Tebrikler @Cervantes sen kazandın benim için. Foruma sen bakma her zamanki gibi çok şaşırmadım. İşte bu yüzden sevmiyorum forumun bu yüzünü. O kadar çirkinlikleri göz ardı ediyorlar ki. Benim birincim sensin.
Teşekkür ederim.Tebrikler @Emre Ozansoy
Teşekkürler.Tebrikler @Emre Ozansoy açtığın konularla çoktan hak etmiştin zaten.
Desteğin, yorumların ve güzel düşüncelerin için çok teşekkürler.Kim ne derse desin bence sonuna kadar haketdin. İnsanların ne düşündüklerini boşver.
Çok emek veriyorsun ve buna almalıydın. Tebrikler, sevindim senin adına. @Emre Ozansoy
Teşekkürler.Fazlasıyla hak ettin, tebrik ederim.
Teşekkür ederim. Boş ver herkes kendine yakışanı yapar , kendileri düşünsün.Tebrikler @Cervantes sen kazandın benim için. Foruma sen bakma her zamanki gibi çok şaşırmadım. İşte bu yüzden sevmiyorum forumun bu yüzünü. O kadar çirkinlikleri göz ardı ediyorlar ki. Benim birincim sensin.
Gelecek oylamada olmayacağım , çünkü o kadar mesaj yazacağımı hiç düşünmüyorum.Gelecek oylamada @Cervantes güçlü geliyor bakalım neler olacak @The_Erinch
Bu arada otelden erken ayrılmışsınız, Matterhorn otelindeki tac törenini nasıl buldunuz @The_Erinch @Cervantes @Emre Ozansoy masraflar ev sahibi tarafından ödendi (@Fav10.net sağolsun )
Gelecek oylamada olmayacağım , çünkü o kadar mesaj yazacağımı hiç düşünmüyorum.
Yok ben almayım . Forumun kalite anlayışı 7 /24 forumda olmak , tüm gün sosyal medyada haber peşinde koşmak ve yalan yanlış başlıklarla insanları kandırmayı başarı saydıkları bir listeye girmek bile istemem , o yüzden gerek yok .Beraber olalım
Yok ben almayım . Forumun kalite anlayışı 7 /24 forumda olmak , tüm gün sosyal medyada haber peşinde koşmak ve yalan yanlış başlıklarla insanları kandırmayı başarı saydıkları bir listeye girmek bile istemem , o yüzden gerek yok .
Takılacak birşey yok zaten .Maksat eğlence, fazla takmayın.
Teşekkür ederim , gelen böylesine kıymetli sözler en güzel hediye benim için.O kadar haklısın ki.. Neyse ki kankacılık torpili sayesinde değil hak ederek başarıya ulaşmış bir isim var o da ilk kez finale çıkan @Cervantes. Tek tebriği sen hak ediyorsun.
Konuş be koca yürekli RichardYok ben almayım . Forumun kalite anlayışı 7 /24 forumda olmak , tüm gün sosyal medyada haber peşinde koşmak ve yalan yanlış başlıklarla insanları kandırmayı başarı saydıkları bir listeye girmek bile istemem , o yüzden gerek yok .
Gelecek oylamada @Cervantes güçlü geliyor bakalım neler olacak @The_Erinch
Bu arada otelden erken ayrılmışsınız, Matterhorn otelindeki tac törenini nasıl buldunuz @The_Erinch @Cervantes @Emre Ozansoy masraflar ev sahibi tarafından ödendi (@Fav10.net sağolsun )
Kayseri'de ticaret erbabı ol sen, boş ver 7/24 foruma girmeyi ve haber peşinde koşmayı. Gönlümüzün birincisisin, kazanmasan da olur. Aralık ayında iyi esip geçtin.Yok ben almayım . Forumun kalite anlayışı 7 /24 forumda olmak , tüm gün sosyal medyada haber peşinde koşmak ve yalan yanlış başlıklarla insanları kandırmayı başarı saydıkları bir listeye girmek bile istemem , o yüzden gerek yok .
Yok ben almayım . Forumun kalite anlayışı 7 /24 forumda olmak , tüm gün sosyal medyada haber peşinde koşmak ve yalan yanlış başlıklarla insanları kandırmayı başarı saydıkları bir listeye girmek bile istemem , o yüzden gerek yok .
Abla senlik bir durum yok ama savunma moduna geçmişsin yine , şaşırmadım.Peki sen birine yaptığın hatanın farkındamısın fatih
Abla senlik bir durum yok ama savunma moduna geçmişsin yine , şaşırmadım.