeki örgüt biliyor umutu Mesutun doğudaki düşmanları bilmiyor @Çiğdem
korktumAnladım cnm ben yatıyorum artık sende uykusuz kalma cicili bicili rüyalar