Dizi iyi gidiyorda çok geride kaldım off45. Bölüm Fragmanı (20 Kasım):
http://www.startv.com.tr/dizi/aramizda-kalsin/fragmanlar/sayfa/1/aramizda-kalsin-45-bolum-fragmani
@xemrexxx, @Nisa, @gözlemci, @HachiKo...
Kaçıncı bölümdesin?Dizi iyi gidiyorda çok geride kaldım off
Baya baya gerilerdeyim belkide bu sezon bırakırım yazın günde 2-3 tekrarlı olarak izlerim 🙂Kaçıncı bölümdesin?
Sen bırakacaksan Kocamın Ailesi'ni bırak bence...Baya baya gerilerdeyim belkide bu sezon bırakırım yazın günde 2-3 tekrarlı olarak izlerim 🙂
Bu sezon Kocamın Ailesi patlama yaptı diyebilirim ve aynı gün olmaları dezavantaj oldu tercih yapacak olsam Kocamın Ailesi derim, fakat Aramızda kalsın üst üste 2-3 bölüm izlenebiliyorken Kocmaın Ailesi izlenilmiyor...Sen bırakacaksan Kocamın Ailesi'ni bırak bence...
Aramızda Kalsın'ın biraz daha reytinge ihtiyacı var çünkü...
Bu iyi bir şey mi, kötü bir şey mi bilemedim. Ama Hüsne'm varken, Hikmet'e kim bakar ki?Bu sezon Kocamın Ailesi patlama yaptı diyebilirim ve aynı gün olmaları dezavantaj oldu tercih yapacak olsam Kocamın Ailesi derim, fakat Aramızda kalsın üst üste 2-3 bölüm izlenebiliyorken Kocmaın Ailesi izlenilmiyor...
vay rezil .ss Allah bilir hangi total işleri izliyon da bunu izlemiyin.ssDizi iyi gidiyorda çok geride kaldım off
Hikmet teyze bir devrin efsanesi o nasıl söz, Haa Hüsne'min yeride farklı onuda söyleyeyim ...Bu iyi bir şey mi, kötü bir şey mi bilemedim. Ama Hüsne'm varken, Hikmet'e kim bakar ki?
Sana ne oluyor beaa Kocamın Ailesini izliyorum ayrıca bizde ab yizvay rezil .ss Allah bilir hangi total işleri izliyon da bunu izlemiyin.ss
ağır ab değilsinizHikmet teyze bir devrin efsanesi o nasıl söz, Haa Hüsne'min yeride farklı onuda söyleyeyim ...
Sana ne oluyor beaa Kocamın Ailesini izliyorum ayrıca bizde ab yiz
Ben şimdi siz hafif totalsiniz diyorum mu Hem bizimde ab miz azcık yüksek varsın ağır olmasın Çok ağırlık iyi değildirağır ab değilsiniz
de get melun sıradanları izleBen şimdi siz hafif totalsiniz diyorum mu Hem bizimde ab miz azcık yüksek varsın ağır olmasın Çok ağırlık iyi değildir
Nediyon beaa Biz sıradanı değil herkesin izlediğini izliyozde get melun sıradanları izle
Hüsne, Hürrem'den bile daha efsane oldu. Ne yapalım Atarlı Hikmet'i, hele de Kraliçe Hüsne varken...Hikmet teyze bir devrin efsanesi o nasıl söz, Haa Hüsne'min yeride farklı onuda söyleyeyim ...
Sana ne oluyor beaa Kocamın Ailesini izliyorum ayrıca bizde ab yiz
mesaja bak da gül .ssHüsne, Hürrem'den bile daha efsane oldu. Ne yapalım Atarlı Hikmet'i, hele de Kraliçe Hüsne varken...
(@xemrexxx'in de kulakları çınlasın bu arada)
Biraz abartmış olabilirim, ama Hüsne kesinlikle bir efsane...mesaja bak da gül .ss