Aralık 2014 - Yeni Editörlerimiz

Öncelikle @Yiğitt tebrik ederim çabaladın favori üye oldun şimdi de editör oldun tebrikler.:D
@aserat54 tanımıyorum yeni üyelerdensin fakat kısa sürede editör olduğuna göre başarılı birisin tebrik ederim.:)
@sürgünüm zaten tecrüben vardı geri dönmen iyi olmuş.:D

@Reytinger zaten yükselemeyecektin. Konu açtığını da görmedim 2 aydır izliyorum. Bu mevki daha layık sana. Çalışırsan geri dönersin belki bir gün.:D
Siyah çok yakışmış bu arada. :D

Öncelikle @Yiğitt tebrik ederim çabaladın favori üye oldun şimdi de editör oldun tebrikler.:D
@aserat54 tanımıyorum yeni üyelerdensin fakat kısa sürede editör olduğuna göre başarılı birisin tebrik ederim.:)

@Reytinger zaten yükselemeyecektin. Konu açtığını da görmedim 2 aydır izliyorum. Bu mevki daha layık sana. Çalışırsan geri dönersin belki bir gün.:D
Sevgili kardeşim umarım sende benim gibi geri dönersin. :(

hayırlı olsun editörlüğünüz :) @aserat54 @Yiğitt
sen de aramıza yeniden hoşgeldin abi :) @sürgünüm
@Reytinger beklenen olmuş :(
Tebrik eden arkadaşlara tek tek teşekkür ederim. Hayırlı olur umarım, Allah utandırmasın. :)

@aserat54 ve @Yiğitt tebrikler arkadaşlar. :)
@Yiğitt : Çok mutlu oldum kendim olmuş gibi sevindim hakkında hayırlısı olsun hakeden isimlerin başında geliyordun :)

@aserat54 : Gerçekten müthiş sevindim seninde süper performansın başarılı oldu ve benide geçerek bir üst rütbeye geçtin tebrik ederim :) Darısı moderatörlüğüne artık :)

@sürgünüm : Abi gerçekten mutlu oldum inanamazsın zaten nasıl editör değildin ona şaşıyordum, çom sevindim başından beri hakediyordun :)

Teşekkür ederim temennileriniz için @yatutarsa, @gözlemci, @sürgünüm ve @Reytinger, görevimi güzelce yapmaya çalışacağım inşallah... :D

@sürgünüm'ün yeniden kadroya dönmesine çok sevindim. @Yiğitt açtığı konularla görevi hak etmişti. @aserat54 3 aylık bir üye olmasına rağmen canını dişine taktı ve iyi bir performans sergiledi, açıkçası beklenmeyeni verdi :)

3 arkadaşa da tebrikler. Seçilmeyeceğimi biliyordum, 4.sefer seçilirim belki :D

@sürgünüm'ün yeniden kadroya dönmesine çok sevindim. @Yiğitt açtığı konularla görevi hak etmişti. @aserat54 3 aylık bir üye olmasına rağmen canını dişine taktı ve iyi bir performans sergiledi, açıkçası beklenmeyeni verdi :)

3 arkadaşa da tebrikler. Seçilmeyeceğimi biliyordum, 4.sefer seçilirim belki :D
Teşekkür ederim @batuhankaralar, gerçekten de çok hızlı ilerliyorum. Bakalım daha sonra neler olacak? :)

Tebrikler hepinize
Teşekkürler @cevaa... :)

@Yiğitt ve @aserat54 Favori üye olduktan sonra çok iyi bir çıkış yakaladınız, sonucunda da hak ettiğiniz yerdesiniz. :)

@sürgünüm Her zaman istikrarlı bir isim oldun, yeniden rütbene de kavuştun. Hayırlı olsun. :)

Üçünüzün de başarısı daim olsun, tekrar tebrikler. :)

@Reytinger'e de Ayın En Favori Üyesi oylamasında başarılar dilerim. :):)

Tebrik ederim arkadaslar hepiniz birbirinden degerli insanlarsiniz hak ettiniz ve yeni apoletlerinizi taktiniz sonsuz basarilar dilerim:)

Yiğit ve Aserat tebrik ederim arkadaşlar hakederek geldiniz bu mevkiye devamı daim olacaktır eminim. Reytinger inşallahbaska zaman yeniden seçilirsin :)

@Yiğitt ve @aserat54 Favori üye olduktan sonra çok iyi bir çıkış yakaladınız, sonucunda da hak ettiğiniz yerdesiniz. :)

@sürgünüm Her zaman istikrarlı bir isim oldun, yeniden rütbene de kavuştun. Hayırlı olsun. :)

Üçünüzün de başarısı daim olsun, tekrar tebrikler. :)

@Reytinger'e de Ayın En Favori Üyesi oylamasında başarılar dilerim. :):)
Hala cümlenin tam anlamını çözmeye çalışıyorum.:X