Tebrikler @Cervantes sen kazandın benim için. Foruma sen bakma her zamanki gibi çok şaşırmadım. İşte bu yüzden sevmiyorum forumun bu yüzünü. O kadar çirkinlikleri göz ardı ediyorlar ki. Benim birincim sensin. 
Teşekkür ederim.Tebrikler@Emre Ozansoy
Teşekkürler.Tebrikler @Emre Ozansoy açtığın konularla çoktan hak etmiştin zaten.![]()
Desteğin, yorumların ve güzel düşüncelerin için çok teşekkürler.Kim ne derse desin bence sonuna kadar haketdin. İnsanların ne düşündüklerini boşver.
Çok emek veriyorsun ve buna almalıydın. Tebrikler, sevindim senin adına.@Emre Ozansoy
Teşekkürler.Fazlasıyla hak ettin, tebrik ederim.![]()
Teşekkür ederim. Boş ver herkes kendine yakışanı yapar , kendileri düşünsün.Tebrikler @Cervantes sen kazandın benim için. Foruma sen bakma her zamanki gibi çok şaşırmadım. İşte bu yüzden sevmiyorum forumun bu yüzünü. O kadar çirkinlikleri göz ardı ediyorlar ki. Benim birincim sensin.![]()
Gelecek oylamada olmayacağım , çünkü o kadar mesaj yazacağımı hiç düşünmüyorum.Gelecek oylamada @Cervantes güçlü geliyor bakalım neler olacak @The_Erinch
Bu arada otelden erken ayrılmışsınız, Matterhorn otelindeki tac törenini nasıl buldunuz @The_Erinch @Cervantes @Emre Ozansoymasraflar ev sahibi tarafından ödendi (@Fav10.net sağolsun
)
Gelecek oylamada olmayacağım , çünkü o kadar mesaj yazacağımı hiç düşünmüyorum.![]()
Yok ben almayım .Beraber olalım![]()
Yok ben almayım .Forumun kalite anlayışı 7 /24 forumda olmak , tüm gün sosyal medyada haber peşinde koşmak ve yalan yanlış başlıklarla insanları kandırmayı başarı saydıkları bir listeye girmek bile istemem , o yüzden gerek yok .
![]()
Takılacak birşey yok zaten .Maksat eğlence, fazla takmayın.![]()
Teşekkür ederim , gelen böylesine kıymetli sözler en güzel hediye benim için.O kadar haklısın ki.. Neyse ki kankacılık torpili sayesinde değil hak ederek başarıya ulaşmış bir isim var o da ilk kez finale çıkan @Cervantes. Tek tebriği sen hak ediyorsun.![]()
Konuş be koca yürekli RichardYok ben almayım .Forumun kalite anlayışı 7 /24 forumda olmak , tüm gün sosyal medyada haber peşinde koşmak ve yalan yanlış başlıklarla insanları kandırmayı başarı saydıkları bir listeye girmek bile istemem , o yüzden gerek yok .
![]()
Gelecek oylamada @Cervantes güçlü geliyor bakalım neler olacak @The_Erinch
Bu arada otelden erken ayrılmışsınız, Matterhorn otelindeki tac törenini nasıl buldunuz @The_Erinch @Cervantes @Emre Ozansoymasraflar ev sahibi tarafından ödendi (@Fav10.net sağolsun
)
Kayseri'de ticaret erbabı ol sen, boş ver 7/24 foruma girmeyi ve haber peşinde koşmayı.Yok ben almayım .Forumun kalite anlayışı 7 /24 forumda olmak , tüm gün sosyal medyada haber peşinde koşmak ve yalan yanlış başlıklarla insanları kandırmayı başarı saydıkları bir listeye girmek bile istemem , o yüzden gerek yok .
![]()
Yok ben almayım .Forumun kalite anlayışı 7 /24 forumda olmak , tüm gün sosyal medyada haber peşinde koşmak ve yalan yanlış başlıklarla insanları kandırmayı başarı saydıkları bir listeye girmek bile istemem , o yüzden gerek yok .
![]()
Abla senlik bir durum yok ama savunma moduna geçmişsin yine , şaşırmadım.Peki sen birine yaptığın hatanın farkındamısın fatih
Abla senlik bir durum yok ama savunma moduna geçmişsin yine , şaşırmadım.![]()