Ozan co admin yaptığında ben demiştim bak moderatörlüğü beğenmiyor hemen kendini nasıl da ayrı kefeye koyuyor. Şimdi atacak forumdan beni az kaldı.Pardon adminim gece gece klavye sürçmesi yaptık anlayış gösterirsin artık.
Ozan co admin yaptığında ben demiştim bak moderatörlüğü beğenmiyor hemen kendini nasıl da ayrı kefeye koyuyor. Şimdi atacak forumdan beni az kaldı.Pardon adminim gece gece klavye sürçmesi yaptık anlayış gösterirsin artık.
Kaşınma sen de.Ozan co admin yaptığında ben demiştim bak moderatörlüğü beğenmiyor hemen kendini nasıl da ayrı kefeye koyuyor. Şimdi atacak forumdan beni az kaldı.
Ne zamandır benimle uğraşmıyor ama kışkırmıyor bak büyüdü ya kaale almıyor artık.Kaşınma sen de.
Anlayışı bir önceki mesajda gösterdim zaten.Pardon adminim gece gece klavye sürçmesi yaptık anlayış gösterirsin artık.
Ozan co admin yaptığında ben demiştim bak moderatörlüğü beğenmiyor hemen kendini nasıl da ayrı kefeye koyuyor. Şimdi atacak forumdan beni az kaldı.
Ban alırsam siteye girer miyim terennüm. Unutursunuz gider.Anlayışı bir önceki mesajda gösterdim zaten.
Uyarıları almaya başladın zaten, ban yakındır.
Senii unuttmak kolayy mı ?Ban alırsam siteye girer miyim terennüm. Unutursunuz gider.
Gec dalgani gec insanoglu bir anarsin sonra hoop forumdasinSenii unuttmak kolayy mı ?
İsmail YK-Nerdesin parçasından alıntıdır.