Aralık 2014 - Yeni Editörlerimiz

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,401
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Birkaç gün önce başlayan başvurular neticesinde yeni editörlerimiz belirlendi.

Forumda açtıkları konularla dikkatleri çeken @Yiğitt ve @aserat54 yeni editörlerimiz oldular. Ayrıca forumun sevilen isimlerinden @sürgünüm de yeniden editörlüğe geri döndü.

Öte yandan editör kadromuzda yer alan @Reytinger bir süreliğine kadro dışı kaldı. Kendisine editör kadrosundaki katkıları için teşekkür ediyor ve tekrar aramızda görmeyi temenni ediyoruz.

Son olarak editörlük için başvuran herkese teşekkürler başvuruları için. Eğer siz de düzenli konu açarsanız ve konularınızda düzen, imla kurallarına dikkat ederseniz editör olabilirsiniz.

@Yiğitt dostum tebrik ederim seni sonuna kadar hak ettin çok başarılı olacağına inancım tam. :)

@aserat54 seni de tebrik ediyorum sen de çok hak ettin ve sen de çok başarılı olacaksın. :)

@sürgünüm yeniden aramıza dönme kararı alman güzel. :)

@Reytinger tahmin ediyorduk zaten dostum ama üzülmediğini biliyorum iyi ki editör olmuşsun. :)

Bende herkesi tebrik ediyorum[emoji324] [emoji324] [emoji324] [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji322] [emoji322] [emoji323] [emoji323]

Seçilemeyen arkadaşlar sizde daha fazla çalışın [emoji310] [emoji426] [emoji422]

Forum adına hayırlı uğurlu olsun :)

@Yiğitt favori üye olman için ne uğraşmıştık bak editorde oldun hadi gözün aydın cnm 😉

@aserat54 kısa sürede çok başarılı işlere imza atıyorsun cidden sanada tebrikler 😉

@sürgünüm sevgili hemşerim zaten senin editorlukten düşmene üzülmüştüm tekrardan seçilmene sevindim 😉

@Reytinger senin adınada üzüldüm hadi geçmiş olsun :bhr:

Hepinizi tebrik ederim :)
Tebrik ederim arkadaşlar. :)
Teşekkürler @ozgur2113 ve @hayret bi şey... :)
@Yiğitt dostum tebrik ederim seni sonuna kadar hak ettin çok başarılı olacağına inancım tam. :)

@aserat54 seni de tebrik ediyorum sen de çok hak ettin ve sen de çok başarılı olacaksın. :)

@sürgünüm yeniden aramıza dönme kararı alman güzel. :)

@Reytinger tahmin ediyorduk zaten dostum ama üzülmediğini biliyorum iyi ki editör olmuşsun. :)
Temennilerin için teşekkür ederim, sen de bir üst rütbeye yükseleceksin inşallah... :)
Bende herkesi tebrik ediyorum[emoji324] [emoji324] [emoji324] [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji322] [emoji322] [emoji323] [emoji323]

Seçilemeyen arkadaşlar sizde daha fazla çalışın [emoji310] [emoji426] [emoji422]

Forum adına hayırlı uğurlu olsun :)
Tebrikler herkese sevindim bu 3'lü güzel :)
Tebrikler arkadaşlar. :)
Teşekkürler @gözlemci, @Harunnn60, @RüzgarGülü ve @RevaN... :)
Güzel arkadaşlar Editör olmuş. Özellikle @aserat54 adına çok sevindim. Çokda başarılı olacaktır bu görevinde.:D
@sürgünüm 'ü tekrar görmekte süper olacak.:D
@Yiğitt senin adınada hayırlı olsun.

@Reytinger sen kalbimizin Adminisin.:bhr:
Teşekkür ederim, hayırlısı bakalım... :)
Teşekkürler @Cengo... :)

@Yiğitt favori üye olman için ne uğraşmıştık bak editorde oldun hadi gözün aydın cnm 😉

@aserat54 kısa sürede çok başarılı işlere imza atıyorsun cidden sanada tebrikler 😉

@sürgünüm sevgili hemşerim zaten senin editorlukten düşmene üzülmüştüm tekrardan seçilmene sevindim 😉

@Reytinger senin adınada üzüldüm hadi geçmiş olsun :bhr:
Teşekkürler çatlak @Çiğdem-... :)

@Yiğitt : Çok mutlu oldum kendim olmuş gibi sevindim hakkında hayırlısı olsun hakeden isimlerin başında geliyordun :)

@aserat54 : Gerçekten müthiş sevindim seninde süper performansın başarılı oldu ve benide geçerek bir üst rütbeye geçtin tebrik ederim :) Darısı moderatörlüğüne artık :)

@sürgünüm : Abi gerçekten mutlu oldum inanamazsın zaten nasıl editör değildin ona şaşıyordum, çom sevindim başından beri hakediyordun :)

Öncelikle @Yiğitt tebrik ederim çabaladın favori üye oldun şimdi de editör oldun tebrikler.:D
@aserat54 tanımıyorum yeni üyelerdensin fakat kısa sürede editör olduğuna göre başarılı birisin tebrik ederim.:)
@sürgünüm zaten tecrüben vardı geri dönmen iyi olmuş.:D

@Reytinger zaten yükselemeyecektin. Konu açtığını da görmedim 2 aydır izliyorum. Bu mevki daha layık sana. Çalışırsan geri dönersin belki bir gün.:D