2020 Aras Bulut İynemli vs Haluk Bilginer | En Favori Erkek Oyuncu | Büyük Final! (Videoları İzleyin)

Hangisi En Favori Erkek Oyuncu Seçilsin?

• Kullanılan toplam oy
    43
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğru, burada olmayanlardan baya oy çıkardı Aras'a
Ama bize de gelirdi mutlaka oy, katılım da güzel zaten
Bu etkinlikte düzenli oy veren 2 banlı birde geçici ara veren 3 isim katılım gösteremedi finalde. Eskici de sadece ilk tur oy verdi. Aslında 50ye dayanabilirmiş

@dreamy kaldı, ondan başka oy gelmez artık. Son dakika oylamak istiyor ama etkili değil oyu

Billy Kane, Tolgab, gizmen ve bir kaç isim daha aktif olan ama oy kullanmayan üyeler

Reactions: dreamy
Reactions: Dosi
Yok yok yapmazsın sen... Gerçi SNK mangasının 2 3 bölümünü okuyup çok sıkıldım diyerek yukarıda yazdığım şeyi yaptırmıştın bana... Belki de ondan demişimdir...

Dissi yanlış anlama. Sadece program için içimden geçti atmak
Sorun yok atabilirsin, ne de olsa beklediğimden yüksek diss sayısına ulaşmamı sağlıyorsun...

Çok fazla uzatmaya gerek yok o zaman, verdim oyumu.

Aynen. Sonucunda da belli

Bu iş bitti ama formalite icabı son dakika beklenmeli
artık benim etkinlikle işim bitti.
Kazanın konusunu @Tolstoyevski açar
Zaten kazananın Haluk Bilginer olacağı en başından belliydi. Aras da iyi oyuncu tabii o da finali hak ediyor ama benim gönlümde yatan, Kıvanç Tatlıtuğ - Haluk Bilginer finaliydi.

Zaten kazananın Haluk Bilginer olacağı en başından belliydi. Aras da iyi oyuncu tabii o da finali hak ediyor ama benim gönlümde yatan, Kıvanç Tatlıtuğ - Haluk Bilginer finaliydi.
Kıvanç

Niye hatırlattın şimdi

Yine kazanan Haluk olurdu ama olsun burada görmek isterdim ben de

Reactions: dreamy
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...