- Reaksiyon puanı
- 13,983
- Puanı
- 1,060
Senin kibarlığın süper, tek başına o yeter.Biz haluk ile yapımcı-kanal ilişkisini çok güzel yürütüyoruz.. Hayırlı olsun...
Senin kibarlığın süper, tek başına o yeter.Biz haluk ile yapımcı-kanal ilişkisini çok güzel yürütüyoruz.. Hayırlı olsun...
Nasıl? Tahmin mi ettin? @Staran candır.
Fav10 ada dan tahmın ettim.Çok iyi poaralar kazanırsınız.Biz haluk ile yapımcı-kanal ilişkisini çok güzel yürütüyoruz.. Hayırlı olsun...
Çok sağ ol.Fav10 ada dan tahmın ettim.Çok iyi poaralar kazanırsınız.
Rica ederizÇok sağ ol.
Harika.
Büyük başarı! İlk bölümden transfer oldum MYD kanalına yine.
Tv İzlemedim ama 2 bölüm Desperate Housewives izledim.
Dün sen ne izledin?Tebrik ediyorum canım benim başarılarrr
Umutsuz Ev Kadınları'm çok özlendi.Tv İzlemedim ama 2 bölüm Desperate Housewives izledim.
Dün sen ne izledin?
Umutsuz Ev Kadınları'm çok özlendi.
Hemde çok.Dün sen ne izledin?
Umutsuz Ev Kadınları'm çok özlendi.
E çok iyi.
Profil resmin harika.E çok iyi.
Şehrin meleklerindeki tek hata gizemliği çözemesi bir bölümdeProfil resmin harika.
Çok teşekkürler. Öyle idare eder diye koymuştum ama ben de çok beğendim. Çok beğendiğim bi fotoğraf gelmezse uzun süre kalır.Profil resmin harika.
Güzel
O da çok güzel diziydi.Şehrin meleklerindeki tek hata gizemliği çözemesi bir bölümde
Çok teşekkürler. Öyle idare eder diye koymuştum ama ben de çok beğendim. Çok beğendiğim bi fotoğraf gelmezse uzun süre kalır.
Canlar iyi geceler, çok sağ olun.
Sana da iyi geceler. Rica ederim.
Değişik olmuş heyecan verir bence güzel ben beğendim ama her bölüm bu 4'lu ile mi gececek eline emeğine saglikTüm sırlarınızı biliyorum aptallar!'' yazıyordur. Kızlar bu mesajı okuyunca yüzleri birden bembeyaza döner.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?