Star Aramızda Kalsın - Dizi Yorumları

Doğrudur ama peş peşe izlemenin verdiği keyifi vermez :D Ayrıca Kocamın Aİlesi de fena değil hatta süper diyebilirim, Kalı ki ben her ikisinide izliyorum neyin ne olduğunun gayet iyi bilriim...
Güzel bir dizi olabilir, ama bence her türlü:
Aramızda Kalsın > Kocamın Ailesi... :)

Tabii o keyif de güzel, orası ayrı... :)

Çok güzel bi bölüm izledik yine. Yaren'in söylediği şarkı kısımı çok duygusaldı. Hatçik te Civan ve Yadigar'ı öğrendi. Hüsne nin oğlu çok tatlı ya :love1: Ali ye çok sinir oldum be. Yağız ve Ceylan yakınlaşır umarım. @aserat54 @xemrexxx

Çok güzel bi bölüm izledik yine. Yaren'in söylediği şarkı kısımı çok duygusaldı. Hatçik te Civan ve Yadigar'ı öğrendi. Hüsne nin oğlu çok tatlı ya :love1: Ali ye çok sinir oldum be. Yağız ve Ceylan yakınlaşır umarım. @aserat54 @xemrexxx
Aynen, müthişti. Hüsne'm, bebeğim yine muhteşemdi... :love1:

Benim için Perşembe macerası yine bu kadar, ama senin daha Mürvet'in bekler @Nisa... :)

Fahriye'nin uğursuzluğu gelecek projede sona erer inşallah. Kadının projeleri 20-30 bölüm sürmeye başladı. Ki daha önce 5 sezonluk Yaprak Dökümü'nde rol alan bir kadın bu... :)

KSVŞ'ye Fahriye gelince mi başladın, yoksa daha önce de izliyor muydun @Nisa? :)

Fahriye'nin uğursuzluğu gelecek projede sona erer inşallah. Kadının projeleri 20-30 bölüm sürmeye başladı. Ki daha önce 5 sezonluk Yaprak Dökümü'nde rol alan bir kadın bu... :)

KSVŞ'ye Fahriye gelince mi başladın, yoksa daha önce de izliyor muydun @Nisa? :)
Veda 4-5 bölüm sürmüştü. Ondan once stardaki dizisi 10 bölüm falan.Kurt seyitte 7 bolum sürdü o geldikten bu yana.
Yani kadinin tek tutan (20 bölümü gecen) dizisi Çalıkusu :)

Yalancı Bahar 9 bölüm sürdü. Veda dönem dizisiydi tutmaması normaldi. Kurt Seyit Ve Şura durumu zaten ortadaydı. Eylülde katıldığını öğrendiğim de izlemiştim tüm bölümleri yeni sezon başlamadan. Yeni dizisi tutacak eminim bekliyoruz :love1: @cookies @aserat54

Yalancı Bahar 9 bölüm sürdü. Veda dönem dizisiydi tutmaması normaldi. Kurt Seyit Ve Şura durumu zaten ortadaydı. Eylülde katıldığını öğrendiğim de izlemiştim tüm bölümleri yeni sezon başlamadan. Yeni dizisi tutacak eminim bekliyoruz :love1: @cookies @aserat54
Hadi hayırlısı... :)

46. Bölüm Fragmanı:
http://www.startv.com.tr/dizi/aramizda-kalsin/fragmanlar/sayfa/1/aramizda-kalsin-46-bolum-fragmani

@xemrexxx, @Nisa, @gözlemci, @HachiKo... :)