"Arka Sokaklar"dan 3. Dalya!

arka sokaklar ilk başlarında izlenebilir güzel bi diziydi ama bi süreden sonra sürekli aynı şeylerin olması kendini yenileyememesi ve aşırı kalitesiz olması bu duruma getirdi.
bence kalitesiz değil diziyi başbakan bozdu süreçin olması adaletsizlik dizi pkk olayını yazamıyor ama şevkat tepeye serbest hükümetin kanalı samanyolu tv kanal d korkuyor başbakandan rtürkte izin vermiyor ben buna Adaletsiz reyting oluyor tns de terör yüksetiyor @xemrexxx

Aynı olayların olması izlemeyenleri sıkaabilir :) Ama biri vuruldugunda reytinglerin fırlaması Alinin vurulduktan sonrakı bolumunde acunu ve karadayıyı gecmesı gibi bu diziyi bilmeyen yoktur demektir :) Ciddiyim günümüzde ilk 2-3 sezon bilmeyen çok nadir :) ARKA SOKAKLAR <3 <3 300.Bölüm <3

8 yıldır izlediğim en çok beğendiğim en sevdiğim dizi tabikide Arka Sokaklar ama rekorlara bakılınca KVP daha iyi yani kabul ediyorum ama Arka Sokaklarımın yerini tutmaz buda benim kişisel yargım.

Allahım kanald Arka sokakları perşembeye almaz demi bana çarşamba iyi gider bence cumartesi herkes dışarda olmakta

AS candır, ancak Zafer Ergin 71 yaşına geldi adama sette birşey olacak diye korkuyorum Allah uzun ömürler versin ama artık emekli olma zamanı geldi :(

Fragmanı izledim, Hüsnü'nün büyük oğlunu kaçırıyorlar sanırım. Çoban ailesine bir şey oldu mu reytingler artar. :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,590
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy