Aralık 2014 - Yeni Editörlerimiz

Siyah çok yakışmış bu arada.

Sevgili kardeşim umarım sende benim gibi geri dönersin.

hayırlı olsun editörlüğünüz
@aserat54 @Yiğitt
sen de aramıza yeniden hoşgeldin abi
@sürgünüm
@Reytinger beklenen olmuş
Tebrik eden arkadaşlara tek tek teşekkür ederim. Hayırlı olur umarım, Allah utandırmasın.

@aserat54 ve @Yiğitt tebrikler arkadaşlar.
Teşekkür ederim temennileriniz için @yatutarsa, @gözlemci, @sürgünüm ve @Reytinger, görevimi güzelce yapmaya çalışacağım inşallah...

@sürgünüm'ün yeniden kadroya dönmesine çok sevindim. @Yiğitt açtığı konularla görevi hak etmişti. @aserat54 3 aylık bir üye olmasına rağmen canını dişine taktı ve iyi bir performans sergiledi, açıkçası beklenmeyeni verdi

3 arkadaşa da tebrikler. Seçilmeyeceğimi biliyordum, 4.sefer seçilirim belki

Teşekkür ederim @batuhankaralar, gerçekten de çok hızlı ilerliyorum. Bakalım daha sonra neler olacak?

Tebrikler hepinize
Teşekkürler @cevaa...

@Yiğitt ve @aserat54 Favori üye olduktan sonra çok iyi bir çıkış yakaladınız, sonucunda da hak ettiğiniz yerdesiniz.

@sürgünüm Her zaman istikrarlı bir isim oldun, yeniden rütbene de kavuştun. Hayırlı olsun.

Üçünüzün de başarısı daim olsun, tekrar tebrikler.

@Reytinger'e de Ayın En Favori Üyesi oylamasında başarılar dilerim.

Tebrik ederim arkadaslar hepiniz birbirinden degerli insanlarsiniz hak ettiniz ve yeni apoletlerinizi taktiniz sonsuz basarilar dilerim

Yiğit ve Aserat tebrik ederim arkadaşlar hakederek geldiniz bu mevkiye devamı daim olacaktır eminim. Reytinger inşallahbaska zaman yeniden seçilirsin

Hala cümlenin tam anlamını çözmeye çalışıyorum.