Star Aramızda Kalsın - Dizi Yorumları

İyi, sen bilirsin. Neler kaçırdığını bilmiyorsun ama...
Doğrudur ama peş peşe izlemenin verdiği keyifi vermez
Ayrıca Kocamın Aİlesi de fena değil hatta süper diyebilirim, Kalı ki ben her ikisinide izliyorum neyin ne olduğunun gayet iyi bilriim...

Doğrudur ama peş peşe izlemenin verdiği keyifi vermez
Ayrıca Kocamın Aİlesi de fena değil hatta süper diyebilirim, Kalı ki ben her ikisinide izliyorum neyin ne olduğunun gayet iyi bilriim...
Güzel bir dizi olabilir, ama bence her türlü:
Aramızda Kalsın > Kocamın Ailesi...

Tabii o keyif de güzel, orası ayrı...

Çok güzel bi bölüm izledik yine. Yaren'in söylediği şarkı kısımı çok duygusaldı. Hatçik te Civan ve Yadigar'ı öğrendi. Hüsne nin oğlu çok tatlı ya
Ali ye çok sinir oldum be. Yağız ve Ceylan yakınlaşır umarım. @aserat54 @xemrexxx

Aynen, müthişti. Hüsne'm, bebeğim yine muhteşemdi...

Benim için Perşembe macerası yine bu kadar, ama senin daha Mürvet'in bekler @Nisa...

Fahriye'nin uğursuzluğu gelecek projede sona erer inşallah. Kadının projeleri 20-30 bölüm sürmeye başladı. Ki daha önce 5 sezonluk Yaprak Dökümü'nde rol alan bir kadın bu...

KSVŞ'ye Fahriye gelince mi başladın, yoksa daha önce de izliyor muydun @Nisa?

Veda 4-5 bölüm sürmüştü. Ondan once stardaki dizisi 10 bölüm falan.Kurt seyitte 7 bolum sürdü o geldikten bu yana.
Yani kadinin tek tutan (20 bölümü gecen) dizisi Çalıkusu

Veda 4-5 bölüm sürmüştü. Ondan once stardaki dizisi 10 bölüm falan.Kurt seyitte 7 bolum sürdü o geldikten bu yana.
Yani kadinin tek tutan (20 bölümü gecen) dizisi Çalıkusu
Veda 7 bölüm sürmüştü, Yalancı Bahar da 4-5 bölümde bitmişti...

Veda 7 bölüm sürmüştü, Yalancı Bahar da 4-5 bölümde bitmişti...
Tamam iste daha az sürmüş yani düşün

Fahriyenin dizi tutturmasi için iyi bi senaryo - yapimci ve reyting getiren bir partner olmali burak değil

Yalancı Bahar 9 bölüm sürdü. Veda dönem dizisiydi tutmaması normaldi. Kurt Seyit Ve Şura durumu zaten ortadaydı. Eylülde katıldığını öğrendiğim de izlemiştim tüm bölümleri yeni sezon başlamadan. Yeni dizisi tutacak eminim bekliyoruz
@cookies @aserat54

Hadi hayırlısı...

46. Bölüm Fragmanı:
http://www.startv.com.tr/dizi/aramizda-kalsin/fragmanlar/sayfa/1/aramizda-kalsin-46-bolum-fragmani

@xemrexxx, @Nisa, @gözlemci, @HachiKo...