Star Aramızda Kalsın - Dizi Yorumları

netten izledim şimdi hızlandırmadan izlediim tek dizi yine

[HASHTAG]#husne[/HASHTAG] nin ağlaması kötü oldu

[HASHTAG]#hatcik[/HASHTAG] ile hüsne yine döktürdü

43. Bölüm Fragmanı:
http://www.startv.com.tr/dizi/aramizda-kalsin/fragmanlar/sayfa/1/aramizda-kalsin-43-bolum-fragmani

43. Bölüm Fotoğrafları:
http://www.startv.com.tr/foto-galeri-detay/dizi/aramizda-kalsin/43-bolum-fotograflari

BÖLÜM ÖZETİ:
Bebek geliyor mu?
Bahattin Hüsne'ye küsmüş, Hüsne Bahattin'in ondan yüz çevirmesine bir türlü dayanamamaktadır. Yadigar "bebek gelince küslük biter" deyince Hüsne doğumu çabuklaştırmaya karar verir. Zaten hamileliğinin son günlerini yaşayan Hüsne bir an önce doğurabilmek için çeşitli yöntemler denemeye başlar.

Bu sırada Yadigar ve Civan yeni açtıkları lokanta için personel aramaktadır. İşe başvuran yeni ve yakışıklı eleman Yağız'ın gelişi Mahir'in kıskançlık krizine girmesine sebep olur. Yağız Hüsne'ye yaptığı makarnayı yerse o gün doğuracağı sözü verir. Civan da ablası o gün doğurursa Yağız'ı işe alacağını söyler. Böylece Mahir merak ve korkuyla beklemeye başlar.

Merakla bekleyen bir başka kişi de Hatçik'tir. Battal'ın İstanbul'da bir gezi teknesinde şarkı söylediğini öğrenince Hatçik kolları sıvar. O akşam Hüsne ablasını da alıp Battal'ı dinlemeye tekneye gidecektir. Aile tekneye gider ama Hüsne'nin doğum sancısı tutunca işler karışır. Aynı saatlerde Ali ve Ceylan gizlice kaçmak için çoktan yola çıkmıştır.

@xemrexxx, @Nisa, @HachiKo

Son düzenleme:
Süper fragman Hüsne nin oğlu olacak bence

Son düzenleme:
şimdi izledim bölümü çok iyiydi yine umarım bebeğe bir şey olmaz

[HASHTAG]#husne[/HASHTAG] nin erken doğurmak için yaptıkları çok komikti
her sahnede güldürdü
ceylan geri dönecek büyük ihtimal
şu yeni gelen hizmetçi gitse iyi olici çok karıştırıyor ortalığı

@aserat54 @Nisa

Aynen ya sinir oldum ona. Birde çok yapmacık
Ceylan ve Alinin gitmesi saçmaydı zaten. 2 Kez izledim Hüsne nin sahnelerini Binnur Kaya Türkiyenin en iyisi ya
@xemrexxx

@HachiKo da izliyor diziyi, onu da etiketleseydin bari...

Hüsne ve bebeğine de bir şey olması mümkün değil, çünkü bölüm fotoğraflarında doktorun elinde bebek var ve sapasağlam. Hüsne'min de ölme gibi (Allah korusun!) bir ihtimali olmadığı için işler yolunda. Bence bebek erkek olacak bu arada...

Ayrıca Hatçik'in teknedeki halleri de müthişti kesinlikle. Şu Nida da memleketine dönsün lütfen. Ceylan ve Ali geri dönecek bence de. Mahir ise Yağız'ı şimdiden kıskanmaya başladı. Arife ile olan aşklarına bir zarar gelmez inşallah...

Bölüm çok iyiydi bence de, ama gelecek hafta bu güzellikten mahrum kalacak olmamız çok üzücü...

Haftaya AK yayinlanmayacak mi?