Aralık 2021 Ayının En Favori Üyesi : Emre Ozansoy

Tebrikler @Cervantes sen kazandın benim için. Foruma sen bakma her zamanki gibi çok şaşırmadım. İşte bu yüzden sevmiyorum forumun bu yüzünü. O kadar çirkinlikleri göz ardı ediyorlar ki. Benim birincim sensin. :D

Teşekkür ederim. :bhr:
Tebrikler @Emre Ozansoy açtığın konularla çoktan hak etmiştin zaten. :bhr:
Teşekkürler. :Z
Kim ne derse desin bence sonuna kadar haketdin. İnsanların ne düşündüklerini boşver.
Çok emek veriyorsun ve buna almalıydın. Tebrikler, sevindim senin adına. :bhr: @Emre Ozansoy
Desteğin, yorumların ve güzel düşüncelerin için çok teşekkürler. :bhr:
Fazlasıyla hak ettin, tebrik ederim. :D
Teşekkürler. :bhr:

Tebrikler @Cervantes sen kazandın benim için. Foruma sen bakma her zamanki gibi çok şaşırmadım. İşte bu yüzden sevmiyorum forumun bu yüzünü. O kadar çirkinlikleri göz ardı ediyorlar ki. Benim birincim sensin. :D
Teşekkür ederim. Boş ver herkes kendine yakışanı yapar , kendileri düşünsün. :A

• Harika
Reactions: denizz19
  • İlginç
Reactions: Yakamoz-Asi
Yok ben almayım . :A Forumun kalite anlayışı 7 /24 forumda olmak , tüm gün sosyal medyada haber peşinde koşmak ve yalan yanlış başlıklarla insanları kandırmayı başarı saydıkları bir listeye girmek bile istemem , o yüzden gerek yok . :D

Gelecek oylamada @Cervantes güçlü geliyor bakalım neler olacak @The_Erinch :A

Bu arada otelden erken ayrılmışsınız, Matterhorn otelindeki tac törenini nasıl buldunuz @The_Erinch @Cervantes @Emre Ozansoy :A masraflar ev sahibi tarafından ödendi (@Fav10.net sağolsun :A )
GIF by Bud Light

Keyifli bir gündü.... İşler yoğun sefere çıkmam lazımdı ondan erken ayrıldım:A:A:A:A:A:A

• Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi
Yok ben almayım . :A Forumun kalite anlayışı 7 /24 forumda olmak , tüm gün sosyal medyada haber peşinde koşmak ve yalan yanlış başlıklarla insanları kandırmayı başarı saydıkları bir listeye girmek bile istemem , o yüzden gerek yok . :D
Kayseri'de ticaret erbabı ol sen, boş ver 7/24 foruma girmeyi ve haber peşinde koşmayı. :A Gönlümüzün birincisisin, kazanmasan da olur. Aralık ayında iyi esip geçtin. :A

• Harika
Reactions: Cervantes

Peki sen birine yaptığın hatanın farkındamısın fatih