"Arka Sokaklar"dan 3. Dalya!

yatutarsa

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,228
Puanı
1,060
Ekranların uzun soluklu dizilerinden "Arka Sokaklar" 3. kez dalya yapıyor!

Yayın hayatına 2006'da başlayan sevilen dizi 19 Ekim'de 300. bölümüyle Kanal D'de!

@pompy

Son düzenleme:
Tebrik ederim 3. dalyası olmasına rağmen Kanal D'nin en çok izlenen dizisi olmayı başarıyor 2 senedir üstelik büyük başarı. :) :)

İlk sezonlarında izliyordum 2.sezonun da bırakmıştım. Vallaha millet artık ekranda göre göre sıkılmaya başladı artık bitirirler İnşallah çünkü artık eskisi kadar güçlü değil :) Tebrik ederim

Tebrikler diziye gerçekten büyük başarı. Bir dizinin nasıl uzatılacağının en güzel örneklerinden. :D Bol aksiyonlu bir bölüm gelir bu hafta. Reytingler de yükselecektir. :)

Cumartesi düşüş yaşıyor diyorduk ama geçen sezon verilerine bakınca tam da bu zamandan sonra yükselmeye başlamış. Bu zamana kadar 4 alıyormuş yine. :D

Ama bence yine Pazartesiye dönmeli. Cumartesi eğer eskisi gibi 7`ye ulaşamazsa Pazartesiye geri dönmeli. Çünkü, Cumartesi ağır total dizileriyle dolu. Arka Sokaklar da bunlardan birisi. :)

Cumartesi düşüş yaşıyor diyorduk ama geçen sezon verilerine bakınca tam da bu zamandan sonra yükselmeye başlamış. Bu zamana kadar 4 alıyormuş yine. :D

Ama bence yine Pazartesiye dönmeli. Cumartesi eğer eskisi gibi 7`ye ulaşamazsa Pazartesiye geri dönmeli. Çünkü, Cumartesi ağır total dizileriyle dolu. Arka Sokaklar da bunlardan birisi. :)
Arka sokaklar Çarşamba gidermi @EveN

Kanal D`nin en çok izlenen total dizisi :) bence bu sezon final yapar tabii eğer reytinglerinde geçen sezonki gibi büyük bir yükseliş yaşamazsa :)

oha vadiden 3 sene sonra başlamıştı bölüm sayısında yakalamış :d vadide bayramdan sonra totalde 300.bölümle geliyo :D

En buyuk hobisi arka sokaklarla dalga gecmek olan arkadaslar şu başarı tablosuna baksında az feyz alsın

arka sokaklar efsanetül mefsane dizi :) yok böyle dizi :D

valla helal olsun gerçekten zor bir işi başardılar 300 bölüme ulaşmak çok türkiye şartlarında çok zor :) dizi zamanında 16 reytinglere çıkmıştı yine toparlanır yayınlandığı her gün iyi gitmiş salı-pzrtesi-cuma-cmtesi ( reytingi düşse de kanalının en iyisi)

En buyuk hobisi arka sokaklarla dalga gecmek olan arkadaslar şu başarı tablosuna baksında az feyz alsın
Boşluk dizi PT 2'ye gitsin diyen KD fanları anlıklarda tüm yapımlar yayındayken 6 - 7 reytinglere çıktığını görmüyorlar. Onu geçtim yerden yere vurdukları dizi KD'nin en çok izlenen dizisi ancak görmüyorlar. :) :)

Boşluk dizi PT 2'ye gitsin diyen KD fanları anlıklarda tüm yapımlar yayındayken 6 - 7 reytinglere çıktığını görmüyorlar. Onu geçtim yerden yere vurdukları dizi KD'nin en çok izlenen dizisi ancak görmüyorlar. :) :)
kanal d en çok izlenilen dizisini bitirmez Arka sokaklar kurtlar vadisi bitene kadar devam edecek demişti kanal d de haber bülteninde

Cidden cok iyi dizi. "ayyy bu ne be hep ayni seyler tam total dizisi" falan filan hikaye. Duzenli olarak izlemem ama denk geldim mi ceviremem. Aynen suan oldugu gibi :D

arka sokaklar ilk başlarında izlenebilir güzel bi diziydi ama bi süreden sonra sürekli aynı şeylerin olması kendini yenileyememesi ve aşırı kalitesiz olması bu duruma getirdi.