çünkü berenin tüm dizileri topla 5-6 yıl anca eder vadi tek başına 10 yıllık bi dev aynı zamanda berenin o tek bi evde geçen antin kuntin dizilerine benzemiyo vadi her hafta 120 dk aksiyon dizisi çekiyosunuz çok zor ve dünyada örneği olmayan bi iş hatalar ister istemez olurKVP izleyenlere bişey soracam KVpdiye dizi var Beren diye dizi yokEkli dosyayı görüntüle 4436Ekli dosyayı görüntüle 4436 Kadın 3 dizide oynadı 3 dizinin hatalarını toplayıp koyuyorsunuz önümüze KVp o hataları maşallah tek dizi olarak yapıtı ve yapıyor. Bu kulvarda tek ve kutlarim KVp ekibiniEkli dosyayı görüntüle 4437
@EveN @takas @kvp@xemrexxx
Bende size soruyorum KVp Beren kıyası mı yapıyorsunuz yoksa Kvp Aşk-ı Menun kıyası mı - Yoksa Kvp FatmaGülün Suçu ne kıyası mı yoksa Kvp İntikam kıyası mı??? Bir dizi ekibiyle sadece bir kadını kıyas yapıyorsunuz. Sorun burda.Yettiniz artık amaç Beren KVp kıyasıysa Beren'in oyunculuğundaki hataları bulun set ekibinin yaptiği hatalari değil 😉çünkü berenin tüm dizileri topla 5-6 yıl anca eder vadi tek başına 10 yıllık bi dev aynı zamanda berenin o tek bi evde geçen antin kuntin dizilerine benzemiyo vadi her hafta 120 dk aksiyon dizisi çekiyosunuz çok zor ve dünyada örneği olmayan bi iş hatalar ister istemez olur
berenle diziyi karşılaştımak gerekBende size soruyorum KVp Beren kıyası mı yapıyorsunuz yoksa Kvp Aşk-ı Menun kıyası mı - Yoksa Kvp FatmaGülün Suçu ne kıyası mı yoksa Kvp İntikam kıyası mı??? Bir dizi ekibiyle sadece bir kadını kıyas yapıyorsunuz. Sorun burda.Yettiniz artık amaç Beren KVp kıyasıysa Beren'in oyunculuğundaki hataları bulun set ekibinin yaptiği hatalari değil 😉
ha ha ha hiç güleceğim yoktu hacı allahta seni güldürsünsana hazım ilacı tavsiye edeyim pursennit valla gayet iyidir özelliklede perşembe günleri kullan maazaallah karının ağrır çok sancın olur dayanamam sana sonuçta insansın
berenin face de nasıl hile yaptığını biliyoruz kendini mi kandırıyon bi günde 1.5 milyon artmış beyazsoy ispatladı orda bile şike yapıyo
tabi tabiberenin face de nasıl hile yaptığını biliyoruz kendini mi kandırıyon bi günde 1.5 milyon artmış beyazsoy ispatladı orda bile şike yapıyo
vadinin 1 milyar izleyici kitlesi var intikamın 1 milyon![]()
alanları o olduğu için şaşırmamak gerekvalla bu hataları bulan hasetinden çatlamış herhalde intikam karşısında
1-köpek 20 yaşında şu an o tür 29 yaşına ka yaşıyor
2-derin orada 7 yaşında
3-odada leyla ve haldun var amaç yemeği haldun a yedirmek odanın içine girmeden önce atarsa ilacı leyla da yiyebilir
4-yetimhane değil ıslahevi orası derin küçükken kendini evlat edinen kadının evini yaktığı için hapse giriyor yani babasının izni diye durum yok
5-bunu zaten 1995 teki dizilerden polis ünifortması resmi koyarak çürüttüm
intikam hakkında ne ka uydurma bilgi var vışşhhhh@yakup09 @EveN @Forumdash @Reytinger
![]()
gerekli ayar verilmiştir
500 Miyon izlemiş diyorsunda saydın mı tek tek
neconun kazancı açıklandı mı açıklandıysa neden listede değil500 Miyon izlemiş diyorsunda saydın mı tek tek.2.ise beren saat 2.9 milyon berene değil açık seçik pozlarına sahnelerine hayran
.Polat Alemdar (Necati Şaşmaz)Beren Saatten daha fazla para alıyor
gereken mesaj iletilmiştir
![]()
Açık seçik vidiolara koydurtma bana her tarafı gözüküyor(Akşam akşam açmak istemiyorumneconun kazancı açıklandı mı açıklandıysa neden listede değilberen asıl parayı reklamlardan alıyor neconun oynadığı ukra inşaat reklamından sonra şirket battı
500 milyon kitlesi olduğunu ben değil vadiciler iddia ediyor
ayrıca açık seçik poz demişsin kız aşk ı memnu da da intikam da da istanbul un zengin kesiminden karakterleri oynuyor magazin sayfalarına bakarsan kaç tane tesettürlü var
![]()
magazin bölümüne bak oralarda bir yerdedirAçık seçik vidiolara koydurtma bana her tarafı gözüküyor(Akşam akşam açmak istemiyorum) .Necati Şaşmaz kazancı Beren Saatten fazladır .Hangi listemiş o
bir liste deyip duruyon
ben sana 10'larca liste getirem
.
Beren saatın hangi videosunu atacam arşiv yapıp upload yapmak lazımmagazin bölümüne bak oralarda bir yerdediracun 1. cem yılmaz 2. kıvanç 3. beren kadınlarda 1.
her tarafı gözüküyor mu hiç gömedim atsana o videoyu ama üstüne yapışan bir kıyafet ya da yarı çıplaksa sayılmaz panpa
![]()
sen de var mı hepsi 😱Beren saatın hangi videosunu atacam arşiv yapıp upload yapmak lazım![]()
Yok arşiv yapmak lazım diyoruz yasen de var mı hepsi 😱