Hüsne iyi tamam diyorum ya yazın art arda izleyeceğimHüsne, Hürrem'den bile daha efsane oldu. Ne yapalım Atarlı Hikmet'i, hele de Kraliçe Hüsne varken...
(@xemrexxx'in de kulakları çınlasın bu arada)
mesaja bak da gül .ss
Hüsne iyi tamam diyorum ya yazın art arda izleyeceğimHüsne, Hürrem'den bile daha efsane oldu. Ne yapalım Atarlı Hikmet'i, hele de Kraliçe Hüsne varken...
(@xemrexxx'in de kulakları çınlasın bu arada)
mesaja bak da gül .ss
binnur kayanın her rolü gibiBiraz abartmış olabilirim, ama Hüsne kesinlikle bir efsane...
İyi, sen bilirsin. Neler kaçırdığını bilmiyorsun ama...Hüsne iyi tamam diyorum ya yazın art arda izleyeceğim
Doğrudur ama peş peşe izlemenin verdiği keyifi vermezİyi, sen bilirsin. Neler kaçırdığını bilmiyorsun ama...
Güzel bir dizi olabilir, ama bence her türlü:Doğrudur ama peş peşe izlemenin verdiği keyifi vermezAyrıca Kocamın Aİlesi de fena değil hatta süper diyebilirim, Kalı ki ben her ikisinide izliyorum neyin ne olduğunun gayet iyi bilriim...
Kişiden kişiye değişir bu sezon aramızda kalsına pek bakamadım doğru düzgün ama ilk seozn harikaydı..Güzel bir dizi olabilir, ama bence her türlü:
Aramızda Kalsın > Kocamın Ailesi...
Tabii o keyif de güzel, orası ayrı...
Bence "İlk sezon > İkinci sezon" olsa da, yeni bölümler de gayet iyi...Kişiden kişiye değişir bu sezon aramızda kalsına pek bakamadım doğru düzgün ama ilk seozn harikaydı..
Bunu yazın anlarım ancaBence "İlk sezon > İkinci sezon" olsa da, yeni bölümler de gayet iyi...
Aynen, müthişti. Hüsne'm, bebeğim yine muhteşemdi...
Fahriye'nin uğursuzluğu gelecek projede sona erer inşallah. Kadının projeleri 20-30 bölüm sürmeye başladı. Ki daha önce 5 sezonluk Yaprak Dökümü'nde rol alan bir kadın bu...Evet başladı.
Veda 4-5 bölüm sürmüştü. Ondan once stardaki dizisi 10 bölüm falan.Kurt seyitte 7 bolum sürdü o geldikten bu yana.Fahriye'nin uğursuzluğu gelecek projede sona erer inşallah. Kadının projeleri 20-30 bölüm sürmeye başladı. Ki daha önce 5 sezonluk Yaprak Dökümü'nde rol alan bir kadın bu...
KSVŞ'ye Fahriye gelince mi başladın, yoksa daha önce de izliyor muydun @Nisa?
Veda 7 bölüm sürmüştü, Yalancı Bahar da 4-5 bölümde bitmişti...Veda 4-5 bölüm sürmüştü. Ondan once stardaki dizisi 10 bölüm falan.Kurt seyitte 7 bolum sürdü o geldikten bu yana.
Yani kadinin tek tutan (20 bölümü gecen) dizisi Çalıkusu
Tamam iste daha az sürmüş yani düşünVeda 7 bölüm sürmüştü, Yalancı Bahar da 4-5 bölümde bitmişti...
Burak ile yakışıyorlar aslında, onu @Nisa ile konuşabilirsin. Burası bebeğimin konusu...Tamam iste daha az sürmüş yani düşün
Fahriyenin dizi tutturmasi için iyi bi senaryo - yapimci ve reyting getiren bir partner olmali burak değil
Hadi hayırlısı...
Fragman on numara Arife sonunda eşofmandan kurtuliyy ;F Vee Yadigar ile Civan evleniyy ayrıca Behiyeler istemeye geliyyHadi hayırlısı...
46. Bölüm Fragmanı:
http://www.startv.com.tr/dizi/aramizda-kalsin/fragmanlar/sayfa/1/aramizda-kalsin-46-bolum-fragmani
@xemrexxx, @Nisa, @gözlemci, @HachiKo...
olaylar olaylarHadi hayırlısı...
46. Bölüm Fragmanı:
http://www.startv.com.tr/dizi/aramizda-kalsin/fragmanlar/sayfa/1/aramizda-kalsin-46-bolum-fragmani
@xemrexxx, @Nisa, @gözlemci, @HachiKo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?