Arka Sokaklar Bitmeli mi ?

sana hazım ilacı tavsiye edeyim pursennit valla gayet iyidir özelliklede perşembe günleri kullan maazaallah karının ağrır çok sancın olur dayanamam sana sonuçta insansın

sen baya bi deneyim sahibi olmuşsun o ilaçları berenin zirvedeki halini görüpte içerek ama benim öyle durumlarım yoktur. neyi ne kadar önemsediğimi biliyorum ben. bilmeyenler kullanmaya devam etsin.

Arka Sokaklardan daha fazla süren diziler var, neden bitsin diyenler ilk bi o dizinin bitmesini istemiyorlar?

Arabanın arkasından binip önünden çıkmaksa aynısı, telefonu ters tutmak, aynada kameramanın görülmesi, azraille bilek güreşi desen var. İlk önce onlar bitsin de Arka Sokaklar da onlardan ibret alıp bitsin. :X
ag.mynet.com_i_191_143025_dizilerdeki_cekim_hatalari__20.jpg

Seraya Beyaz Girdiler Bronz Çıktılar
ag.mynet.com_i_190_143024_dizilerdeki_cekim_hatalari__19.jpg

:kiki: :kiki: :kiki:

Konaktakiler Firdevs Hanım´ın kaza geçirdiğini öğrendiğinde Şakire Hanım ''Bu gece hiç birimize uyku yok!'' demişti.Ama içeri ışık vuruyordu dışarıdan!

Behlülün evden ayrıldığı bölümde, Behlül evden çıktı ardından Nihal geldi sonrada Bülent geldi, orda yağmur yağıyordu ama 3'ü hiç ıslanmadı..

Bülent'i okul yerine Yıldız Camii'sine bırakmaları...

Firdevs Hanım'ın hastanenin yoğun bakımı yerine muhasebe bölümünde yatması...

Bir bölümde behlül üstü terledigi için üstünü basını değiştirdi ve odadan tokyo ile cıktı ama Bihter ile mutfağa indiğinde ayaklarında ayakkabı vardı

Nihalle Behlül eğlenmeye gittikleri akşam Nihal'in saçları dalgalıydı Bihter'le ilgili olanlardan sonra Nihal yatmak için odasına gittiğinde saçları dümdüzdü.

Matmazel mektubu yazıyor ve yırtıyor o zaman nasıl mektup diğer bölümde Matmazel'in dolabından çıkıyor...

BEREN ODANIN KAPISINI AÇAR TELEFON YOK KAPATIR AA TELEFON :kiki:

vadide hiç değilse büyü yapmıyolar HERKES KENDİNE BAKSIN efendi efendi :D

Ekli dosyalar

• ag.mynet.com_i_191_143025_dizilerdeki_cekim_hatalari__20.jpg
    ag.mynet.com_i_191_143025_dizilerdeki_cekim_hatalari__20.jpg
    35.3 KB · Hit: 40
  • ag.mynet.com_i_190_143024_dizilerdeki_cekim_hatalari__19.jpg
    ag.mynet.com_i_190_143024_dizilerdeki_cekim_hatalari__19.jpg
    51.6 KB · Hit: 42
Son düzenleme:
Konaktakiler Firdevs Hanım´ın kaza geçirdiğini öğrendiğinde Şakire Hanım ''Bu gece hiç birimize uyku yok!'' demişti.Ama içeri ışık vuruyordu dışarıdan!

Şakire Hanım Kim bilen var mı bana söylesin? :kiki: Aşkı memnuda Şakire mi vardı? :F Oha Vadiciler kendilerinden karakter üretiyorlar. :D

Behlülün evden ayrıldığı bölümde, Behlül evden çıktı ardından Nihal geldi sonrada Bülent geldi, orda yağmur yağıyordu ama 3'ü hiç ıslanmadı..

Bu hata mı? Oha. :kiki: Evin üzerinde belki yağmurdan koruyan bir şey vardı onları? :F

Bülent'i okul yerine Yıldız Camii'sine bırakmaları...

Oha. :kiki: Dizide orası okul gibi kaleme verilmiş. Vadide de lonca yerine market kiralıyorlar. :F

Firdevs Hanım'ın hastanenin yoğun bakımı yerine muhasebe bölümünde yatması...

