Ariana Grande - positions | Official Video

dreamy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
11,948
Puanı
710
images

Genç yıldız Ariana Grande’nin merakla beklenen ‘Republic Records’ etiketli 6. albümünden ilk single yayınlandı. positions isimli klipte Ariana Grande, daha önce hiç görmediğimiz bir konseptte karşımıza çıktı. Grande’nin yeni teklisi video klibiyle sizlerle:

• Beğendim
Reactions: bazinga
Klip tam anlamıyla efsane. Ama şarkı bir albümün çıkış parçası olmaktan uzak, oldukça sıradan. Ariana Grande’nin altyapı konusunda biraz değişikliğe gitmesinin zamanı geldi. :D

İzlenmesi de fena sayılmaz. 15 saatte 11 milyon...

• Beğendim
Klip muhteşem ötesi olmuş. :Z

Fakat @dreamy'ye katılıyorum şarkı çıkış şarkısı olarak epey vasat. Normalde bir Ariana albümünün klipsiz kalacak şarkılarından biri düzeyinde. :( Albümde inşallah çok daha iyileri vardır. :Z

• Harika
Reactions: dreamy
Klip muhteşem ötesi olmuş. :Z

Fakat @dreamy'ye katılıyorum şarkı çıkış şarkısı olarak epey vasat. Normalde bir Ariana albümünün klipsiz kalacak şarkılarından biri düzeyinde. :( Albümde inşallah çok daha iyileri vardır. :Z
Albümde yüksek ihtiamal The Weeknd ve BLACKPINK düetleri olacakmış, ikisi de yeterince heyecanlandırıyor. :A Bir ‘Love Me Harder’ gelecek mi bakalım. :Z

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: dreamy
Vay arkadaş gerçekten rüya mıydı? :A Yoksa Twitter’da bir fan rüyasına mı denk geldi. :A Şöyle 10. sırada falandı hatta Blackpink düeti, Weeknd ise 3-4 falandı. :A
Albümü rüyalarına girecek kadar beklediğini bilmiyordum. :A

Belki bir fan yapımı şarkı listesine de denk gelmiş olabilirsin, o ihtimal de var. :A

• Beğendim