Güzel gibi ama ilk dinleme ile bende bir şey oluşturamadı.Ben Ariana'yı çok beğenirim. Açıkcası beklentim daha büyüktü, o yüzden ilk dinlemede ortalama buldum. Bu arada klip çok iyi artış yaşıyor şimdiden.
Birkaç dinlemeden sonda kesin yorum yaparım.
Sizlerde dinleyin.
@sokak sanati @Titanium @GunesinOglu @OzaN @-potterhead- @turkuazz @Harunnn60
Saçlar süper değil mi.Güzel gibi ama ilk dinleme ile bende bir şey oluşturamadı.
Klipte en ilgimi çeken Samsung'un yeni telefonu oldu.Note 5 mi 6 mı kestiremedim eskisi kadar takip etmiyorum telefonları.
![]()
Tamam tamam şimdi hatırladım bunu.Saçlar süper değil mi.![]()
Tamam tamam şimdi hatırladım bunu.Forumda birisi resimlerini ve videolarını paylaşıyordu orada görmüştüm evet güzel kız.
Eski saç rengi daha iyiydi bence. Buda iyi ama.
![]()
Ben esikiden çok profil yaptim.Tamam tamam şimdi hatırladım bunu.Forumda birisi resimlerini ve videolarını paylaşıyordu orada görmüştüm evet güzel kız.
Eski saç rengi daha iyiydi bence. Buda iyi ama.
![]()
Problem'e benzetiyorlar yorumlara bak youtube'de.O bendim
Bu arada beklenen albüm çıkmayacak gibi Ariana'dan. Ortalama bir şarkı ve normal bir klip.İtici geldi bana şarkısı nedense.ss
😱Ben esikiden çok profil yaptim.![]()
Lorde sonra Ariana sonra Ayşenur Balcı, Lana dışında koyduklarim. Sonra Murat Yıldırım.😱
Hiç hatırlamıyorum.Demek Lana hariç başka resimler koyuyorsun.
![]()
Ben esikiden çok profil yaptim.
Problem'e benzetiyorlar yorumlara bak youtube'de.
Haklılar. :/
Hmm. :/Adele'ide benzettiler ama rekor kırdı. Bunda farklı bir iticilik olmuş. Sesini çok abuk kullanmış.![]()
Benim şuan yeni favorim Demi.Lorde sonra Ariana sonra Ayşenur Balcı, Lana dışında koyduklarim. Sonra Murat Yıldırım.![]()
Hmm. :/
ama Ariana'da da izlenme baya iyi gidiyor.![]()
Oha. 😱Benim şuan yeni favorim Demi.Lana bir alt sıraya düştü malesef.
![]()
Hepsinin bende yeri var.Oha. 😱
MS'da oy verirken bunu hatırlarım.![]()
![]()
Sen dediğin gibi bekleyen çoktu.Ariana lk saatlerinden beri 8 ülkede #1 olmuş. Çokta kötü gitmiyor.![]()
Sen dediğin gibi bekleyen çoktu.
Mesela ben de dersden geldiğim gibi klipe baktim.![]()