Keith Long
Favori Üye
Fragmanı gördüm bu bölüm hapise düşüyor Engin geliyor reytingler uçar @Yiğitt İki polis dizisini sıralamış iyi para götürecek
Derbi varFragmanı gördüm bu bölüm hapise düşüyor Engin geliyor reytingler uçar @Yiğitt İki polis dizisini sıralamış iyi para götürecek
Şampiyonlar ligi yüzünden fenerbahçe olsa cumartesi günü olurdu fenerbahçe beşiktaş olsa cumartesi olurdu @Çiğdem- Galatasaray olunca derbi cuma oluyorAaa evet bu akşammış tam şansınıza vlla
Aaa olsun cnm siz yine yi reyting alırsınızŞampiyonlar ligi yüzünden fenerbahçe olsa cumartesi günü olurdu fenerbahçe beşiktaş olsa cumartesi olurdu @Çiğdem- Galatasaray olunca derbi cuma oluyor
Türkiye dünya derbisi diyor Galatasaray-fenerbahçe maçınaAaa olsun cnm siz yine yi reyting alırsınız
Gülperi totalde geçti ya bunları hemen hapse soktular adamı
Engin çözer bu işi Rıza babayı kurtarır o
Fragmanı gördüm bu bölüm hapise düşüyor Engin geliyor reytingler uçar @Yiğitt İki polis dizisini sıralamış iyi para götürecek
Derbi var
Hayat acımasız @mrt-06 @Dosi @vadikızı @Harunnn60 @Yiğitt @xBUGRAx @Aserat @dreamy @turkuazz @Forumdash @MasacRE @Sherlock @Maskeli Fedai @ozgur2113 @Billy Kane
Senin oynak Maşuka geldi baStan çıkarttı adamı Suat ters dönüyor mezarda
Sen donunu çıkarsan da baştan çikaramazsin hüsnüyüSenin oynak Maşuka geldi baStan çıkarttı adamı Suat ters dönüyor mezarda
Hüsnüyü baştan çıkartmak için kılımı bile kıpırdatmamSen donunu çıkarsan da baştan çikaramazsin hüsnüyü
Bölüm feciaa nişanlanmışlarmı yaa
Evleniyorlar demek @pompy bana sadece şu şunu bombaladı haberleri veriyor diziden iyi haber vermiyor @serhatt @ömer karataş