Arka sokaklar Çarşamba gidermi @EveNCumartesi düşüş yaşıyor diyorduk ama geçen sezon verilerine bakınca tam da bu zamandan sonra yükselmeye başlamış. Bu zamana kadar 4 alıyormuş yine.
Ama bence yine Pazartesiye dönmeli. Cumartesi eğer eskisi gibi 7`ye ulaşamazsa Pazartesiye geri dönmeli. Çünkü, Cumartesi ağır total dizileriyle dolu. Arka Sokaklar da bunlardan birisi.![]()
Boşluk dizi PT 2'ye gitsin diyen KD fanları anlıklarda tüm yapımlar yayındayken 6 - 7 reytinglere çıktığını görmüyorlar. Onu geçtim yerden yere vurdukları dizi KD'nin en çok izlenen dizisi ancak görmüyorlar.En buyuk hobisi arka sokaklarla dalga gecmek olan arkadaslar şu başarı tablosuna baksında az feyz alsın
kanal d en çok izlenilen dizisini bitirmez Arka sokaklar kurtlar vadisi bitene kadar devam edecek demişti kanal d de haber bültenindeBoşluk dizi PT 2'ye gitsin diyen KD fanları anlıklarda tüm yapımlar yayındayken 6 - 7 reytinglere çıktığını görmüyorlar. Onu geçtim yerden yere vurdukları dizi KD'nin en çok izlenen dizisi ancak görmüyorlar.![]()
![]()
Cidden cok iyi dizi. "ayyy bu ne be hep ayni seyler tam total dizisi" falan filan hikaye. Duzenli olarak izlemem ama denk geldim mi ceviremem. Aynen suan oldugu gibiBoşluk dizi PT 2'ye gitsin diyen KD fanları anlıklarda tüm yapımlar yayındayken 6 - 7 reytinglere çıktığını görmüyorlar. Onu geçtim yerden yere vurdukları dizi KD'nin en çok izlenen dizisi ancak görmüyorlar.![]()
![]()
denk geldi mi kimse çeviremezCidden cok iyi dizi. "ayyy bu ne be hep ayni seyler tam total dizisi" falan filan hikaye. Duzenli olarak izlemem ama denk geldim mi ceviremem. Aynen suan oldugu gibi![]()