Star Aramızda Kalsın - Dizi Yorumları

Yönetmene alıştık senaryo bozdu. :( O dizi yeni sezona mı yaza mı?
2 hafta önce bakmıştım galiba, fena değildi. Zaten konu yönünden kısır bir dizi, ben demiştim sezon sonuna kadar aynı çizgide gidemez diye. :A

Castı sürüyormuş daha, muhtemelen yaz sonu başlar. :)

• Beğendim
  • Sinir Bozucu
Reactions: Aserat and xBUGRAx
hatçik gitti yine duygulandım :T

bu kız mişrimanın küçüklüğünü canlandırırken de cadıydı .ss @mrt-06 @yatutarsa

bu yeni kız fena çıktı .:F

küçük cihangir döktiriyi açın da azıcık kalite görün :)))

kıvırcık aramızda haa.. :F yine ikna etti [HASHTAG]#husne[/HASHTAG] yi :X

Son düzenleme:
Hüsne kadar müthiş bir kadın olabilir mi? O olmasa dizi koca bir hiç... :)

Gece Net'ten izleyeceğim. Nasıl gidiyor ? :X
Bana göre harika gidiyor. Niye TV'den izleyemiyorsun ki? :)

Eve geç geldim. Başını kaçırınca izleyesim gelmiyor. :X Hatçik ve Battal gitti mi ya ?​
Daha göstermediler, ama ne yazık ki gittiler... :(
Ama sahneleri olacak, merak etme... :)

Eve geç geldim. Başını kaçırınca izleyesim gelmiyor. :X Hatçik ve Battal gitti mi ya ?
Daha göstermediler, ama ne yazık ki gittiler... :(
Ama sahneleri olacak, merak etme... :)
Halalar gitsin bence, kalabalık yapıyorlar. Yeni karakter şart diziye. Neyse gece genel yorumumu yapacağım. :)

Halalar gitsin bence, kalabalık yapıyorlar. Yeni karakter şart diziye. Neyse gece genel yorumumu yapacağım. :)
Onlara da gerek var aslında. Dizide çok fazla karakter yok çünkü. Bence sezon ortasında yeni biri dahil olabilir... :)

Onlara da gerek var aslında. Dizide çok fazla karakter yok çünkü. Bence sezon ortasında yeni biri dahil olabilir... :)
Özge birden kayboldu, neden kaybolduğunu da anlamadım. 😵 Bakalım, umarım Aşk'ı bir kenara bırakırda komediye yine ağırlık verir dizi yoksa işi zor :)

Özge birden kayboldu, neden kaybolduğunu da anlamadım. 😵 Bakalım, umarım Aşk'ı bir kenara bırakırda komediye yine ağırlık verir dizi yoksa işi zor :)
Konuk oyuncuydu zaten o. Yine de onun ve Şahin'in hikayesi bir yere bağlanmalıydı. Gittiler, ama pek bir şey öğrenemedik... :)

bardağın makus kaderi :(
Ben de üzüldüm, ne yalan söyleyeyim... :)