Ariana Grande - Focus | 2015

Ahmed

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
16,541
Puanı
1,060
Ünlü ABD'li şarkıcı Ariana Grande'nin "Focus" şarkısın klipi yayınlandı.

'Focus' Ariana'nın 3. stüdyo albümü 'Moonlight'in ilk single'ı.

Bu sabah yayınlanan klip şimdiden 1M izlenmeye geçti.

Ben Ariana'yı çok beğenirim. Açıkcası beklentim daha büyüktü, o yüzden ilk dinlemede ortalama buldum. Bu arada klip çok iyi artış yaşıyor şimdiden.
Birkaç dinlemeden sonda kesin yorum yaparım.

Sizlerde dinleyin. :D
@sokak sanati @Titanium @GunesinOglu @OzaN @-potterhead- @turkuazz @Harunnn60
Güzel gibi ama ilk dinleme ile bende bir şey oluşturamadı. :D

Klipte en ilgimi çeken Samsung'un yeni telefonu oldu.:FNote 5 mi 6 mı kestiremedim eskisi kadar takip etmiyorum telefonları.:F

Tamam tamam şimdi hatırladım bunu. :D Forumda birisi resimlerini ve videolarını paylaşıyordu orada görmüştüm evet güzel kız. :D Eski saç rengi daha iyiydi bence. Buda iyi ama. :D

O bendim :F

Bu arada beklenen albüm çıkmayacak gibi Ariana'dan. Ortalama bir şarkı ve normal bir klip.:( İtici geldi bana şarkısı nedense.ss

Tamam tamam şimdi hatırladım bunu. :D Forumda birisi resimlerini ve videolarını paylaşıyordu orada görmüştüm evet güzel kız. :D Eski saç rengi daha iyiydi bence. Buda iyi ama. :D
Ben esikiden çok profil yaptim. :D

O bendim :F

Bu arada beklenen albüm çıkmayacak gibi Ariana'dan. Ortalama bir şarkı ve normal bir klip.:( İtici geldi bana şarkısı nedense.ss
Problem'e benzetiyorlar yorumlara bak youtube'de. :D
Haklılar. :/

Yeni saçını beğendim, bazı yerlerde çok şirin duruyor. :D Fakat şarkı sanki özel bir yerin açılış şarkısı olsun diye yapılmış. Açıkcası açıp dinlemem. :(

Klip, Problem'dan farklı değil.
Şarkı, beklentimi karşılayamadı.
Saçlar, çok yakışmış.
Şarkının Amerika'daki satışları, idare eder.

Forum İstatistikleri

Konular
176,179
Üyeler
8,558
Son Üye
esdil21