Cidden nakarat kısmını özellikle hiç sevmemiştim ilk ama dinledikce baya iyi geldi kulağa.
Tam 1 güne - 8.1M izlenme @sokak sanati
Adele dışında son zamanlarda en iyi giriş yapanı oldu bence. Bakalım artış daha da yükselecek mi yoksa ilk gün merakı mı sadece.![]()
Umarım hayal kırıklığı olmaz.Bende dinledikçe sevdim çok kötü değil.Bir havaya sokuyor nakarat ama daha iyi olabilirdi.
Bence baya iyi gidiyor. Adele çok iyu giriş yaptı ama denildiği gibi şarkı boşluğu var. Şuan divalardan biri sıradan bir şarkı çıkarsa az reklam ile 10m rahat olur.BBHMM mesela +18 olmasına ve 7 dakika olmasına rağmen 8m olmuştu. Som zamanlarda çok şarkı dinleyesi var bu dünyalıların.
Rihanna haftaya geliyir sanırım bakalım nasıl bir çıkış yapacak.![]()
Umarım hayal kırıklığı olmaz.![]()
11 puanı buna verdim @xemrexxx @sokak sanatiÜnlü ABD'li şarkıcı Ariana Grande'nin "Focus" şarkısın klipi yayınlandı.
'Focus' Ariana'nın 3. stüdyo albümü 'Moonlight'in ilk single'ı.
Bu sabah yayınlanan klip şimdiden 1M izlenmeye geçti.
bendede bayağı yer etti klipHepsinin bende yeri var.![]()
valla şimdi bana iskeletor yıldız tilbe gelse yok dememBu yarışma dışı.Ayrıca kızın fonu parmak kadar. 1.50. İşine yaramaz. At ağızlı ashloug değil yani bu.
![]()
valla şimdi bana iskeletor yıldız tilbe gelse yok dememhiç bana uymaz derdinde değilim
)
sesi ?Uff çocuk gibi bir şey.Anca tatlı olur bundan kadın olmaz ama istersen Bang Bang canlı performansını youtube'dan dinle çok güzel orada sesi.
![]()
sesi ?
başka şeylerde varmı? üstteki videonun neresinde çocuk gibi ben bayağı etkilendimçocuk mocukta değil güzel duruyor
![]()
dünyaya benim gözümden baksan varya bugüne kadar hiç yaşamamışım dersinCanlı performansıda iyi yanı. Fiziki olarakta çıplak orada.Bulursun bir şeyler.
Güzel kız çocukta değil tabi 21 yaşında ama bilmiyorum bana sadece sempatik geliyor. Hiç senin gözünden bakamıyorum.![]()
dünyaya benim gözümden baksan varya bugüne kadar hiç yaşamamışım dersintekeden süt çıkarırım benlik noktaları asla kaçırmam
)
koş koş gecikme ..violada bulgur bulgur dökülüyor yetenekNeyse ben HTGAWM izlicem. Bugünlerde çok heyecanlı olmaya başladı dizi. Akıyor bence sende başla artık.![]()
koş koş gecikme ..violada bulgur bulgur dökülüyor yetenek) keçi gibi kadın
)