Anlamadım. :X Belki burda orası yoğun bakımı. :F

Bir bölümde behlül üstü terledigi için üstünü basını değiştirdi ve odadan tokyo ile cıktı ama Bihter ile mutfağa indiğinde ayaklarında ayakkabı vardı

Odadan çıktıktan sonra belki geri geldi ve ayakkabılarını değişti? :F Ve ya ayakkabısı aşağıdaydı gitti onu giydi ve mutfağa girdi? :F

Nihalle Behlül eğlenmeye gittikleri akşam Nihal'in saçları dalgalıydı Bihter'le ilgili olanlardan sonra Nihal yatmak için odasına gittiğinde saçları dümdüzdü.

Saçlarını açıp gidemez mi odaya? :F

Matmazel mektubu yazıyor ve yırtıyor o zaman nasıl mektup diğer bölümde Matmazel'in dolabından çıkıyor...

Oha, resmen vadiciler çamur atmış. :F Öyle bir şey olmadı. O mektuptan 2 taneydi. :F En çok buna güldüm. :kiki:

tekne turu yaparken firdevs in elif e imrenerek ayy nasıl güzel fiziği va manken gibi demesi... Elif, zaten mankendi.

Hataya bakın. :F @Forumdash @xemrexxx

bülent yatıyordu bihter de adnanla konuşuyordu ya da behlülle ve saat 19:20 idi ne kadar erken iyi akşamlar de bari bülent iyi geceler diyor

Oha. :kiki: Belki yatmak istiyordur ağzından öyle çıkmıştır. :d

cevaplara bak sinirden evin camları kırılmış sanırım :kiki: gülücüklere dikkat :kiki:

ag-mynet-com_i_190_143024_dizilerdeki_cekim_hatalari__19-jpg.4218

EveN in buna cevabı;
pastel boyayla boyayıp çıkmışlardır belki olamaz mı :kiki:

cevaplara bak sinirden evin camları kırılmış sanırım :kiki: gülücüklere dikkat :kiki:

ag-mynet-com_i_190_143024_dizilerdeki_cekim_hatalari__19-jpg.4218

EveN in buna cevabı;
pastel boyayla boyayıp çıkmışlardır belki olamaz mı :kiki:
Dün Karadayı izlemedin mi? Orda da bronzlaşmamışlar mı? Her dizinin yeni sezonunda herkes bronz olur, Polat 80 yaşına geldiği için güneşlenmiyor normal. Karadayı izlerken dikkat etmedin mi herkesin bronzlaştığına? :kiki:

AYrıca o aynı bölüm değil bi araştır rezil olma istersen. :F

vadiye laf söylemeden önce kendi izlediğin dizilere bak sonra konuş buraya öyle hatalar koyarım ki kaliteli dediğin şu 5 para etmez kalitesizlikte dizinin şaşar kalırsın zaten bi evde geçiyo onu bile çekememişler vadi aksiyon dolu bir bölümde 50 mekan vardır belki de hataya en açık dizi ama şu dizileri katlar kalite olarak her açıdan
arka sokakları söylemiyorum zaten kaale almaya gerek yok biri telefonla konuşur diğeri ona telsizle cevap verir :kiki:

Ekli dosyalar

• awww.haberts.com_images_haberler_kurtlar_vadisinde_buyuk_hata_h7184.jpg
    awww.haberts.com_images_haberler_kurtlar_vadisinde_buyuk_hata_h7184.jpg
    173.9 KB · Hit: 3
  • ai.milliyet.com.tr_YeniAnaResim_2013_04_28_fft99_mf3231128.Jpeg
    ai.milliyet.com.tr_YeniAnaResim_2013_04_28_fft99_mf3231128.Jpeg
    31.9 KB · Hit: 41
  • awww.medyafaresi.com_f1_86e_ecf98.jpg
    awww.medyafaresi.com_f1_86e_ecf98.jpg
    23.8 KB · Hit: 41
  • aimg.gecce.com_2012_11_10_haber_211414B5.jpg
    aimg.gecce.com_2012_11_10_haber_211414B5.jpg
    34.1 KB · Hit: 41
  • aimg.gecce.com_2009_12_16_haber_180649D4.jpg
    aimg.gecce.com_2009_12_16_haber_180649D4.jpg
    20.8 KB · Hit: 41
  • awww.medyaradar.com_f1_c23_337f5.jpg
    awww.medyaradar.com_f1_c23_337f5.jpg
    12.8 KB · Hit: 41
kvp hatalrı çin anca yeni bi konu açılması lazım, bu tür sayfalar bu hatalar için az yer sağlıyor :kiki:

