10. Ev ay yapimin yan kolu mu bilmiyordumAşk Ağlatır'ı, Yeni Gelin'i iyi reytingler ile final yapan kanalın bu hamlesine aslında pek şaşırmamalı. Ama en azından Nisan ortasında final yapmak yerine, Mayıs'ta bayram öncesi final yapsa daha iyi olurdu.
Bu 'erken ve hızlı' final kararının alınmasında bir neden Kırmızı Kamyon olabilir gibi geliyor, ama 10. Ev ile Ay Yapım ortak. Aynı sayılan şirketin diziler karşı karşıya gelir mi, bilemedim şimdi.
Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan çok güzel bir uyum yakalamıştı en çok ona üzüldüm bu kararda. Ayrıca Tolga Sarıtaş'ın bu dizisinin 3 sezon boyunca yer aldığı Söz'ün ekibinin yaptığı diziye karşı yenik düşmesi de ilginç bir durum bence.
Evet, Kerem Çatay ile Suavi Doğan'ın ortak şirketi. OJO Pictures gibi.10. Ev ay yapimin yan kolu mu bilmiyordum
Hm umarım onun kadar başarılı olur. Ojo gibi olursa fena. 😂Evet, Kerem Çatay ile Suavi Doğan'ın ortak şirketi. OJO Pictures gibi.
Sen bu diziyi seyreder miydin? Hiç Farkında değilim.Yorganın altında mı izliyorsun?Dizinin konusu çok uzatılmaya müsait bir konu değildi. Özellikle senaryodaki son yaşananlardan sonra oldukça hızlı ilerlediğini söyleyebilirim. Ama sezon sonuna kadar zaman verilse en azından daha etkileyici bir finalle olayı noktalayabilirlerdi. Saçma ve erken bir karar olmuş...
Senarist belki 2 sezon tasarlamamıştır kafasında bilemiyorum ama konu müsait olmasa da istese uzatabilirdi 2. sezona. Yine de planlandığından daha erken biteceği için biraz buruk ve hızlı bir final olabilir. İlgiyle severek izlediğim kaliteli bir diziydi. Masraflı ve ağır bir iş olduğu için zarar etmiş ve final kararı vermiş olabilirler.
Ahmet Mümtaz'ın, Tolga Sarıtaş'ın, Ayça Ayşin'in, Olgun Toker'in ve daha bir sürü oyuncunun bölüm bölüm, kısım kısım şovlarını gördüğümüz, sürükleyici ve gizemli senaryosuyla ilgiyi sürekli aktif tutan oldukça beğendiğim bir işti. Etkili bir final ile noktayı koyalım en azından...
Şaşırdığım şey ise benim izlediğim bir dizinin 30 bölüm sürmesi...@Dosi
Arada bende bakıyorum, ondan dolayı bu kadar uzun sürdü artı kanalı FOX değil diyeDizinin konusu çok uzatılmaya müsait bir konu değildi. Özellikle senaryodaki son yaşananlardan sonra oldukça hızlı ilerlediğini söyleyebilirim. Ama sezon sonuna kadar zaman verilse en azından daha etkileyici bir finalle olayı noktalayabilirlerdi. Saçma ve erken bir karar olmuş...
Senarist belki 2 sezon tasarlamamıştır kafasında bilemiyorum ama konu müsait olmasa da istese uzatabilirdi 2. sezona. Yine de planlandığından daha erken biteceği için biraz buruk ve hızlı bir final olabilir. İlgiyle severek izlediğim kaliteli bir diziydi. Masraflı ve ağır bir iş olduğu için zarar etmiş ve final kararı vermiş olabilirler.
Ahmet Mümtaz'ın, Tolga Sarıtaş'ın, Ayça Ayşin'in, Olgun Toker'in ve daha bir sürü oyuncunun bölüm bölüm, kısım kısım şovlarını gördüğümüz, sürükleyici ve gizemli senaryosuyla ilgiyi sürekli aktif tutan oldukça beğendiğim bir işti. Etkili bir final ile noktayı koyalım en azından...
Şaşırdığım şey ise benim izlediğim bir dizinin 30 bölüm sürmesi...@Dosi
Başından beri izliyorum bu diziyi ama pek burada ortalık yerde konuştuğum söylenemez...Sen bu diziyi seyreder miydin? Hiç Farkında değilim.Yorganın altında mı izliyorsun?![]()
Büyük ihtimal Fox olmamasının etkisi vardır ama Son Yaz da yüksek reytingler alıyor ben izlememe rağmen...Arada bende bakıyorum, ondan dolayı bu kadar uzun sürdü artı kanalı FOX değil diye
Reyting yukarı çıktı. Vazgeçerlerse şaşırmam![]()
Son Yaz hâlâ diken üstünde gibiBaşından beri izliyorum bu diziyi ama pek burada ortalık yerde konuştuğum söylenemez...Biraz izlediğim yerli dizilerde gizemli takılmayı severim...
Büyük ihtimal Fox olmamasının etkisi vardır ama Son Yaz da yüksek reytingler alıyor ben izlememe rağmen...Sanırım makus talihim tersine dönmüş olabilir...
Reyting yükseldi evet, 1 2 bölüm daha yüksek seyrederse vazgeçme ihtimalleri mevcut dediğin gibi...![]()
Sen de haklısın, her şeye rağmen güven olmuyor...Son Yaz hâlâ diken üstünde gibikıyıda köşede yeni diziler olduğu an fişi çekilir gibime geliyor
o kanala güvenim 0
Biraz mı?Show biraz acele etmedin mi acaba![]()
Cidden öyleBiraz mı?Sanki Yangından mal kaçırıyor.