- Reaksiyon puanı
- 11,948
- Puanı
- 710
Albümde yüksek ihtiamal The Weeknd ve BLACKPINK düetleri olacakmış, ikisi de yeterince heyecanlandırıyor. Bir ‘Love Me Harder’ gelecek mi bakalım.Klip muhteşem ötesi olmuş.
Fakat @dreamy'ye katılıyorum şarkı çıkış şarkısı olarak epey vasat. Normalde bir Ariana albümünün klipsiz kalacak şarkılarından biri düzeyinde. Albümde inşallah çok daha iyileri vardır.
İkisi de kesinmiş ya gördüm şarkı listesini.Albümde yüksek ihtiamal The Weeknd ve BLACKPINK düetleri olacakmış, ikisi de yeterince heyecanlandırıyor. Bir ‘Love Me Harder’ gelecek mi bakalım.
Şimdi baktım Twitter’a ama öyle bir şey bulamadım. Nereden görmüştün.İkisi de kesinmiş ya gördüm şarkı listesini.
Bekliyoruz merakla.
Şimdi ben de bulamadım ya rüyada mıydı acaba şüpheye düştüm.Şimdi baktım Twitter’a ama öyle bir şey bulamadım. Nereden görmüştün.
Ariana Grande az önce şarkı listesini paylaşmış. Albümde The Weeknd var ama BLACKPINK yok. Başka bahara artık.Şimdi ben de bulamadım ya rüyada mıydı acaba şüpheye düştüm.
Dinlemeye tenezzül bile etmiyorum, her şarkısında olduğu gibi.
Vay arkadaş gerçekten rüya mıydı? Yoksa Twitter’da bir fan rüyasına mı denk geldi. Şöyle 10. sırada falandı hatta Blackpink düeti, Weeknd ise 3-4 falandı.Ariana Grande az önce şarkı listesini paylaşmış. Albümde The Weeknd var ama BLACKPINK yok. Başka bahara artık.
Albümü rüyalarına girecek kadar beklediğini bilmiyordum.Vay arkadaş gerçekten rüya mıydı? Yoksa Twitter’da bir fan rüyasına mı denk geldi. Şöyle 10. sırada falandı hatta Blackpink düeti, Weeknd ise 3-4 falandı.