- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 859
sana hazım ilacı tavsiye edeyim pursennit valla gayet iyidir özelliklede perşembe günleri kullan maazaallah karının ağrır çok sancın olur dayanamam sana sonuçta insansın
Arka Sokaklardan daha fazla süren diziler var, neden bitsin diyenler ilk bi o dizinin bitmesini istemiyorlar?
Arabanın arkasından binip önünden çıkmaksa aynısı, telefonu ters tutmak, aynada kameramanın görülmesi, azraille bilek güreşi desen var. İlk önce onlar bitsin de Arka Sokaklar da onlardan ibret alıp bitsin.![]()
Dün Karadayı izlemedin mi? Orda da bronzlaşmamışlar mı? Her dizinin yeni sezonunda herkes bronz olur, Polat 80 yaşına geldiği için güneşlenmiyor normal. Karadayı izlerken dikkat etmedin mi herkesin bronzlaştığına?cevaplara bak sinirden evin camları kırılmış sanırımgülücüklere dikkat
![]()
EveN in buna cevabı;
pastel boyayla boyayıp çıkmışlardır belki olamaz mı![]()
dikkat edersen sen sürekli vadiye laf atıyon ben cevap veriyom yoksa benim diğer dizileri kaale aldığım bile yok malesef senin vadiyle büyük sorunun var fazla kafaya takma bu sadece bir dizi bu kadar hırs yapmana gerek yok günde 100 yorumun varsa 90 ı vadiyle alakalı bu ne hırs Allah aşkınaGoogle Vadi hataları yazdım 100 sayfa dolusu resim geldi, üşendiğimden bunları koydum.
Sen hırs mı yaptın onları koyarken yoksa? Lütfen yapma.
Ben keyifle koydum resimleri.![]()
Arka sokaklar günlük dizi olmalı tekrarları yerine.
valla bu hataları bulan hasetinden çatlamış herhalde intikam karşısındaİntikamdaki hatar
1- Derin, 5 yaşında bıraktığı Çakıl adlı köpeği 30'una merdiven dayamışken buluyor.
Köpek nasıl oluyorsa 25 yaşında(!) olmasına rağmen hoplayıp zıplıyor!
2- Derin, 5 yaşındayken yelkenlinin içine koyduğu notu nasıl bu kadar güzel yazabiliyor?
3- Derin, oda hizmetlisi kılığında çorba getiriyor ve içine ilaç atıyor. İyi de niye ilacı odanın içinde atıyor ki?
4- Madem babası, kızını ortağına emanet etmiş, adam niye kızın 18 yıl boyunca yetimhanede çile çekmesine göz yummuş ki?
5- 25 yıl önce polis teşkilatı bugünkü üniforma ve logosunu mu kullanıyordu dersiniz?
Googleye yazınca videolarda çıktı ama şimdilik bunlar yeter
@EveN @takas