sakin ol dostum hırs yapmana gerek yok :kiki: her dizide hata olduğunu söylüyorum sana bende buraya izlediğin dizilerin 100 tane hatasını koyarım mesele o deil mesele bunu kabullenememen ayrıca o koyduklarının hiçbirinde hata yok

ilk koyduğun resimdeki kız ölmedi ki :kiki: :kiki: :kiki:
2.resimde o sahne gösterildi başka sahnelere geçildi yolsa plan yapmadıkalrı ne malum ne hatası :kiki:
iskenderin olduğu resimde plazmayı göster bakalım yok öyle bişey
sonuncu resimde de kurşun delmiş geçmiş tabi düşecek :D

vadi forumu copy paste olmuyo böyle :D

Google Vadi hataları yazdım 100 sayfa dolusu resim geldi, üşendiğimden bunları koydum. :F

Sen hırs mı yaptın onları koyarken yoksa? Lütfen yapma. :(

Ben keyifle koydum resimleri. :):)

Google Vadi hataları yazdım 100 sayfa dolusu resim geldi, üşendiğimden bunları koydum. :F

Sen hırs mı yaptın onları koyarken yoksa? Lütfen yapma. :(

Ben keyifle koydum resimleri. :):)
dikkat edersen sen sürekli vadiye laf atıyon ben cevap veriyom yoksa benim diğer dizileri kaale aldığım bile yok malesef senin vadiyle büyük sorunun var fazla kafaya takma bu sadece bir dizi bu kadar hırs yapmana gerek yok günde 100 yorumun varsa 90 ı vadiyle alakalı bu ne hırs Allah aşkına :D

devam etmeli adamlar hem totalin bbası oup hem kaliteliyiz demiyor sonuçta :) ayrıca karaktrleribence halka yakın suat-hüsnü ve ailesi özellikle :A

İntikamdaki hatar

1- Derin, 5 yaşında bıraktığı Çakıl adlı köpeği 30'una merdiven dayamışken buluyor.
Köpek nasıl oluyorsa 25 yaşında(!) olmasına rağmen hoplayıp zıplıyor!
2- Derin, 5 yaşındayken yelkenlinin içine koyduğu notu nasıl bu kadar güzel yazabiliyor?
3- Derin, oda hizmetlisi kılığında çorba getiriyor ve içine ilaç atıyor. İyi de niye ilacı odanın içinde atıyor ki?
4- Madem babası, kızını ortağına emanet etmiş, adam niye kızın 18 yıl boyunca yetimhanede çile çekmesine göz yummuş ki?
5- 25 yıl önce polis teşkilatı bugünkü üniforma ve logosunu mu kullanıyordu dersiniz?

Googleye yazınca videolarda çıktı ama şimdilik bunlar yeter

@EveN @takas

İntikamdaki hatar

1- Derin, 5 yaşında bıraktığı Çakıl adlı köpeği 30'una merdiven dayamışken buluyor.
Köpek nasıl oluyorsa 25 yaşında(!) olmasına rağmen hoplayıp zıplıyor!
2- Derin, 5 yaşındayken yelkenlinin içine koyduğu notu nasıl bu kadar güzel yazabiliyor?
3- Derin, oda hizmetlisi kılığında çorba getiriyor ve içine ilaç atıyor. İyi de niye ilacı odanın içinde atıyor ki?
4- Madem babası, kızını ortağına emanet etmiş, adam niye kızın 18 yıl boyunca yetimhanede çile çekmesine göz yummuş ki?
5- 25 yıl önce polis teşkilatı bugünkü üniforma ve logosunu mu kullanıyordu dersiniz?

Googleye yazınca videolarda çıktı ama şimdilik bunlar yeter

@EveN @takas
valla bu hataları bulan hasetinden çatlamış herhalde intikam karşısında :D
1-köpek 20 yaşında şu an o tür 29 yaşına ka yaşıyor :D
2-derin orada 7 yaşında
3-odada leyla ve haldun var amaç yemeği haldun a yedirmek odanın içine girmeden önce atarsa ilacı leyla da yiyebilir
4-yetimhane değil ıslahevi orası derin küçükken kendini evlat edinen kadının evini yaktığı için hapse giriyor yani babasının izni diye durum yok
5-bunu zaten 1995 teki dizilerden polis ünifortması resmi koyarak çürüttüm :)

intikam hakkında ne ka uydurma bilgi var vışşhhhh :F @yakup09 @EveN @Forumdash @Reytinger :D