Arka Sokaklar Bitmeli mi ?

KVP izleyenlere bişey soracam KVpdiye dizi var Beren diye dizi yok Kadın 3 dizide oynadı 3 dizinin hatalarını toplayıp koyuyorsunuz önümüze KVp o hataları maşallah tek dizi olarak yapıtı ve yapıyor. Bu kulvarda tek ve kutlarim KVp ekibini
@EveN @takas @kvp@xemrexxx

Ekli dosyalar

• al.yimg.com_us.yimg.com_i_mesg_emoticons7_24.gif
    11.1 KB · Hit: 35
  • al.yimg.com_us.yimg.com_i_mesg_emoticons7_19.gif
    3.9 KB · Hit: 35
çünkü berenin tüm dizileri topla 5-6 yıl anca eder vadi tek başına 10 yıllık bi dev aynı zamanda berenin o tek bi evde geçen antin kuntin dizilerine benzemiyo vadi her hafta 120 dk aksiyon dizisi çekiyosunuz çok zor ve dünyada örneği olmayan bi iş hatalar ister istemez olur

birkaç evin içinde dizi çekip hepsini zirveye taşımak var
bir de tek diziden başka dizi tutturamamak neyse

Bende size soruyorum KVp Beren kıyası mı yapıyorsunuz yoksa Kvp Aşk-ı Menun kıyası mı - Yoksa Kvp FatmaGülün Suçu ne kıyası mı yoksa Kvp İntikam kıyası mı??? Bir dizi ekibiyle sadece bir kadını kıyas yapıyorsunuz. Sorun burda.Yettiniz artık amaç Beren KVp kıyasıysa Beren'in oyunculuğundaki hataları bulun set ekibinin yaptiği hatalari değil 😉

Ben izlemiyorum ama o reytingleri alıyorsa demek ki daha hala sıkı takipçileri var yani kemik
onun için devam edebilir

berenle diziyi karşılaştımak gerek
türk tv lerinin en büyük starı vadinin 500 milyon kitlesi varmış bihter in öldüğü bölümüm 700 milyon kişi izlemiş
vadiyi facebookta 2.1 milyon beğenen var bereni 2.9 milyon
berenin adı en çok kazanan ünlüler listesinde vadiden isim yok
@EveN @yakup09

sana hazım ilacı tavsiye edeyim pursennit valla gayet iyidir özelliklede perşembe günleri kullan maazaallah karının ağrır çok sancın olur dayanamam sana sonuçta insansın
ha ha ha hiç güleceğim yoktu hacı allahta seni güldürsün

hacı @takas olum sen ne uğraşıyorsun bırak 100 sayfa hata çıksın ama 100 sayfa ahlaksız resimler çıkmasın

Son düzenleme:
berenin face de nasıl hile yaptığını biliyoruz kendini mi kandırıyon bi günde 1.5 milyon artmış beyazsoy ispatladı orda bile şike yapıyo

vadinin 1 milyar izleyici kitlesi var intikamın 1 milyon

berenin face de nasıl hile yaptığını biliyoruz kendini mi kandırıyon bi günde 1.5 milyon artmış beyazsoy ispatladı orda bile şike yapıyo

vadinin 1 milyar izleyici kitlesi var intikamın 1 milyon
tabi tabi
bir günde 1.54 milyon nedens ebeyazsoy bulmuş haber siteleri görememiş
geçin bu işleri berenin adı yeterli selçuk yöntem uçurum da denedi olmadı murat yıldırım suskunlar ı denedi olmadı tuba 20 dk yi denedi olmadı beren intikam dizisi ile devam ediyor
bu tarz senaryoyu tutturabilen tek isim beren daha nolsun

reytingleri yayınlandığı günde genelli kanal d yi kurtarıyor

alanları o olduğu için şaşırmamak gerek

gerekli ayar verilmiştir
helal emre sana

Arka sokaklar kanal d'nin can simidi bence ratingleride fena degil. As kanal d'nin halka en yakin dizisi gittigi yere kadar gider yayindan kaldirilma ihtimali oldugunu sanmiyorum. Tabi gelir gider'den dusuk olmadikca. Marka oldu artik as ne kadar kalitesiz desek de

Son düzenleme:
Her şeyin bir ölçüsü vardır arka sokaklar bu ölçüyü aştı,reytinglerde bu kadar yukarılarda olması beni şaşırttı doğrusu

500 Miyon izlemiş diyorsunda saydın mı tek tek
.2.ise beren saat 2.9 milyon berene değil açık seçik pozlarına sahnelerine hayran
.Polat Alemdar (Necati Şaşmaz)Beren Saatten daha fazla para alıyor
gereken mesaj iletilmiştir

neconun kazancı açıklandı mı açıklandıysa neden listede değil
beren asıl parayı reklamlardan alıyor neconun oynadığı ukra inşaat reklamından sonra şirket battı
500 milyon kitlesi olduğunu ben değil vadiciler iddia ediyor
ayrıca açık seçik poz demişsin kız aşk ı memnu da da intikam da da istanbul un zengin kesiminden karakterleri oynuyor magazin sayfalarına bakarsan kaç tane tesettürlü var

Açık seçik vidiolara koydurtma bana her tarafı gözüküyor(Akşam akşam açmak istemiyorum
) .Necati Şaşmaz kazancı Beren Saatten fazladır .Hangi listemiş o
bir liste deyip duruyon
ben sana 10'larca liste getirem
.

magazin bölümüne bak oralarda bir yerdedir
acun 1. cem yılmaz 2. kıvanç 3. beren kadınlarda 1.
her tarafı gözüküyor mu hiç gömedim atsana o videoyu ama üstüne yapışan bir kıyafet ya da yarı çıplaksa sayılmaz panpa

Beren saatın hangi videosunu atacam arşiv yapıp upload yapmak lazım