Ozan co admin yaptığında ben demiştim bak moderatörlüğü beğenmiyor hemen kendini nasıl da ayrı kefeye koyuyor.Pardon adminim gece gece klavye sürçmesi yaptık anlayış gösterirsin artık.![]()
Ozan co admin yaptığında ben demiştim bak moderatörlüğü beğenmiyor hemen kendini nasıl da ayrı kefeye koyuyor.Pardon adminim gece gece klavye sürçmesi yaptık anlayış gösterirsin artık.![]()
Kaşınma sen de.Ozan co admin yaptığında ben demiştim bak moderatörlüğü beğenmiyor hemen kendini nasıl da ayrı kefeye koyuyor.Şimdi atacak forumdan beni az kaldı.
![]()
Ne zamandır benimle uğraşmıyor ama kışkırmıyor bak büyüdü ya kaale almıyor artık.Kaşınma sen de.![]()
Anlayışı bir önceki mesajda gösterdim zaten.Pardon adminim gece gece klavye sürçmesi yaptık anlayış gösterirsin artık.![]()
Ozan co admin yaptığında ben demiştim bak moderatörlüğü beğenmiyor hemen kendini nasıl da ayrı kefeye koyuyor.Şimdi atacak forumdan beni az kaldı.
![]()
Ban alırsam siteye girer miyim terennüm.Anlayışı bir önceki mesajda gösterdim zaten.
Uyarıları almaya başladın zaten, ban yakındır.![]()
Senii unuttmak kolayy mı ?Ban alırsam siteye girer miyim terennüm.Unutursunuz gider.
![]()
Gec dalgani gec insanoglu bir anarsin sonra hoop forumdasinSenii unuttmak kolayy mı ?
İsmail YK-Nerdesin parçasından alıntıdır.![]()